-
מנגת דיג'ימון חדשה!
היום יצאה המנגה החדשה של דיג'ימון, המבוססת על המשחק החדש שיוצא השנה ל-psp עם אותו שם:
[B]!Digimon World-Re: Digitize[/B]
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/48148a7aada3a66f9e16e7c3a2020b75.jpg[/IMG][/URL]
(לא מצאתי קישור לצ'אפטר אז אם מישהו יוכל שיפרסם כאן)
כיוון שיוצאת עכשיו המאנגה, יכול להיות שבקרוב תצא גם אנימה חדשה של דיג'ימון!
מה אתם חושבים?תקראו את המאנגה?
-
אני אקרא את המנגה ואראה את האנימה אם תהיה. כל כך חיכיתי לעונה הבאה
-
אחרי הגועל האחרון שלהם אני לא מצפה למשהו טוב..
אני אשחק במשחק אבל O:
-
[QUOTE=Tobi...;1346441]אני אקרא את המנגה ואראה את האנימה אם תהיה. כל כך חיכיתי לעונה הבאה[/QUOTE]
זה לא בטוח שתהיה אנימה, היו הרבה מנגות של דיג'ימון שלא עשו להן אנימה.
-
משחק-כן
מנגה-אולי
אנימה-נראה קודם ת'מנגה
ותן תקציר או עלילה
-
בתכלס, לא.
יוצר דיג'ימון כשל בלחקות את פוקימון, ואני לא מתכוון לדבר עצמו כי דיג'י זה אחלה של יצירה. אבל הבנייה והתהליך היו שגויים.
במקום לעשות דורות כמו בפוק', יצאו מיליון דיג'ימונים שכולם גודלים לכולם, וככה זו כבר עונה שלישית או רביעית שלגיבור יש אגומון? מה מעניין בזה?
כולם ראו את דואן והמשחק השני, הםם היו מקסימים, לדיג'י יש פוטנציאל להיות גדול בדיוק כמו פוק'.
אבל הרצון לשנות כל עונה, שכל עונה תהיה המצאה מחודשת של דיג'י... זה נולד להיכשל.
אם דיג'י רוצים להציל את עצמם היוצר צריך פשוט להמציא הכל מחדש, שזה אומר לשכורמאיירים צעירים ומקוריים שיעשו דורות חדשים לגמרי, ויבססו עליהם מש\חקים עקביים בדיוק כמו בפוק'.
מישהו רואה דיג'י חדש אחד בתמונה הזו?
-
האמת שכן,נראה לי שהדיג'ימון שעומד או שוכב מעל ביומון\פיומון [הציפור] חדש לא?
-
[QUOTE=Salamander;1346452]האמת שכן,נראה לי שהדיג'ימון שעומד או שוכב מעל ביומון\פיומון [הציפור] חדש לא?[/QUOTE]
כן וחוץ מזה,המנגה לא צפויה ודיג'ימון ופוקימון באמת בעלי אותו פוטנציאל,רק שכל אחד דורש להיות מיוחד ומקבל תוצאות שמתאימות לו:
פוקימון-כאילו זו עונה אחת:14 עונות והמון צפיות
דיג'ימון:7 עונות ודי הרבה צפיות(אם ישדרו בישראל כי אנחנו פשוט מטורפים על אנימות,הם יקבלו המון צופים)
-
החתול? זה לא כמו התת אנג'לוומן?
-
[QUOTE=X-Drake;1346456]החתול? זה לא כמו התת אנג'לוומן?[/QUOTE]
זה לא הוא
-
עומר-אין לי עוד תקציר, אני אחפש.בעיקרון זה יהיה מבוסס על המשחק החדש.
אביב-תקרא את מה שכתבתי לך באשכול.בנוסף לכך-דיג'ימון לא מנסים לחקות אותם, הם מנסים לעשות משלהם.
-
אביב-דיג'ימון זה לא פוקימון, וטוב שכך.
זה כל היופי בדיג'ימון שלכול דיג'מון יש כמה דרכים ואם הוא מתפתח הוא לא נשאר ככה לכול הזמן.
ככה שזה נותן יותר עיניין לקרבות ולא נשארים מקובעים.
גם ככה יש יותר דיג'ימון,יותר דיג'ימונים=יותר כיף.
וכרגע זה "רק" הפעם ה3 שלישית כנראה שלגיבורים יש אגומון.
מה לעשות זה הדיג'ימון הכי מזוהה, לא כי עדיף את הפיקצ'ו שלא מתפתח אפילו 14 עונות.
-
עכשיו אני שם לב לזה,כתוב שהמשחק יוצא ב-19.7 זה בערך עוד שלושה-ארבעה שבועות לא?
-
[QUOTE=Salamander;1346570]עכשיו אני שם לב לזה,כתוב שהמשחק יוצא ב-19.7 זה בערך עוד שלושה-ארבעה שבועות לא?[/QUOTE]
עוד 5 שבועות בערך.
כנראה שהם רצו לעשות את זה ככה..