איפו אני יכולה להשיג במשחק אבסול ודלקטי עם אפשר להסיג?
Printable View
איפו אני יכולה להשיג במשחק אבסול ודלקטי עם אפשר להסיג?
תבדוק בסרביי ועזוב אותך דלקאטי גרועה
absol- [url]http://www.serebii.net/pokedex-dp/location/359.shtml#platinum[/url]
בשביל דלקאטי אתה צריך לתפוס סקיטי:[url]http://www.serebii.net/pokedex-dp/location/300.shtml#platinum[/url] ולפתח.
עדיין לא הבנתי איפו אני משיג אני לא הכי טוב באנגלית
[quote=ניקול00;1346478]עדיין לא הבנתי איפו אני משיג אני לא הכי טוב באנגלית[/quote]
אפילו ילד בן 9 יכול להבין את האתר הזה... אתה יכול למצוא סקיטי בדרך 222
ואבסול בהר קורונט למעלה
יש ילדה בעיר סאנדג'ם, העיר עם המעבדה, בבית מתחת לפוקימונ'סנטר.
אתה צריך לגשת אליה, והיא תספר לך על פוקימון שנמצא במקום כלשהוא במחוז, אותו הפוקימון יכול להופיע שם רק באותו היום. אם תגיע יום אחרי זה, הוא לא יופיע שם, אלא אם כן יש לך מזל
אתה צריך לדבר איתה כל יום עד שתראה שהיא מספרת לך שהיא ראתה סקיטי בדרך 222, באותו היום תלך לשם, ו40% שתמצא אותו.
[quote=omer2012;1346481]אפילו ילד בן 9 יכול להבין את האתר הזה... אתה יכול למצוא סקיטי בדרך 222
ואבסול בהר קורונט למעלה[/quote]
מה פתאום.
חוץ מזה, זה די לא נכון. (לגבי סקיטי)
[QUOTE=snivy~;1346503]יש ילדה בעיר סאנדג'ם, העיר עם המעבדה, בבית מתחת לפוקימונ'סנטר.
אתה צריך לגשת אליה, והיא תספר לך על פוקימון שנמצא במקום כלשהוא במחוז, אותו הפוקימון יכול להופיע שם רק באותו היום. אם תגיע יום אחרי זה, הוא לא יופיע שם, אלא אם כן יש לך מזל
אתה צריך לדבר איתה כל יום עד שתראה שהיא מספרת לך שהיא ראתה סקיטי בדרך 222, באותו היום תלך לשם, ו40% שתמצא אותו.
מה פתאום.
חוץ מזה, זה די לא נכון. (לגבי סקיטי)[/QUOTE]
אבל את סקיטי לא בדקתי בסרבי ואני פעם שיחקתי בפלטינה ולפי מה שאני זוכר היא הייתה מצויה שם....
[QUOTE=snivy~;1346503]יש ילדה בעיר סאנדג'ם, העיר עם המעבדה, בבית מתחת לפוקימונ'סנטר.
מה פתאום.
חוץ מזה, זה די לא נכון. (לגבי סקיטי)[/QUOTE]
*רק אחרי הליגה*
וכן ילד בן 9 היה מבין את זה...