בעקבות נושא של עמית החלטתי לשפוך כמה דברים מהלב על דיג'י, מי שממש מתעניין בנושא יכול לשמוע, סורי אם חפרתי או השמע לא טוב
[url]http://www.youtube.com/watch?v=VPVPUQjFkXQ&feature=youtube_gdata[/url]
Printable View
בעקבות נושא של עמית החלטתי לשפוך כמה דברים מהלב על דיג'י, מי שממש מתעניין בנושא יכול לשמוע, סורי אם חפרתי או השמע לא טוב
[url]http://www.youtube.com/watch?v=VPVPUQjFkXQ&feature=youtube_gdata[/url]
אני מבין מה אתה מנסה להגיד אבל זה לא יקרה.. דיג'ימון זה לא פוקימון וזה לא בנוי על דורות
כל עונה היא מעין "עולם מקביל" אפשר לאמר, כאשר מצד אחד יש אנשים אחרים אבל מצד העולם הדיגיטלי הוא אותו אחד
דרך אגב, יש המון המון דיג'ימונים שלא היו באנימות בכלל אבל קיימים זה לא שחסר, אני מניח שאגומון זוכה בתור הכי פופולרי ולכן שיחזרו אותו בפעם השלישית, כמו כן גם גאומון ולא גאבומון, אם הוא רואה שזה מה שהולך למה נגד?
עוד משהו, Dusk ו-dawn זה חרא O:
יש לי כמה דברים על הוידאו הזה:
א)יאי אני ביוטיוב Xd
ב)אחלה קונספט,מאוד אהבתי.אבל מי שיוצר את דיג'ימון דווקא לא ירצה לעשות את זה כי זה דומה מאוד לפוקימון-שני מותגים שמתחרים אחד בשני.
ג)דווקא הם עושים את מה שאתה אומר-כל סדרה היו דיג'ימונים חדשים[קרוס וורס הביאו את שאוטמון,באליסטמון ועוד מלא,בטיימרס היו את גילמון וכל השאר,פרויינטיר הביאו טונות וכ'ו].הפעם הם דווקא רצו לשמור על הישנים כי הם טענו שהם רוצים "לחזור למקורות".
ד)אתה חייב לתקן את המיקרופון שלך כי כל שנייה הוליום מתנמך או עולה.
ה)היו עוד שני משחקים שלא יצאו באמריקה:
1.לוסט אבולוז'ן-מערכת התפתחויות חדשה ומכניסים דיג'ימונים מפרויינטיר.מערכת קרב חדשה.
2.סופר קרוס וורס-מבוסס על עונת "קרוס וורס"-מביאים את הדיג'ימונים של הדור ה-6[עד לסאגה של הגנרלים].מביאים את הדמויות מקרוס וורס[חברי צוות "קרוס הארט",ננה וקיריה] ואותה מערכת קרב כמו בלוסט אבולוז'ן[כמובן עם כפתור דיג'יקרוס].יש 9 דיג'ימונים בצוות במקום 6.
ו)אתה לא נחשפת לדיג'ימון כמוני.הם כל הזמן משנים ומוסיפים.דווקא בדיג'ימון הם יכולים להילחם מאמן נגד מאמן בקרב של 5 נגד 3[ואני מדבר רק על המשחקים-בקרוס וורס הם נלחמו הרבה יותר,[b]הרבה יותר[/b]].
ז)כמו שנדב אמר-כל עולם דיגיטלי הוא יקום מקביל ו/או זמן שונה.אין סיכוי לעשות את כל המחוזות האלה שלך ולשנות את כל הקונספט הזה.זה מה שמיחד את דיג'ימון-לא כמו פוקימון, זה מד"ב אמיתי.
אבל כל עוד זה ככה המכירות של דיג'י נראות בהתאם ם: בכל אופן אני מבין שזה קשה מאוד לעשות תשינוי... אבל מה שכן, אם כמו ששקד אומר יש מלא דיג'י שבכלל אני לא מכיר אז למה לא בונים משחקים שכל פעם מחדשים? או שזה כן ככה?
[QUOTE=X-Drake;1346492]אבל כל עוד זה ככה המכירות של דיג'י נראות בהתאם ם: בכל אופן אני מבין שזה קשה מאוד לעשות תשינוי... אבל מה שכן, אם כמו ששקד אומר יש מלא דיג'י שבכלל אני לא מכיר אז למה לא בונים משחקים שכל פעם מחדשים? או שזה כן ככה?[/QUOTE]
הם בונים משחקים,אבל כמו בפוקימון הם לא יכולים להכניס עשרים אלף דיג'ימונים במשחק.יוצא שיש פחות ממה שיש בהרבה ויש אפילו דיג'ימונים שלא מכירים.
אגב-במנגה הזאת יש חידושים-אם תסתכל בפוסטר יש את גריימון מלחמתי שחור X,שהופיע רק פעם אחת ולא הופיע לא במשחקים ולא באנימה.
בנוסף לכך-לא הופיע שום דיג'ימון X במקום חוץ מהסרט X Evoulution.
[QUOTE=X-Drake;1346492]אבל כל עוד זה ככה המכירות של דיג'י נראות בהתאם ם: בכל אופן אני מבין שזה קשה מאוד לעשות תשינוי... אבל מה שכן, אם כמו ששקד אומר יש מלא דיג'י שבכלל אני לא מכיר אז למה לא בונים משחקים שכל פעם מחדשים? או שזה כן ככה?[/QUOTE]
האמת אין לי מושג O:
המשחקים לדעתי הם הצלחה, רובם טובים וכיפיים..
רי דיג'יטייז דרך אגב הוא די חזרה למקור, יש בו מאפיינים ששייכים בין היתר ל-Digimon World 1
תקשיב דיג'ימון זה לא פוקימון!
טמרים לא נלחמים אחד נגד השני,הם אחד בעד השני הם שומרים על הסדר כביכול בעולם הדיג'יטלי.
חוץ מxros(עזוב אותך סתם קקי מטומטם) דיג'ימון>פוקימון.
ורואים שזה גם הרבה יותר מצליח כי הם לא ילדותיים והם משנים גיבורים ומכניסים טוויסים לשם שינוי בעלילה.
זה משהו שלא תראה בפוקימון.
וכל הקטע בדיג'ימון זה שהם מתפתחים בדרכים שונות ויש לך כל כך הרבה דרכים לדיג'ימון אחד שאתה פשוט יכול לבחור ואז לשנות כי הוא לא נשאר ככה לתמיד.
[QUOTE=ACMilaneZi;1346573]תקשיב דיג'ימון זה לא פוקימון!
טמרים לא נלחמים אחד נגד השני,הם אחד בעד השני הם שומרים על הסדר כביכול בעולם הדיג'יטלי.
חוץ מxros(עזוב אותך סתם קקי מטומטם) דיג'ימון>פוקימון.
ורואים שזה גם הרבה יותר מצליח כי הם לא ילדותיים והם משנים גיבורים ומכניסים טוויסים לשם שינוי בעלילה.
זה משהו שלא תראה בפוקימון.
וכל הקטע בדיג'ימון זה שהם מתפתחים בדרכים שונות ויש לך כל כך הרבה דרכים לדיג'ימון אחד שאתה פשוט יכול לבחור ואז לשנות כי הוא לא נשאר ככה לתמיד.[/QUOTE]
אני מוסיף גם שבניגוד לפוקימון ניתן גם להחזיר דיג'ימון למצבו הקודם והוא לא נשאר לתמיד ככה.
חוצמזה שגם הם יותר מגניבים-יש להם פאקינג נשקים!
אני יודע שזה הרבה יותר עלילתי ובוגר אבל רק אמרתי שדווקא המבנה משחקים של פוק' הוא זה שמביא כזו הצלחה מדהימה שדיג'י זוכה לקטנה ממנה
[QUOTE=Reborn;1346582]אני מוסיף גם שבניגוד לפוקימון ניתן גם להחזיר דיג'ימון למצבו הקודם והוא לא נשאר לתמיד ככה.
חוצמזה שגם הם יותר מגניבים-יש להם פאקינג נשקים![/QUOTE]
חחח בכול עונה מקבלים דרך חדשה "לפתח" דיג'ימונים
דיג'ימון אדנווסטורס 2- armor shrinks
טמריס-קלפים
פורנטייר-נשמות דיג'ימון
data squad-digisould.