אני בן 17, ואם זה לא מספיק אז גם נניח שזה הקדשת ה K3 שלי באיחור
שלום לכם, ביום שני השבוע חגגתי את היום הולדת העברי השבעה עשר שלי. אפשר להגיד לי מזל טוב.
בגלל שאני לא בטוח שאני יכול לפרסם כזה נושא, אז נגיד שזאת גם הקדשת ה K3 שלי אבל באיחור. וחוץ מזה, אני לא אהיה כאן כשאני אהיה בן 17 לפי הלועזי.
אני רק רוצה להזכיר, שאני בפורום מעט יותר משנה, אבל ממש בדיוק בשנה שעברה פתחתי את הנושא הראשון שלי מבחינת פרשיות השבוע, פרשת חוקת: [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=42275[/url]
למעשה, השבוע אנחנו שוב בפרשת חוקת, מה שמראה שלמעשה הצלחתי להקיף כמעט את כל חמישת חומשי תורה, רק בערך מפרשת יתרו לא הצלחתי להמשיך עוד והורדתי מניהול.
[SIZE="4"]אני רוצה להקדיש את הנושא הזה ל....:
אלון- הפקח הכי מדהים בפורום, שגם נראה שהוא תמיד הכי התעניין בנושאים שלי :)
סייר דאספיר-מאשינאקס-יואב- שהוא גם חבר נהדר שבעקבות הורדת פעילות של שנינו אנחנו פחות מדברים.
איתי (דניס, אנטי טיגרו ;)- גם חבר נהדר, שמח שחזרת אלינו אחרי שלא הבנו מה קרה לך, מצטער על כל חוסרי ההבנות.
אוהד- שפרש, אבל השאיר כאן חותם יפה מאוד.
היטמן- עם כל שיגעון הגדולה שלו, אבל עדיין אדם נעים, חבל שפרש/גורש, חבל שלא התאפק מלפרסם דברים (אל תכניסו לכאן פליטיקה עכשיו).
ללורד אביזי האציל- שתמיד מחכים לשוחח איתו קלות בנעימים.
לעמית(רד)- שאולי טיפה תמים, אבל משתדל להתנהג בכבוד (לפעמים).
לאיתי לוקאריו- אחד שככל הנראה פרש מזמן, קיים את אחד ממשחק התפקידים הכי כייפים ששיחקתי בהם ואני לא אשכח אותו.
למאי-שהבטיחה שהפעם היא לא פורשת, אבל מה לעשות, אי אפשר להאשים אף אחד.
לאדם המגניב ביותר- שלא נותן לבגרות שלו להפריע לילדות שלו, ותמיד נשאר יצירתי.
[CENTER]לכל מי שאי פעם התווכחתי איתו.
לכל מי שאי פעם חלק עלי.
לכל מי שלא ידעתי אם הוא נשאר בפורום או לא כי קשה לי לעקוב אחרי החתימות והכינויים המשתנים.
לכל מי שיצר משהו.
לכל מי שקיבל הערות של מישהו.
לכל מי שמרגיש שהפורום תרם לו במשהו.
[/CENTER]
אם אתם חושבים שמגיע גם לכם להיכלל ברשימה, אז תודיעו לי בתגובות.
[/SIZE]
[SIZE="4"]אז קדימה חברים, למזל"ט![/SIZE]