-
משחק לאימוץ
לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה עלה לי רעיון אדיר למשחק הרעיון עדיין לא מפותח אבל הנה הוא אתם אנשים אבל עם כוח מיוחד אתם יכולים להפיח רוח חיים זאת אומרת להחיות חפצים אבל מיוחדים אתם צריכים לקנות חלקים קסומים בחנות קסומה ורק אותם אתם יכולים להחיות ולהילחם בעזרתם נגד אנשים אחרים ומפלצות קסומות ויש לכם מספר מוגבל של חלקים בכל רמה למשל ברמת מתחיל עשרה חלקים עקריים ועשרים מחברים שעשויים מארד כלומר מתכת לא חזקה וביחד זה יוצר יצור לא חזק במיוחד אבל המטרה העיקרית שלכם היא לגלות חלקים מיוחדים ועם כוחות מיוחדים למשל שיניים שעשויות מברזל טיטאני והמטרה השנייה היא והיותר חשובה היא לנצח מכונות חיות שיצאו משליטה ולקחת מהן חלקים המפלצות האלה הן משרתות של מישהוא שאותו אתם צריכים לעצור בכל מחיר מה אתם אומרים.
-
[quote=מייקל100;1348182]לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה עלה לי רעיון אדיר למשחק הרעיון עדיין לא מפותח אבל הנה הוא אתם אנשים אבל עם כוח מיוחד אתם יכולים להפיח רוח חיים זאת אומרת להחיות חפצים אבל מיוחדים אתם צריכים לקנות חלקים קסומים בחנות קסומה ורק אותם אתם יכולים להחיות ולהילחם בעזרתם נגד אנשים אחרים ומפלצות קסומות ויש לכם מספר מוגבל של חלקים בכל רמה למשל ברמת מתחיל עשרה חלקים עקריים ועשרים מחברים זאת אומרת יצור לא חזק במיוחד אבל המטרה העיקרית שלכם היא לגלות חלקים מיוחדים ועם כוחות מיוחדים למשל שיניים שעשויות מברזל טיטאני והמטרה השנייה היא והיותר חשובה היא לנצח מכונות חיות שיצאו משליטה ולקחת מהן חלקים המפלצות האלה הן משרתות של מישהוא שאותו אתם צריכים לעצור בכל מחיר מה אתם אומרים.[/quote]
תבנה אותו, ואז תבקש אישור מהמנהל חת"מ, כרגע זה נושא שאין בו תכלית~
אתה צריך עזרה, יש פה המון אנשים שישמחו לעזור לך.
אבל את הנושא הזה כדאי לנעול.
-
אני לא טוב בבניית משחקים ובגלל זה אני שם אותו לאימוץ שמישהוא יבנה אותו וינהל אותו
-
אביזי ישמח לעזור לך :-) לי לדוגמה הוא עזר במלא דברים והמ"ת שלי יאושר אפילו השבוע רק בזכותו... תפנה למנהל lordabizi
-
לאלאלא חמוד, זה לא מסירה לאימוץ. מסירה לאימוץ זה משחק שאתה בנית לבד. אתה לא מוסר לאימוץ רעיון למשחק.
-
אז מה אני כן עושה עם זה אם אני רוצה שמישהו אחר יבנה אותו ?
-
דבר עם אנשים ותנסה לשאול אותם, אל תפתח נושא פה, כי כמו שראית הבחור האחר שהגיב פה, זה יגרור לספאם טהור.
הכי טוב תבנה לבד, אתה חשבת על זה Oo
-
-
חבל שלא שמתי לב לנושא הזה קודם.
בכל מקרה, כפי שנאמר, אם אתה רוצה לתת רעיון, אין לזה נושא מוגדר, ואתה עושה את זה באמצעות שיחה עם בני אדם, למשל בנו"ד.
אם יש לך רעיון ואתה רוצה לבנות משחק, אז תתחיל לבנות אותו ואם תזדקק לעזרה, תפנה למנהל חת"ם שבקרוב מאוד הוא כבר לא יהיה אני.
אם יש לך משחק ואתה מעוניין שבעתיד מישהו אחר ינהל אותו, אתה מוסר אותו לאימוץ.
בכל מקרה, נעול.