אני יכול נגיד לפתח את איווי לג'ולטיון או את צ'ארמנדר שהשגתי לצ'ארמיליון?
Printable View
אני יכול נגיד לפתח את איווי לג'ולטיון או את צ'ארמנדר שהשגתי לצ'ארמיליון?
אפשר,לי התפתח שינקס ללוקסיו וללקסריי,סטרלי לסטרביה וצ'רמנדר לצ'רמליון אבל זה אחרי שאתה נלחם איתם הרבה והם נשארים בחיים אחרי המלחמה
ועוד שאלה, שמתי לב שאיווי שלי כל הזמן משתמש במתקפה מהירה ג'יגליפאף בדאבל סלאף וצ'ארמנדר בגחלת... איך משנים את המתקפה שלהם?
[QUOTE=omer2012;1348621]ועוד שאלה, שמתי לב שאיווי שלי כל הזמן משתמש במתקפה מהירה ג'יגליפאף בדאבל סלאף וצ'ארמנדר בגחלת... איך משנים את המתקפה שלהם?[/QUOTE]
אפשר לשנות אותם כשהם מתפתחים.
ככה קרה לי עם הסנייבי שהתפתח לי-הוא שינה את המהלך מvine whip לleaf blade.
תודה ועכשיו עוד שאלה, אני תמיד מנצח פוקימונים ( לא של מאמנים ) בשני תורות. ואני יודע ( תגידו אם זו טעות ) שאפשר להשיג את הפוקימון אם מנצחים אותו בפחות מ-4 תורות. אז אני אף פעם לא משיג אותם...
[QUOTE=omer2012;1348629]תודה ועכשיו עוד שאלה, אני תמיד מנצח פוקימונים ( לא של מאמנים ) בשני תורות. ואני יודע ( תגידו אם זו טעות ) שאפשר להשיג את הפוקימון אם מנצחים אותו בפחות מ-4 תורות. אז אני אף פעם לא משיג אותם...[/QUOTE]
אתה יכול לנצח אותם ב-4 או פחות, ז"א שאתה יכול ב-4,3,2 או 1.
אתה תוכל פשוט לקחת פוקימון שהסוג שלו אפקטיבי על הסוג של היריב ולנצח אותם בתור אחד עם מהלך מאוד אפקטיבי.
נו זה מה שעשיתי ולא קיבלתי אותו -.-
[QUOTE=omer2012;1348636]נו זה מה שעשיתי ולא קיבלתי אותו -.-[/QUOTE]
רגע, זה היה נגד פראי או חייל?
פראי. אני השגתי דרך חייל צ'ארמנדר...
[QUOTE=omer2012;1348646]פראי. אני השגתי דרך חייל צ'ארמנדר...[/QUOTE]
זה עובד רק עם אנשים.
[QUOTE=omer2012;1348646]פראי. אני השגתי דרך חייל צ'ארמנדר...[/QUOTE]
רק עם חיילים זה עובד הקטע עם התורות.
עם פוקימונים פראיים אתה צריך ללכת אליהם וללחוץ link[אחרי שאתה בוחר מיקום מגיעות לך 2 אופציות-להילחם ולחכות.כשאתה ליד פוקימון פראי מגיעה לך אופציה שלישית בשם link]
אגב כשאתה עושה לינק תשים לב שהמטבע בצבע זהב אם לא זה לא ממש שווה..