איך נכנסים אליו?
Printable View
איך נכנסים אליו?
אם אתה משחק במחשב זה לא אפשרי רק דרך הDS המקורי אבל אם יש לך את הDS אז תעשה לפי זה:
[QUOTE=ShadowPokemon;1348545]קודם כל סנכרנת כבר את ה- DS שלך עם האנטרנט וקיבלת את הקוד של המשחק שלך
ונרשמת באתר של עולם החלומות? אם לא
אז קודם תכנסי למשחק ב- DS ואל תכנסי עוד למשחק עצמו זאת אומרת במסך הראשי בהתחלה אחרי שהפעלת את המשחק ואת יכולה לבחור אם לפתוח משחק חדש אם להכנס לשמירה או נגיד להכנס למיסטרי גיפט יש לך
אפשרות בשם game sync settings זה יתחבר ל wifi ואז את תקבלי קוד שאותו תצטרכי להכניס בהרשמה לאתר של הדרים וורלד הינה הכתובת [URL]http://en.pokemon-gl.com/[/URL] תרשמי ותכניסי גם את הקוד ולהעביר את הפוקימון עצמו לעולם החלומות אני עדיין לא יודע אני אנסה עכשיו כי אמרו שאפשר פעם ביום וזה לא נתן לי אתמול אז אני מנסה עכשיו ואני אבדוק אם זה עובד[/QUOTE]
הוא לא קולט לי...(בעיה מספר 51099)
מה עושים?
איפה קנית את ה- Ds?
כאילו באיזה ארץ? כי זה עושה לי אם אני לא טועה את אותה שגיאה ב- DSים שקניתי במזרח הרחוק אולי קשור איכשהו לשיטת שידור
אבל ב- DS מארה"ב זה פועל רגיל בכל מקרה הבעיה קוראת לך בשלב הראשון כשאתה מנסה לסנכרן את המשחק כדי לקבל את הקוד?
ותוודא שאתה מחובר ל- WIFI
איך לוודא?
קניתי בארה"ב
אם קנית בארה"ב אז לא אמורה להיות בעיה ותסכל במסך מגע ב- C-gear יש לך בצד ימן למעלה
כזה כמו מד קליטה וזה הקליטה של ה- WIFI תראה אם אתה באמת מחובר אם לא תתחבר
לא הבנתי...