-
הנו''ד מסריח מאנימות....
עכשיו ברצינות. לא נעים בנו''ד, אני מרגיש שכל מה שנשאר לדבר עליו זה אנימות. וזה לא כיף. במיוחד לאור העובדה שיש גם ספויילרים מעצבנים שצבועים בצהוב שלא בא לי לקרוא אבל אני תמיד איכשהו קורא.
עכשיו, אני לא בטענות, כיף לדבר על אנימות. אבל בנו''ד אני כבר מקבל את ההרגשה שזה מה שנשאר לדבר עליו. שזה הרי פשוט לא נכון.
ההצעהשליהיא פשוטה. נו''ד. של''מ. נו''ד שמיועד לאנימות - מנגות.
נו''ד נפרד לחלוטין שיהיה מיועד לדיבורים באופן חופשי על נושאים שכאלו. כך שבנו''ד הרגיל נושאים כאלו יוקצו לנו''ד החדש.
זוהי כמובן רק הצעה, העלתי לחשוב על מנת לשמוע את דעתכם...
אז... מה דעתכם?
-
רעיון מעולה, כבר אי אפשר לדבר על כלום בנו"ד... רק אנימות תמיד... ומי שלא כל כך אוהב אנימות ( כמוני , שאני רואה רק פוקימון ) אין לו כל כך מה לעשות בנו"ד.
-
יש משהו בדברים שלך, לפעמים כשאני נכנס לנו"ד אני רואה שמדברים רק על אנימות אז אני מיד יוצא כי אני לא כל כך מתעניין בזה אז אין לי כל כך על מה לדבר..
-
אז בוא באות צעד נוריד את המקסימום עמודים של הנו"ד ל-50.. אתה לוקח את האנימה וכלום לא נשאר..
חוץ מזה שזה לא משהו "פרטי" אתה רצה לדבר? תעשה את זה אף אחד לא מפריע לך..
נייטרלי
-
שקד מי אמר שנו''ד חייב להגמר תוך יומיים?
זה לא קשור לפרטי, פשוט מי שלא מתמצא באמינות מרגיש חוסר שייכות.
-
בעד. אין לי המון מה לדבר שם והנו"ד נעשה נו"במ(נושא בלבולי מוח)
-
אייל, אני לא מסכים. בנו''ד קרוב לודאי מעניין. אבל לא לכולם. אני מציע להעביר את נושאי הדיבורים פשוט למקום אחר. חופשי מחוקים ומשוחרר כמו נו''ד רגיל, אבל עדיין, במקום אחר.
-
אוי נו אז התחילו לראות אנימות אחרות שהם לא פוקימון,
חוץ מזה גם בנושאים אחרים יש כאלו מרגישים חוסר שיכות כשמדברים על ספורט(אני) לא רק על אנימות.
לי לא אכפת אם היה נוד רק לזה- למרות שפעם פתחו נוד כזה הוא לא היה הצלחה רבה, אז בשבילמה שהיו 2 נודים יבשים שהיה רק נוד 1יבש.
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=23504"]נוד אנימה[/URL] -אפשר פשוט להקפיץ אותו וזהו.
-
לא יכול להזיק לפורום לפתוח נוד למנגות (ואנימות) יהיה פחות ''ספאם'' בנוד של הדיבורים.
-
זהלא זה, ואני לא זוכר דיבורים חסרי הפסקה על ספורט. אפשר להזכיר ספורט פה ושם אבל מה הצורך בלדברעלאיימה כל היום? זה לא נוח למי שלא מתמצא! העניין הוא שאפשר למלא את הפורום בצחוקים ובשיחות זורמות במקום...
אולי ככככהנו''ד לא יהיה יבש כל כך... לאחר שיהיה מעניין קצת שם
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1350409]זהלא זה, ואני לא זוכר דיבורים חסרי הפסקה על ספורט. אפשר להזכיר ספורט פה ושם אבל מה הצורך בלדברעלאיימה כל היום? זה לא נוח למי שלא מתמצא! העניין הוא שאפשר למלא את הפורום בצחוקים ובשיחות זורמות במקום...
אולי ככככהנו''ד לא יהיה יבש כל כך... לאחר שיהיה מעניין קצת שם[/QUOTE]
תראה זה מסובך, מי שלא מתעניין ומתמצא כל כך באנימות יגיד לך שאתה צודק וזה נמאס לו להיכנס כל הזמן לנו"ד ולראות שמדברים רק על אנימות כל היום ושטוחנים את זה כל רגע ושנייה, אך מי שמתעניין ומתמצא באנימות יגיד לך שאותו דבר אז צריך לעשות נו"ד נפרד לספורט, לספרות, למוזיקה או לא יודע למה עוד, כך שפיתרון ברור לצערי לא תמצא לזה..:um_face:
-
[quote=ヒトカゲ;1350402]שקד מי אמר שנו''ד חייב להגמר תוך יומיים?
זה לא קשור לפרטי, פשוט מי שלא מתמצא באמינות מרגיש חוסר שייכות.[/quote]
אני לא אומר יומיים, אבל תראה את הקצב עכשיו, אין הגבלה או משהו ואתה יכול לעשות מה שבא לך ולכתוב הכל גם אם זה ההפך המוחלט מאנימות, אבל גם עם זה כמה יוצא? 5 עמודים ביום, וזה עם אנימות. אז נושא דיבורים אחר יהיה יותר פעיל? אין לי בעיה שיפתח אבל למה? למה בכלל ה"חוסר שייכות" הזאת? אתה לא יודע מה זה אנימה, אל תצדבר על אנימה חד וחלק זין על האחרים..
-
נגד,מה אכפת לך שמדברים על אנימות בנו''ד?זה לא משהו שאסור לדבר עליו,זה כמו שתגיד שאסור לדבר על סרטים בנו''ד או שאסור לדבר על סדרות טלוויזיה,לא רק שזה לא יעבוד,זה רק עוד יותר יהרוס את הפורום
-
נגד.
זה כמו לעשות נו"ד לכל פיפס.זה כמו לעשות נו"ד לנאדים,קקי,פיפי וחוויות אחרות בשירותים.
-
נגד... מה רק באנימות אסור? לא מבין מה הבעיה באנימות
עומר- פוקימון זה גם אנימה
לגבי ספוילרים ששימו בספוילר אני גם לא מתמצא ברוב השיחות ובשיחות על אנימה אני כן למה נראה לכם אני מתמצא ביוגיהו שמדברים על זה כל היום? לא..