-
שלום לכולם!
טוב מי שלא יודע, שמי עומר. הייתי כבר כמה וכמה פעמים מנהל חת"מ ויש כאלה שאמרו שהייתי יותר מידי פעמים.
בכ"מ, אני נורא מתרגש לחזור לתפקיד, כי חת"מ זה הבית השני שלי(סוג של). עליתי לניהול, כי אני באמת מאמין שאני אוכל לתרום מעצמי לכולכם.
כמה דברים שחשובים לי לציין לפני הכל ושזאת תהיה הבהרה לכולם ואני באמת מבקש שתתייחסו לזה, כי זה רק ימנע בעיות עתידיות.
אני בצבא, על כל משמעותו, זאת אומרת שבמהלך היום, אני לא יודע כמה א ני אוכל לבדוק משחקים, אבל אני ג'ובניק אז כל ערב אני כאן ואני אבדוק עד כמה שאני יכול.
דבר נוסף, בגלל שאני בצבא, יכול לקחת לי כמה ימים לבדוק משחק, אז בבקשה אל תלחצו, אני אשתדל כמה שיותר לבדוק ולתת לכם את התשובה הכי טובה שיש לי על המשחק שלכם.
חשוב לי באמת הרמה בפורום, ואני באמת רוצה להחזיר את הרף הגבוה שהצבתי פה בעבר, ואפילו להעלות אותו! אולי זה יעצבן את אלה שמבקשים אישור, אבל זה בסוף רק בשביל לעזור לכם! אז בבקשה, אל תעלבו אם לוקח לכם זמן עד לפתיחת משחק.
כל מי שרוצה עזרה בכל דבר, אפילו ברעיונות על עיצוב, עד לפיתוח עלילה וספרייטים של מאמנים תפנו אליי! אני אנסה לעזור לכם עד כמה שאוכל!
אל תתביישו! אני פה נטו בשביל לקדם את הפורום הזה ולהחזיר אותו לגדולתו!
אז רק לסכם מה שבתקווה יקרה פה בתקופת הכהונה החדשה שלי.
הרמה תעלה, אם תרצו או לא. בקשות משחקים יעברו תהליך שלי עד לשיפור מושלם. אני אשתדל שכמה שיותר שהמשחקים יהיו יצירתיים ומעניינים!
בנאלים החוצה- מקוריים בפנים!
אז אל תחששו לפתוח את הראש ולהיות יצירתיים בכל הנוגע למשחקים.
אז שוב, בהצלחה לי ולכם!
ושתיהיה לנו פורום מושלם! D:
-
-
לי כבר יש משחק אז זה לא כזה משנה לי....
סתם אחי מזל טוב!
-
מזל טוב ובהצלחה בתפקיד :-)
-
תודה רבה לכולכם! (:
גם אם יש לך משחק, ואתה נתקע או אין רעיונות, אני אשמח לעזור! (:
-
מזל טוב, ויש לי רעיון (שאני חושב שהוא) מעולה למשחק תפקידים, ועוד כמה חושבים ככה, הבעיה היא שאני די גרוע בלהיות שה"מ, והרבה אנשים לא נרשמו למשחק כי אני ניהלתי אותו, אז אם אתה יודע על מישהו שרוצה לנהל משחק, אני אתן לו את הפרטים הראשוניים, כי הרעיון אצלי כבר בערך חודש, אבל לא רציתי לעבוד סתם.
-
בהצלחה!
השלטתי כאן במשך שנה את משטר הבדיקה האלגוריתמית שלי לבדיקת משחקים, ושימו לב כולם ש Ritsuka Kun מאוד שונה ממני בקטע הזה, אז תשכחו ממה שהיה כאן בזמן שאני הייתי פה, ותקשיבו ל Ritsuka Kun.
-
-
יש לי אישור להחייאה מאביזי, הוא תקף גם עכשיו?
בהצלחה רבה
-
כן, כל אישור שנתתי תקף. זה הובהר בנושא למטה של D.SexStyle.
-
תודה רבה לכולם!
וני רק רוצה לומר, תודה ענקית לאביזי ששמר על הפורום הזה והוביל אותו בדרך הנכונה לעלייה ועשה עבודה מעולה בתקופת ניהולו!
PizzaBlaster, במידה ויש לך רעיון למשחק ולא רוצה לנהל אותו, זאת כבר בעיה אחרת שעליה אם תרצה נדבר בפרטי.
Skyfall, כן. אישורים שקיבלתם מאביזי עדיין בתוקף.
-
עומממממממממממממממממררררר
ודקווא המשחק שלי נתן לך את ההשראה לחזור להיות מנהל , אני שמח :)
לראות אותך בצבע כחול ולא ורדרד? נפלא!
בהצלחה יגבר
-
-
סוף סוף ם:
מזל טוב חתיכוש D:
-
מזל טוב ובהצלחה בתפקיד! ^^