-
הפרק הראשון של Sao הגיע!
הינה זה קורה-אנימה שחיכו לה הרבה בפורום הגיעה סופסוף-Sword Art Online!
הינה הקישור לפרק הראשון:
[URL="http://www.gogoanime.com/sword-art-online-episode-1"]http://www.gogoanime.com/sword-art-online-episode-1[/URL]
מה אתם חושבים על הפרק?הפרק עלה על הציפיות שלכם מהאנימה או שדווקא איכזב אתכם?התרשמתם משיר הפתיחה?
אני אערוך את הדעה שלי מחר לכל היותר עם הדעה שלי על הפרק עקב היותי בעבודה אצל אבא שלי[שבוע עמוס מאוד מצפה לי אז תצפו לחוסר פעילות :um_face:]
עריכה:
דעה אישית-מאוד אהבתי את האנימה, אני שמח סופסוף שיש אנימה ששוחררה השנה והיא תהיה ארוכה יותר מ-12 פרקים XD
-
פרק נחמד לא יותר...
כמובן שיש ציפיות רבות מהאנימה.
אני אמשיך לראות את זה (תחליף לפייט זירו... כמובן שפייט זירו כמה רמות מעל זה)
[spoiler]אני כן מקווה שיענו על שאלות כמו איך הגוף האמיתי שלהם הולך לשרוד בלי לאכול ולשתות
זה שאמרו שאתה אוכל שם אתה לא מרגיש שאתה רעב לא אומר שבאמת אכלת משהו
וכמובן שזה 2022 אמורים להיות כמה מדענים שינסו לפתור את זה שאי אפשר להוריד את הקסדה בלי למות...
כן אני מקווה שיעשו את זה ריאליסטי[/spoiler]
-
[QUOTE=geostri;1352725]פרק נחמד לא יותר...
כמובן שיש ציפיות רבות מהאנימה.
אני אמשיך לראות את זה (תחליף לפייט זירו... כמובן שפייט זירו כמה רמות מעל זה)
[spoiler]אני כן מקווה שיענו על שאלות כמו איך הגוף האמיתי שלהם הולך לשרוד בלי לאכול ולשתות
זה שאמרו שאתה אוכל שם אתה לא מרגיש שאתה רעב לא אומר שבאמת אכלת משהו
וכמובן שזה 2022 אמורים להיות כמה מדענים שינסו לפתור את זה שאי אפשר להוריד את הקסדה בלי למות...
כן אני מקווה שיעשו את זה ריאליסטי[/spoiler][/QUOTE]
בקשר לשאלה ששאלת בספוילר:
[SPOILER]שמע, מלימודי הביולוגיה שלמדתי למדתי שהמוח עובד על זרמים חשמליים.אני חושב שמהקסדה הזאת ניתן להזרים זרמים למוח שגורמים לך לא להרגיש רעב למרות שלא אכלת כלום.[/SPOILER]
-
וואו זו אנימה ממש טובה!
אני נראה לי אתחיל לראות אותה בקביעות! ^^
והצחיק אותי קלין עם מה שהוא אמר לו בסוף Xd
-
אנימה נחמדה,הרעיון הזה של שתי ברירות 'לנצח או למות' נחמד מאוד,האנימה לא הולכת להיות קצרה,לסיים [COLOR=yellow]100 שלבים ובכל שלב בוס [/COLOR][COLOR=black]תוך מספר פרקים קצר יהפוך את האנימה לגרועה מאוד [/COLOR]
אני אמשיך לראות אותה :)
-
[QUOTE=Salamander;1352765]אנימה נחמדה,הרעיון הזה של שתי ברירות 'לנצח או למות' נחמד מאוד,האנימה לא הולכת להיות קצרה,לסיים [COLOR=yellow]100 שלבים ובכל שלב בוס [/COLOR][COLOR=black]תוך מספר פרקים קצר יהפוך את האנימה לגרועה מאוד [/COLOR]
אני אמשיך לראות אותה :)[/QUOTE]
לול האנימה לא תסתיים כל כך מהר ~
בכל מקרה בתור קורא המנגה והנובל אני יכול לומר לכם שההמשך מעולה 3:
kirito כזה חמוד *~*
-
ראיתי את הפרק.. 100 שלבים.. זה באמת הולך להיות ארוך.. רק אני מקווה שלא יפסיקו את האנימה באמצע או משהו..
-
אנימה נחמדה מאוד, אני רואה שיש מתחרה בשוק לאקסל וורד.
זה הולך להיות מעניין 100 שלבים לעבור? טוב אז כנראה האנימה תהיה ארוכה וזה טוב.
[COLOR="Yellow"]ואו רק בחודש אחד 2000 אנשים מתו.
נראה לי שהמטרה האמיתי במשחק שיצרו אותו היא להשמיד את כל הגיימריםXD.[/COLOR]