אני ועומר (omer2012) עושים עוד טורניר של פוקימון אונליין, הפעם של קרבות כפולים
רצינו לדעת אם תירשמו לטורניר כזה.
Printable View
אני ועומר (omer2012) עושים עוד טורניר של פוקימון אונליין, הפעם של קרבות כפולים
רצינו לדעת אם תירשמו לטורניר כזה.
אני מעדיף טורניר Wifi Ou רגיל, סינגלס.
[QUOTE=I♥Alon;1353483]אני מעדיף טורניר Wifi Ou רגיל, סינגלס.[/QUOTE]
הקודם היה ככה.
אני ועומר פשוט מנסים לגוון...
אבל אלון אמר לנו שאנחנו צריכים קודם לעשות סקר על זה, כי לא עושים את זה בדרך כלל.
מה שכן אפשר, זה לעשות טורניר Nu. זה יהיה נחמד, ויראה מגוון של פוקימונים שלא רואים כל הזמן בשישיות.
לסקר~ לא.
לדעתי או Uu או Ou כי אלה שישיות שבניתי להם ואין לי כוח לבנות לחדש, אלה אם כן בא לכם צאלנג׳ קאפ או מטרונום פייט.
[QUOTE=I♥Alon;1353727]לדעתי או Uu או Ou כי אלה שישיות שבניתי להם ואין לי כוח לבנות לחדש, אלה אם כן בא לכם צאלנג׳ קאפ או מטרונום פייט.[/QUOTE]
מה זה ?
סוגים של טיירים.. צאלנג קאפ נותן לך פוקימונים רנדומלים, מטרונום זהו קרב שאתה בוחר פוקימונים שיכולים ללמוד מטרונום, מחזק אותם איך שבא לך אבל בקרב יש להשתמש רק במטרונום. Ou וUu אין ממש מה להסביר.. דירוג של הפוקימונים.
[quote=I♥Alon;1353731]סוגים של טיירים.. צאלנג קאפ נותן לך פוקימונים רנדומלים, מטרונום זהו קרב שאתה בוחר פוקימונים שיכולים ללמוד מטרונום, מחזק אותם איך שבא לך אבל בקרב יש להשתמש רק במטרונום. Ou וUu אין ממש מה להסביר.. דירוג של הפוקימונים.[/quote]
מי אמר שחייב להתחשב דווקא בך D:
לא חושב שלכולם יש פה שישיות NU, גם לי אין, אז יהיה נחמד דווקא לנסות. וגם יכולים להיפתח נושאים בוויפי והכל, ת'כלס נחמד
עדיף מאשר הפוקימונים החרושים בOU, וגם בUU יש כמה שמדי פעם תראה