אני מתכנן חמישייה כזאת: וינאזור, ראיצ"ו, אלקזאם, ארקניין ודרגונייט, חשבתי על כל מיני פוקימונים פוטנציאליים שישלימו לי את השישייה ובכל זאת אשמח לשמוע הצעות לסוגר השישייה שלי, כל הצעה תתקבל בברכה..:wink:
Printable View
אני מתכנן חמישייה כזאת: וינאזור, ראיצ"ו, אלקזאם, ארקניין ודרגונייט, חשבתי על כל מיני פוקימונים פוטנציאליים שישלימו לי את השישייה ובכל זאת אשמח לשמוע הצעות לסוגר השישייה שלי, כל הצעה תתקבל בברכה..:wink:
לפרס יכולה לסגור את השישיה כי היא פוקימון מים וקרח (שני סוגים שאי לך) וחוץ מזה היא פוקימון חזק.
[QUOTE=shaul4554;1355447]לפרס יכולה לסגור את השישיה כי היא פוקימון מים וקרח (שני סוגים שאי לך) וחוץ מזה היא פוקימון חזק.[/QUOTE]
אני מעדיף פוקימון שמתפתח, לא אוהב פוקימונים שלא מתפתחים..:wink:
קח עבד שיסחוב Hmים..
[QUOTE=Ilan;1355814]קח עבד שיסחוב Hmים..[/QUOTE]
לא רוצה עבד בשישייה שלי, תציע פוקימונים..:nose_pick:
אתה יכול לקחת את ההתפתחות של פוליוואג (או משהו בסיגנון של השם , כבר לא זוכר) בוא מתפתח למים ולחימה ואני אישית ממליץ עליו
[QUOTE=quilavaxd;1355832]אתה יכול לקחת את ההתפתחות של פוליוואג (או משהו בסיגנון של השם , כבר לא זוכר) בוא מתפתח למים ולחימה ואני אישית ממליץ עליו[/QUOTE]
סבבה חשבתי עליו כבר, עוד הצעות..:)
כדי לך לקחת את אחד המאובנים או רידון או גולם
דיוגונג יכול לעזור הוא מים וקרח והוא מתפתח מסיל
[QUOTE=alakazam;1356033]כדי לך לקחת את אחד המאובנים או רידון או גולם[/QUOTE]
[QUOTE=CharBlastSaur;1356035]דיוגונג יכול לעזור הוא מים וקרח והוא מתפתח מסיל[/QUOTE]
חשבתי על גולם כי אף פעם לא שיחקתי איתו בשישיה שלי אם אני זוכר נכון והוא גם מאוד חזק אמור להיות, רידון שיחקתי איתו מלא פעמים ואני פשוט רוצה לגוון..:sunglasses:
דיוגונג נשמע נורא נחמד ומעניין וגם הוא יכול לגוון לי את השישיה מבחינת הסוגים שזה מה שאני רוצה בעצם להשיג..:):wink: