-
ג'ורג' הבודד מת
ראיתי את זה ביום שפורסם אבל רק עכשיו חשבתי לפרסם את זה
ג'ורג' הבודד הוא הצב האחרון מתת המין של צבי הגלפאגוס, מת לא מזמן בגיל 100 (יחסית צעיר לזן הזה, מגיעים עד גיל 200)
למי שרוצה לדעת, קוראים לג'ורג' ''הבודד'', בגלל שהוא לא הצליח להזדווג בהצלחה עם שום צבה.
אני עוקבת אחריו כבר כמה זמן, אני יודעת מכתבות קודמות שניסו לזווג את ג'ורג' עם צבות מתתי מין דומות, ג'ורג' הזווג לבסוף עם אחת מהן ולמרבה השמחה כן היו ביצים, אך התברר שכולם היו עקרות.
אני חשבתי שיצליחו בסוף לזווג אותו והייתי בשוק שהוא מת
לכתבה המלאה-
[url]http://animals.walla.co.il/?w=/5714/2544379[/url]
מזעזע מה שאנחנו, בני האדם מסוגלים לעשות לחיות שלא עשו לנו כלום
-
אל תדאגי גוקו ישיג את כדורי הדרגון בול ויחזיר אותו לחיים
-
זה ממש ספאם
וזה באמת עצוב, מין שלם נכחד בגלל המעשים שלנו><'
-
[QUOTE=ttrrtte;1355985]זה ממש ספאם
וזה באמת עצוב, מין שלם נכחד בגלל המעשים שלנו><'[/QUOTE]
לא הבנתי, על איזה מעשים בדיוק את מדברת, ניסו לזווג אותו לפני שמת..:(
-
קראתי על זה, אבל ת'כלס באמת ניסו להציל אותו ולזווג אותו..
[quote=Doctor Who;1355982]אל תדאגי גוקו ישיג את כדורי הדרגון בול ויחזיר אותו לחיים[/quote]
WTF
אזהרה..
-
נכון שניסינו אבל תקרא את הכתבתה המלאה האשמה שלנו שבכלל המין הפך להיות בסכנת הכחדה חמורה כל כך
-
[QUOTE=ttrrtte;1356014]נכון שניסינו אבל תקרא את הכתבתה המלאה האשמה שלנו שבכלל המין הפך להיות בסכנת הכחדה חמורה כל כך[/QUOTE]
ומה אפשר לעשות בנוגע לכך?
-
[quote=forza Italia!;1356015]ומה אפשר לעשות בנוגע לכך?[/quote]
להשיג את כדורי הדרגון בול.
אבל אם לא להפסיק לזרוק שקיות לים,צבים רואים את זה ואז אוכלים ונחנקים.
ולזווג אותם.
-
[QUOTE=Doctor Who;1356018]להשיג את כדורי הדרגון בול.
אבל אם לא להפסיק לזרוק שקיות לים,צבים רואים את זה ואז אוכלים ונחנקים.
ולזווג אותם.[/QUOTE]
חח גיא הרגת אותי עם כדורי הדרגון בול האלה..:nose_pick:
-
ואו O_ם
הוא ממש שונה ומצבים אחרים O_o
אוקי ז"ל~
-
למה בני האדם תמיד שוכחים שלמעשים יש חשיבות? אני מקווה שיום אחד בני האדם יבינו את ההשלכות למעשיהם וידעו לטפל במצבים כאלה.
-
לים זה אחד הדברים המטומטמים שעושים, לזרוק שקיות ודברים כאלה, זה הורג אותי הטמטום, כמה אתם עצלנים, וגם תפסיקו לתת לילדים המסריחים שלכם להשתין בים, מילא בבריכה אבל בים? מצידי שמדוזה תעקוץ להם את הקשיו שהם קוראים לו בולבול
וכן עוד מין נכחד, אולי עם התקדמות המדע ימצאו פתרון לזה כל עוד יש נקבות (יש נקבות נכון?), ואם לא אז כדורי הדרגון בול זו גם אפשרות (אפשר גם את פרי השטן של ברוק מוואן פיס, נראלי Yuki yuki)
-
מצער לשמוע על זה...
רק חבל שלעולם לא נבין.