-
ביגפוט
[size="4"][u]מידע כללי ותיאור[/u][/size]
ביגפוט, שקרוי גם ססקווץ', הוא יצור שמתואר כבעל חיים דמוי קוף, אך אין הוכחות לכך שהוא קיים באמת,
רק סרטונים מטושטשים ועקבות. ביגפוט מתואר כיצור הולך על שתיים, שגובהו 2.1-2.7 מטרים,
אורך עקבותיו 40-45 ס''מ ורוחבן 17 ס''מ. מדענים רבים טוענים שביגפוט הוא בעצם פולקלור - טעות בזיהוי.
צבע שערו של הססקוואץ' הוא בד''כ שחור.
[size="4"][u]תיעודים[/u][/size]
במהלך ההיסטוריה היו המון תיעודים של ביגפוט וגם היום, מדווחים על הרבה מפגשים עם ביגפוט.
מקרי ההתקלות בביגפוט הם בארה''ב ודרום-מזרח קנדה, והחלו לדווח על מפגשים עם הססקוואץ' מאז תחילת המאה ה-19, ב-1811.
קיימים המון סרטונים של ביגפוט, אך חלקם הם פשוט מתיחות.
אבל בכל זאת, יש תיעודים של יצור בלתי מוכר שמשוטט ביערות אמריקה הצפונית.
-
[QUOTE=קוברת המשקפיים;1357855][size="4"][u]מידע כללי ותיאור[/u][/size]
ביגפוט, שקרוי גם ססקווץ', הוא יצור שמתואר כבעל חיים דמוי קוף, אך אין הוכחות לכך שהוא קיים באמת,
רק סרטונים מטושטשים ועקבות. ביגפוט מתואר כיצור הולך על שתיים, שגובהו 2.1-2.7 מטרים,
אורך עקבותיו 40-45 ס''מ ורוחבן 17 ס''מ. מדענים רבים טוענים שביגפוט הוא בעצם פולקלור - טעות בזיהוי.
צבע שערו של הססקוואץ' הוא בד''כ שחור.
[size="4"][u]תיעודים[/u][/size]
במהלך ההיסטוריה היו המון תיעודים של ביגפוט וגם היום, מדווחים על הרבה מפגשים עם ביגפוט.
מקרי ההתקלות בביגפוט הם בארה''ב ודרום-מזרח קנדה, והחלו לדווח על מפגשים עם הססקוואץ' מאז תחילת המאה ה-19, ב-1811.
קיימים המון סרטונים של ביגפוט, אך חלקם הם פשוט מתיחות.
אבל בכל זאת, יש תיעודים של יצור בלתי מוכר שמשוטט ביערות אמריקה הצפונית.[/QUOTE]
ביגפוט הוא לא יותר מאשר אגדה.
חלק מהוויקינגים המנודים לבשו כ"כהרבה בגדים ומעילים עד שנראו כמו מפלצות מהלכות.
ביגפוט זו דרך לעבוד על אנשים. מתיחה אחת גדולה.
-
מוחע אני התחלתי סיקורים על מפלצות אגדיותxd
ביגפוט הוא אכן אגדה על פי הסיפורים אבל כנראה שאי אפשר לעולם לדעת מה אמת ומה אגדה ;)
-
לא בטוח שזאת אגדה, למשל הצ'ופקברה הייתה פעם אגדה אבל גילו חיה כזאת
בכל מקרה זה ממש קצר, היה טוב יותר אם היית מוסיף סרטונים המתעדים אותו
-
[quote]תחילת המאה ה-19, ב-1811.[/quote]
לפני 200 שנה..
[b]שום יונק [/b] לא יכול לשרוד 200 שנה
-
[QUOTE=Ilan;1358000]לפני 200 שנה..
[b]שום יונק [/b] לא יכול לשרוד 200 שנה[/QUOTE]
איך אתה יודע שהוא לא לא התרבה ?
-
[QUOTE=matan0066;1358005]איך אתה יודע שהוא לא לא התרבה ?[/QUOTE]
אם באמת היה ביגפוט, אז היו לזה סימנים. אף אחד לא מצא ביגפוט. ואם כן אז הביגפוט חיסל אותו באכזריות. אנחנו לא יכולים לדעת אם יש ביגפוט. והסיכויים שהוא התרבה,והאנשים שמחפשים אותו לא מצאו אותו, הם סיכויים קלושים.
-
[quote=a R C E U S;1357954]ביגפוט הוא לא יותר מאשר אגדה.
חלק מהוויקינגים המנודים לבשו כ"כהרבה בגדים ומעילים עד שנראו כמו מפלצות מהלכות.
ביגפוט זו דרך לעבוד על אנשים. מתיחה אחת גדולה.[/quote]
אבל עדיין יש תיעודים שגילו שהם [b]לא[/b] מתיחות.
-
אחלה סיקור אבל עדיין אני לא מאמין בזה... סתם אגדה ...
-
צריך יותר מידע,אבל לדעתי אין אפשרות שהביגפוט קיים או לא קיים עד שמישהו יתעד אותו במקום יותר אמין מיוטיוב שבו אנשים ממציאים שרוחות רפאים מגיעים אליהן(יש דרך קלה להבין אם הסרטון מזויף.). אז בקיצור,אני פוסל את האפשרות שהוא קיים ושהוא לא קיים
-
אם הוא יתרבה זה אומר שהזן מנה מתישהו לפחות 2 ביגפוטים ואם זה היה כך אז כבר היו מוצאים אותם.... אם הם היו קיימים הם מתו מזמן...
הבעה באגדות כאלה היא שאי אפשר להוכיח שהן שקר..
-
לא ממש נראה לי שהוא אמיתי מעניין אבל לדעת
עם הוא אמיתי מה עם Yeti?
-
זה לא דיון זה סיקור אנשים..
לעניין, סיקור די קצר, היית מוסיף סרטון או משהו.. חסר השקעה.
והתיעוד שאתם מדברים שלא הוכיחו, הוכח בסוף כי הכתף או משהו לא יכול לזוז ככה רק בן אדם יכול לעשות ככה או משהו כזה.. S:
-
יש סברות שזה אותו יצור
[quote=Spider Man!;1358138]צריך יותר מידע,אבל לדעתי אין אפשרות שהביגפוט קיים או לא קיים עד שמישהו יתעד אותו במקום יותר אמין מיוטיוב שבו אנשים ממציאים שרוחות רפאים מגיעים אליהן(יש דרך קלה להבין אם הסרטון מזויף.). אז בקיצור,אני פוסל את האפשרות שהוא קיים ושהוא לא קיים[/quote]
אתה יודע שיוטיוב עצמו זה לא "אתר לשליחת תיעודי ביגפוט".
במקום התגובה המיותרת הזאת היית יכול לא להגיב, כי תכל'ס לא אמרת כלום בתגובה..