איך אני תופס פיבאס בדרך הכי מהירה וטובה?
תודה למי שעוזר..:wink:
Printable View
איך אני תופס פיבאס בדרך הכי מהירה וטובה?
תודה למי שעוזר..:wink:
עם פוכדור Xd
הוא נמצא בדרך 119, אבל הוא מאוד נדיר.
תוכל לתפוס עם diveball או netball, זה טוב נגד פוקימוני מים.
[QUOTE=Reborn;1359686]עם פוכדור Xd
הוא נמצא בדרך 119, אבל הוא מאוד נדיר.
תוכל לתפוס עם diveball או netball, זה טוב נגד פוקימוני מים.[/QUOTE]
חח באמת איך לא חשבתי על זה.XD
ספר לי על זה, בפעם האחרונה ששיחקתי בברקת ניסיתי לדוג ולחפש אותו שעות איזה יום ובסוף התייאשתי ממנו..:um_face::um_face:
תתפוס משהו אחר..
[QUOTE=Ilan;1359700]תתפוס משהו אחר..[/QUOTE]
אבל אני רוצה אותו לשישיה שלי, אף פעם לא היה לי מילוטיק..:(
יש בלנקייה אבל לדעתי פשוט תשתמש בקוד כי הוא מאוד נדיר אבל לא שווה את המעמץ
זה כאב ראש לתפוס אותו... נראה לי שיש איש בעיר השנייה מליטל פוט שאומר משפט שקשור להשתנות של פיבאס יש איזה 300 משווצות פיבאס יכול להיות רק ב6 פעם תפסתי אותו..
[QUOTE=Ilan;1359709]זה כאב ראש לתפוס אותו... נראה לי שיש איש בעיר השנייה מליטל פוט שאומר משפט שקשור להשתנות של פיבאס יש איזה 300 משווצות פיבאס יכול להיות רק ב6 פעם תפסתי אותו..[/QUOTE]
פעם שעברה עשיתי לפי המדריך בלינקייה של המשבצות האלה, ושום דבר לא קרה סתם חרטה המדריך הזה..:doubt:
לא זה לא חרטא
אני משחק בגיימבוי כלומר בלי קודים ולכדתי פיבאס כמה פעמים (היום יש לי מיילוטיק) תעשה ככה לך שמאלה ולמטה מהעיר פורטרי לאיזורי המים ותנסה לדוג באמצעות super rod תעבור בכל המשבצות האפשריות כמה פעמים בכל 6 משבצות, לאט לאט תכסה את כל השטח ותלכוד פיבאס.
תשתמש בnet ball או בultra ball, דייב בול טוב נגד פוקימונים מתחת למים.
[QUOTE=shaul4554;1359729]אני משחק בגיימבוי כלומר בלי קודים ולכדתי פיבאס כמה פעמים (היום יש לי מיילוטיק) תעשה ככה לך שמאלה ולמטה מהעיר פורטרי לאיזורי המים ותנסה לדוג באמצעות super rod תעבור בכל המשבצות האפשריות כמה פעמים בכל 6 משבצות, לאט לאט תכסה את כל השטח ותלכוד פיבאס.
תשתמש בnet ball או בultra ball, דייב בול טוב נגד פוקימונים מתחת למים.[/QUOTE]
כשאגיע לשם אנסה כבר, הוא דיי חזק נכון?
[url]http://www.serebii.net/pokedex-rs/350.shtml[/url]
התקפות לא משהו מילוטיק יותר פוקימון הגנתי והם גרועים למשחק גרידוס יותר טוב אבל בדור 3 אין לו סטאב טוב..
[QUOTE=Ilan;1359737][url]http://www.serebii.net/pokedex-rs/350.shtml[/url]
התקפות לא משהו מילוטיק יותר פוקימון הגנתי והם גרועים למשחק גרידוס יותר טוב אבל בדור 3 אין לו סטאב טוב..[/QUOTE]
אהמ.. אוקיי, אז איזה פוקימון מים אתה ממליץ בסוף?
מה שבא לך
[QUOTE=Ilan;1359749]מה שבא לך[/QUOTE]
יש לך הצעות אולי?!