אני ממש בהתחלה של המשחק ויש לי קומבסקין רמה 16 ועכשיו תפסתי זיגזגון כדי שימצא לי דברים בשדות, צריך המלצות לשישיה סופית..
Printable View
אני ממש בהתחלה של המשחק ויש לי קומבסקין רמה 16 ועכשיו תפסתי זיגזגון כדי שימצא לי דברים בשדות, צריך המלצות לשישיה סופית..
6 מג'יקארפים רמה 100
[QUOTE=Ilan;1359747]6 מג'יקארפים רמה 100[/QUOTE]
ועכשיו ברצינות..:doubt::doubt:
זה בשיא הרצינות מה שבראש שלך.
[QUOTE=Ilan;1359775]זה בשיא הרצינות מה שבראש שלך.[/QUOTE]
זה לא כל כך עוזר לי אתה יודע, אני רוצה לשמוע שמות של פוקימונים..:doubt:
תלכוד לוטד (פוקימון מים+עשב)
באיזה מכון/עיר אתה?
[QUOTE=shaul4554;1359804]תלכוד לוטד (פוקימון מים+עשב)
באיזה מכון/עיר אתה?[/QUOTE]
חשבתי על לודיקולו אבל הצעת לי כבר את לנטורן מים וחשמל, אני ברסטבורו או איך שלא קוראים לה..
[QUOTE=FORZA ITALIA!;1359806]חשבתי על לודיקולו אבל הצעת לי כבר את לנטורן מים וחשמל, אני ברסטבורו או איך שלא קוראים לה..[/QUOTE]
לנטורן תוכל ללכוד עוד הרבל זמן אחרי שתקבל dive בינתיים תלכוד לוטד הוא טוב נגד פוקימוני האדמה של מנהיגת המכון בעיר רוסטבורו.
מה אתה רוצה? זה משחק לכיף שתירצה לשחק בויפי תגיד לי. אני ניצחתי את המשחק עשרות פעמים כשהייתי בן 10 עם שישיות נוראיות מה אכפת לך מה אתה לוקח קח מה שבראש שלך.
[QUOTE=shaul4554;1359812]לנטורן תוכל ללכוד עוד הרבל זמן אחרי שתקבל dive בינתיים תלכוד לוטד הוא טוב נגד פוקימוני האדמה של מנהיגת המכון בעיר רוסטבורו.[/QUOTE]
אני רוצה אבל כבר להתחיל ולבנות ת'שישיה שלי, אני לא רוצה סתם לתפוס פוקימונים ולבזבז ת'זמן שלי על פוקימון שלא מתוכנן להיות בשישיה שלי בסוף..
אין אלה הפוקימונים שהכי טוב ללכוד איפה שאתה במשחק, גמאני אני התחלתי ככ והיות יש לי 362 פוקימונים לכודים בפוקדקס כשהממוצע של כולם הוא בערך 50 אז אם אתה משחק בגיימבוי זה מה יש, אם אתה משחק במחשב אז תשים קודים של רייקואזה ושל קיוגר או גראודון.
אני ניצחתי את המשחק שלוש פעמים ברצף כשהייתי בן שמונה עם: בלייזקן, לודיקולו ואני אפילו לא זוכר את האחרים.
פשוט קח איזה פוקימונים שבא צלך.
[QUOTE=Ilan;1359813]מה אתה רוצה? זה משחק לכיף שתירצה לשחק בויפי תגיד לי. אני ניצחתי את המשחק עשרות פעמים כשהייתי בן 10 עם שישיות נוראיות מה אכפת לך מה אתה לוקח קח מה שבראש שלך.[/QUOTE]
[QUOTE=shaul4554;1359819]אין אלה הפוקימונים שהכי טוב ללכוד איפה שאתה במשחק, גמאני אני התחלתי ככ והיות יש לי 362 פוקימונים לכודים בפוקדקס כשהממוצע של כולם הוא בערך 50 אז אם אתה משחק בגיימבוי זה מה יש, אם אתה משחק במחשב אז תשים קודים של רייקואזה ושל קיוגר או גראודון.[/QUOTE]
אילן אם אין לך הצעות מועילות אז אל תציע בכלל..
וסבבה תודה על העזרה בכל מקרה..:)
תכלס זאת ההצעה הכי מועילה במקום להספאים בפורום אתה יכול לאמן איזה פוקימון שבא לך וכבר להיות לפחות במכון השלישי.
[QUOTE=Ilan;1359832]תכלס זאת ההצעה הכי מועילה במקום להספאים בפורום אתה יכול לאמן איזה פוקימון שבא לך וכבר להיות לפחות במכון השלישי.[/QUOTE]
מה קשור להספאים בפורום, סך הכל רוצה לשמוע הצעות מגוונות לשישיה בברקת, עזוב אתחיל כבר מחדש ואבנה שישיה לבד..:doubt: