מי לדעתכם יותר טוב? פידג'יוט או פירו?
Printable View
מי לדעתכם יותר טוב? פידג'יוט או פירו?
הייתי מוותר עליהם ולוקח דרגונייט, או אחת הציפורים האגדיות
עם אתה בטוח רוצה אחד מהם ולא אחר
אישית הייתי לוקחת פיג'י, הם קלים לאימון והמפותחים שלהם די חזקים אבבל אני מסכימה עם אלון...
ברור שפידג'יוט!!!קודם כל,יש לו מתקפות הרבה יותר חזקות.חוץ מזה,אפשר ללמד אותו Fly,ככה שזה חוסך פוקימון עבד.והכי חשוב,אתה מוצא את פידג'י איך שאתה יוצא מפאלט בהתחלת המשחק.אז אם תאמן את פידג'י כמו שצריך,עד שתמצא ספירו,פידג'י כבר יהיה פידג'יוט...
ביש ספירואים בהתחלה בדרך שמאלה מהעיר ורידיאן אבל פידג'י עדיין הרבה יותר ויש לו מתקפות הרבה יותר טובות
אני לא רוצה אחת מהציפורים האגדיות שאלתי פיד'יוט או פירו!!!!!!!!!
ותודה לכל השאר :)
אני היחיד שמעדיף פירו אה חח.
פירו הוא תוקף פיזי יותר טוב מפידג'יאוט וגם יותר מהיר ממנו חוץ מזה שניהם כלל לא נדירים או קשים לאימון.
אם משווים את הסט הכי טוב שניתן לשים לפירו לעומת זה של פידג'יאוט רואים שפירו יכול להיות הרבה יותר טוב.
פירו יכול לקבל ברמה 40 drill peck כוח: 80 דיוק: 100 לעומת פידג'יאוט שהמתקפה הכי חזקה שהוא יכול לקבל ברמה 27 היא Wing Attack כוח: 60 דיוק: 100. דבר נוסף שקשור למתקפות, אחת ממתקפות הביצה שספירו יכול לקבל היא Sky Attack כוח: 140 דיוק: 90. לפירו יש גם גיוון כשברמה 27 הוא מקבל מתקפת אופל Pursuit כוח: 40 דיוק: 100.
דבר נוסף הוא שספירו מתפתח לפירו ברמה 20 ופיג'י מתפתח לפידג'יאוטו ברמה 18 ולפידג'יאוט ברמה 36.
הם גם יכולים ללמוד בדיוק את אותם TMים.
לסיכום פירו יותר טוב מפידג'יאוט לדעתי (כשהם באותה רמה).
פירו מתעלה על פידג'יוט בכל מובן
קודם כל הוא מתפתח גם הרבה לפניו (רמה 20 בערך לפירו, בשביל להגיע לפידג'יוט אתה צריך לפתח אותו לפידג'יוטו ברמה 18 ואז לפידג'יוט באיזה לבל 30 ומשהו)
וגם הוא יותר חזק פיזית ומהיר
פירו הרבה יותר משתלם
פירו יותר טוב מפיג'יוט בהכל אבל גם הוא לא משהו דוגטריו טוב משניהם ביחד.
[QUOTE=Ilan;1362141]פירו יותר טוב מפיג'יוט בהכל אבל גם הוא לא משהו דוגטריו טוב משניהם ביחד.[/QUOTE]
דאגטריו זה המפותח של דיגלט חחח
אני מניח שהתכוונת לדודריו, ובמקרה הזה אתה צודק
[QUOTE=buizel שולט;1362142]דאגטריו זה המפותח של דיגלט חחח
אני מניח שהתכוונת לדודריו, ובמקרה הזה אתה צודק[/QUOTE]
כן שגיאת הקלדה... אבל בכללי גם הוא לא הכי טוב..
הסיבה שלא רציתי דודריו היא שאני משיג אותו כמעט באתו זמן שאני משיג כמעט את כל שאר הפוקימונים של השישייה שאני מתחנן אז זה הרבה אימון באותו זמן.
וגם כי זה אומר שעד סוף ה-rock tunnel יהיה לי רק פוקימון אחד אני לא רוצה את זה.