מישהו כאן בפורום קורא קומיקס כלשהו שהוא לא מנגה ואם כן איזה?
Printable View
מישהו כאן בפורום קורא קומיקס כלשהו שהוא לא מנגה ואם כן איזה?
כן
אבל כבר הפסקתי פעם קראתי את בון P:
הקומיקס היחידי שאני קורא זה "דרגון בול מולטיורוס" Dbm -זוג צרפתיים יצרו את הקומיקס בתור המשך לדרגון בול זי.
אה נזכרתי קראתעי פעם זבאנג ובון- מה שזכרתי למעלה זה מה שאני קורא עכשיו.
אני אישית לא קורא, אבל הייתי רוצה להתחיל לקרוא מתישהו X-man או משהו אחר של מארוול שאני מבין מאוד בתחום הגיבורים שלה
ובכללי אני מנוי לעיתון זבנג אז יוצא לי לקרוא קומיקסים ישראלים [= **מזיל ריר על עבודות של ארז צדוק**
אה ואני קורא גם את בון..
יש לי כמה ספרים של זבנג ועוד כמה קומיקסים בבית..
מתכנן לקרוא את אולטימייט ספיידרמן :-)
[QUOTE=Brook;1361898]אני אישית לא קורא, אבל הייתי רוצה להתחיל לקרוא מתישהו X-man או משהו אחר של מארוול שאני מבין מאוד בתחום הגיבורים שלה
ובכללי אני מנוי לעיתון זבנג אז יוצא לי לקרוא קומיקסים ישראלים [= **מזיל ריר על עבודות של ארז צדוק**
אה ואני קורא גם את בון..[/QUOTE]
עכשיו יש אירוע גדול בעולם של מארוול לא יודע אם שמעת עליו שזה
avengers VS x-men
יש את הסדרה הראשית של האוונט ועוד סדרה יותר קטנה וכמובן שכל החוברות שיוצאות קבוע
גם כן מושפעות אני מחכה שהאוונט יגמר ויצא אוגדן (למי שלא יודע אוגדן זה כאילו חוברת גדולה
שבתוכה יש כמה חוברות בדרך כלל יוצא כל סוף של סיפור ) ואז אני אקנה
עריכה:
עמית אם אתה רוצה יוצאת עכשיו סדרה חדשה שבה הספיידרמן של היקום אולטימייט ואמייזינג ספיידרמן (הרגיל)
מגיעים לאותו עולם
קראתי כהמ קומיקסים של מארוול דרך אפליקצייה באייפון, אבל זה שיעמם אותי...
אני מעדיף לראות את הסדרות של מארוול..
[QUOTE=Skyfall;1361906]קראתי כהמ קומיקסים של מארוול דרך אפליקצייה באייפון, אבל זה שיעמם אותי...
אני מעדיף לראות את הסדרות של מארוול..[/QUOTE]
כן ראיתי עכשיו שיש להם כזה תוסף בכרום שזה מעביר אותך ויש לך כמה חוברות בחינם
אני קורא את הקומיקס של בן 10 ואת רקס דה מאשין (אם אני מוצא חוברות כאלה,הם ממש ממש נדירות בארץ), ואת הקומיקסים של מארוול-ספיידרמן,האוונג'רס,אקסמן,הפנטסטיק פור, כל אלה. אני קורא גם את הswamp thing של די-סי, ואת פלאש של די-סי. לא מזמן סיימתי לקרוא את די-סי נגד מארוול.
[QUOTE=Sire Despair;1361914]אני קורא את הקומיקס של בן 10 ואת רקס דה מאשין (אם אני מוצא חוברות כאלה,הם ממש ממש נדירות בארץ), ואת הקומיקסים של מארוול-ספיידרמן,האוונג'רס,אקסמן,הפנטסטיק פור, כל אלה. אני קורא גם את הswamp thing של די-סי, ואת פלאש של די-סי. לא מזמן סיימתי לקרוא את די-סי נגד מארוול.[/QUOTE]
איך ה- DC נגד מארוול ?
ויש לי חוברת אחת של בן 10 ורקס אחים שלי היום עם אבא שלי בארה"ב בפסח והביאו את זה איתם
אני קורא את הa-vs-x החדש וגם את האוונג'רס
[QUOTE=quilavaxd;1361941]אני קורא את הa-vs-x החדש וגם את האוונג'רס[/QUOTE]
נחמד אתה קורא ב- AVSX את הסדרה הראשית או גם את ה- VS
[QUOTE=ShadowPokemon;1361931]איך ה- DC נגד מארוול ?
ויש לי חוברת אחת של בן 10 ורקס אחים שלי היום עם אבא שלי בארה"ב בפסח והביאו את זה איתם[/QUOTE]
יש קומיקס ישן, שמארוול ודי-סי הוציאו במשותף, שנקרא "די-סי נגד מארוול".