-
הממ ... כנסו
קראתי קצת אשכולות על הפרסוםמשל הפורום
וזה לא נכון
אני חיפשתי בגוגל ״קהילות פורומים״ ומצאתי את הפורום הזה,
אני אגיד לכם מה מרתיע אנשים מלהכנס לפה
לא היובש
לא כמות המשתמשים הפעילים, אלא העיצוב [b]שלדעתי[/b] משעמם.
למה להם להכנס לפורום כזה? הוא לא מושך מבחינת צבעים..
באמת שאתם מדהימים
מקווה שתעשו עם זה משהו3>*
-
לנו ספציפית אין ממש מה לעשות.. אלא רק לרותם המייסד של הפורום..
אני מסכים איתך, זה לא שאני לא אוהב איך שהפורום נראה, פשוט הוא יכול להראות יפה יותר..
-
יש משהו בדברייך.אבל את צריכה לשלוח לרותם בה"פ
-
פעם העיצוב הקודם שהוא עוד היה פורום פוקימון היה די צבעוני יחסית כזה, יותר מלא חיים מהלבן הזה ששורר פה.
יש פורומים שפשוט רק כיף לראות הודעה שלך בנו"ד (מבחינת העיצוב זה כזה יפה).. סיפור אמיתי.
-
את צודקת.
יש הרבה סוגים וצורות של פורומים. אבל כבר כמעט ואין פורומים אם עיצוב כמו שפה יש.
מה שצריך לעשות זה להוסיף צבעים ולשנות את העיצוב הזה.. כי זה כבר לא תופס ואין מה לעשות
-
ראיתי איך הפורום נראה בעבר
נכנסתי לאיזה אשכול וזה הראה לי עיצוב קודם
[b]צריך לתקן גם את זה[/b]
לא אמרתם שרותם עסוק?
-
חבל על המאמץ...אין לרותם זמן בכלל לפורום,הוא בצבא כל יום...
העיצוב של הפורום ישאר ככה לפחות עוד כמה שנים טובות ושום דבר לא ישתנה,לא הרמה של הפורום,לא הקהילה,לא כמות הנושאים,כלום...לפי דעתי במקומך הייתי פורש לפורום יותר יצירתי מזה...
כל מה שפעיל כאן זה הנו"ד ושמה יש רוב הזמן ריבים ילדותיים,ויכוחים למיניהם ולפעמים חילופי מילים לא יפות וגסות...חבל על הזמן שלך כאן,לכי לפורום אחר...
-
אוי די כבר אלכס..
קלטנו, אתה כזה עצוב וכאלה. היא דיברה על העיצוב שאר המשפטים היו מיותרים.
טלי, את יכולה לשלוח ה"פ לרותם את יודעת.
-
[QUOTE=Time_Lord;1371953]חבל על המאמץ...אין לרותם זמן בכלל לפורום,הוא בצבא כל יום...
העיצוב של הפורום ישאר ככה לפחות עוד כמה שנים טובות ושום דבר לא ישתנה,לא הרמה של הפורום,לא הקהילה,לא כמות הנושאים,כלום...לפי דעתי במקומך הייתי פורש לפורום יותר יצירתי מזה...
כל מה שפעיל כאן זה הנו"ד ושמה יש רוב הזמן ריבים ילדותיים,ויכוחים למיניהם ולפעמים חילופי מילים לא יפות וגסות...חבל על הזמן שלך כאן,לכי לפורום אחר...[/QUOTE]
ואתה הכי בוגר פה, נכון? פשוט דמות להערצה
-
אני באמת הכי בוגר פה אני בן 23 :p
טלי זאת האמת לאמיתה ואם תשארי זמן מסויים בפורום הזה,את תקלטי את האמת הזו בסופו של דבר...ואין אפשרות לעשות משהו בנוגע לזה כי אחרים לפניך ניסו כבר ונכשלו ולאחר מכן פרשו...
-
[QUOTE=Time_Lord;1371970]אני באמת הכי בוגר פה אני בן 23 :p
טלי זאת האמת לאמיתה ואם תשארי זמן מסויים בפורום הזה,את תקלטי את האמת הזו בסופו של דבר...ואין אפשרות לעשות משהו בנוגע לזה כי אחרים לפניך ניסו כבר ונכשלו ולאחר מכן פרשו...[/QUOTE]
אתה יודע מה הורס את הפורום ?לא זה לא "הריבים" בנו''ד וזה לא הקללות שילדים זורקים, אלה אנשים כמוך, שבגלל שלא קיבלו את הדרך שלהם מחליטים להרוס לאחרים.
ניסית לבקש סליחה לא ? מה קרה ראית שלא הלך אז החלטת לדפוק לכולם? פשוט בושה שמישהו שאמור להיות בוגר עושה דברים כאלה ...
די להאשים את ההנהלה, די להאשים את הקהילה, שכל אחד ידאג לתחת של עצמו ויפסיק להידחף לתחת של מישהו אחר .
-
[QUOTE=Time_Lord;1371970]אני באמת הכי בוגר פה אני בן 23 :p
טלי זאת האמת לאמיתה ואם תשארי זמן מסויים בפורום הזה,את תקלטי את האמת הזו בסופו של דבר...ואין אפשרות לעשות משהו בנוגע לזה כי אחרים לפניך ניסו כבר ונכשלו ולאחר מכן פרשו...[/QUOTE]
אל תבלבל לי ת'ביצים, אח שלי בן 4 ויותר בוגר ממך
+1 לפלופי, רק שתבין
-
חחח ישר כוח לספאמרים שהורסים את הפורום
-
אלכס אתה יכול לשאול את אבא שלך למה לפני 23 שנה הוא שכח לקנות גומי בפיצוציה ככה היית נחסך מאיתנו?
ותפסיק לדרדר אנשים שלא ישארו פה כי זה המעט שיש פה.
תמצא חיים.
-
אלכס, פרשת, למה אתה כאן כדי להרוס לאחרים?
ביי. אם אתה רוצה, אל תהיה פה, אל תגיב פה.. מה הבעיה אתה צריך צומי בכוח?
כולם להתייחס לנושא להפסיק לדבר על אלכס.