עם איזה אבן הכי כדי לפתח את איווי?
Printable View
עם איזה אבן הכי כדי לפתח את איווי?
חשמל - הוא יוצא מהיר וחזק
מה השישייה שלך?אני ממליץ על ג'ולטיון או וורפיון [מים או חשמל {הוא אמר עם אבן}]
כל עוד זה יהיה ג'ולטיאון/וופוריאון או אספיון זה יהיה טוב. אבל אתה לא יכול להשיג אספיון אז קח וופוריאון או ג'ולטיון
ג'ולטיון יותר מהיר אבל וופוריון סופג יותר מכות בחירה שלך.
נו אמרתי לפתח עם החשמל והוא יצא פוקימון חשמל
[QUOTE=Ilan;1374002]כל עוד זה יהיה ג'ולטיאון/וופוריאון או אספיון זה יהיה טוב. אבל אתה לא יכול להשיג אספיון אז קח וופוריאון או ג'ולטיון
ג'ולטיון יותר מהיר אבל וופוריון סופג יותר מכות בחירה שלך.[/QUOTE]
אספיון זה עם אבן ירח לא?
[quote=dandi;1374007]אספיון זה עם אבן ירח לא?[/quote]
לא, אספיון זה שמחה מקסימלית והעלאת רמה [B]בזמן אור יום[/B]. מכיוון שבאדם אש אין חלוקה לשעות ביממה, עליך להעביר אותו למשחק אחר שבו יש הפרדה בין יום ולילה (למשל, רובי ספיר או אמרלד). שם אתה צריך להעלות אותו רמה רק בזמן שעות שהן AM. (אם אני לא טועה)
[QUOTE=Gamatatsu;1374000]מה השישייה שלך?אני ממליץ על ג'ולטיון או וורפיון [מים או חשמל {הוא אמר עם אבן}][/QUOTE]
אין לי ממש שישיה ואני עדין לא סגורה על מה שיש לי..
מה שנמצא אצלי עכשיו זה קדברה, וינזור, בלסטויס, רייצ'ו ואיווי. (בנתיים אני מחזיקה גם אודיש עם cat ו-flash(
אז תחליפי את רייצ'ו בג'ולטיאון (אבן חשמל)
לא חבה בכלל להשתמש באיווי בשישיה
את יכולה לפתח למי שבאלך תכל'ס כי זה לא באמת משנה (אני נגיד אוהב לפתח לפלאריון למרות שהוא גרוע)
אני מציע למים אבל לא כדאי להשתמש באיווי בשישיה הנתונים שלו גרועים יחסית
לא נכון.. להתפתחויות של איווי יש סטטוסים טובים הבעיה ברובם היא שחסר להם מהלכים ולרוב במשחק תיתקע עם מתקפות הסטאב בלבד..
לוופוריאון יש למשל 110 התקפה מיוחדת שזה מלא אם נשווה לאגדיים של דור 3 כמו קיוגר שיש לו 150 התקפה מיוחדת
וופוריאון הוא האהוב עליי, למרות שהוא די איטי.
לשני המפותחים השמחים - (אספיון ואמבראון) את לא יכולה לפתח בגלל שכל המשחקים מהסגנון הזה (רובי, ספיר, ברקת, אדום אש, ירוק עלה) הם משחקים שאין בהם הבדלה בין יום ולילה.
אבל, בגלל שיש לך כבר מים וחשמל, הכי מומלץ בשבילך- פלראון. (כוח אש)
אם זה למשחק תקח את מי שצריך לשישיה אם יש לך כבר מים אז אל תקח מים אם יש לך חשמל אל תקח חשמל .. זה לא כל כך משנה כי בדור הזה זה די קל אל מנסיון אישי ופרון ממש טוב יש לו הרבה חיים התקפה מיוחדת חזקה מאוד ועם פוגעים בו עם מתקפת מים זה מרפא רבע מהחיים שלו ויש לו הרבה ...