משחק כדורגל בפייסבוק, למרות שחבל שאין כדורסל, מישהו משחק פה?
אולי נעשה נושא רשמי וזה.
ספרו מה הולך אתכם במשחק
Printable View
משחק כדורגל בפייסבוק, למרות שחבל שאין כדורסל, מישהו משחק פה?
אולי נעשה נושא רשמי וזה.
ספרו מה הולך אתכם במשחק
אני התחלתי לשחק שבוע שעבר, מקום שני בליגה רמה 1.. ובמשחק אתמול פצעו לי 2 חלוצים, מזל שהיו לי שניים רזרביים חח
איזה חרות , פצעו לי את 2 השחקנים הכי טובים שלי ועכשיו במקום מקום 1 אני מקום 4
וואלה גם אני הצטרפתי היום ומקום 2 איזה יופי חחחחחח
התחלתם להתמקצע? עושים דברים או שסתם נותנים לזה לשחק?
[QUOTE=X-Drake;1375986]וואלה גם אני הצטרפתי היום ומקום 2 איזה יופי חחחחחח
התחלתם להתמקצע? עושים דברים או שסתם נותנים לזה לשחק?[/QUOTE]
אפשר לקנות שחקנים , לרפא אותם , לתת להם פסיכולוג , לתת להם מנוחה , לשדרג את המגרש של הקבוצה ועוד...
רמה 10 יאיי
ומקום 4
רגע אתה רמה 10? מה זה כמה זמן אתה משחק? ובא לך לחשוף אסטטרגיות מערך וכו
[QUOTE=X-Drake;1376017]רגע אתה רמה 10? מה זה כמה זמן אתה משחק? ובא לך לחשוף אסטטרגיות מערך וכו[/QUOTE]
אני סתם מסדר לפי התפקיד זה הכל
ולשאלות האחרות?
[QUOTE=X-Drake;1376021]ולשאלות האחרות?[/QUOTE]
שנה ומטה .
כל ליגה היא חודש .
אם לא מגיעים למקום 7 -1 לא עוברים דרגה
[QUOTE=matan0066;1376022]שנה ומטה .
כל ליגה היא חודש .
אם לא מגיעים למקום 7 -1 לא עוברים דרגה[/QUOTE]
ואם אתה בין המקומות 4 - 1 אתה עולה לליגת האלופות.
איך זה הולך בליגת אלופות? בואנה אתם לא מסבירים כלום אין עם מי לדבר חח
עולים ליגה מי שמקומות 1-2 1-3? איך זה הולך
אין לי מושג איך זה הולך בליגת אלופות, מהסיבה הפשוטה שאני לא עליתי לשם אף פעם אז לכן אני לא יכול לראות את החוקים שם... ובשביל לעלות ליגה ( שאתה עולה ליגה אתה עולה רמה ) אתה חייב להיות בין המקום השביעי לראשון, אם אתה מקום שמיני עד ארבע-עשרה אתה נשאר בליגה רמה 1 ואתה נשאר רמה 1. מקווה שהבנת (:
מה, אז להיות במקום 1-3 זה סתם לצלחת\גביע ולא קשור לעלייה?[וליגת אלופות כמובן] איך ארד למקום 7 ><
איזה כיף שהתחלנו כמעט באותו הזמן נוכל לעקוב אחד אחרי השני. מה השם שלך אנסה להוסיף לחברים[לא בטוח איך]
[QUOTE=X-Drake;1376096]מה, אז להיות במקום 1-3 זה סתם לצלחת\גביע ולא קשור לעלייה?[וליגת אלופות כמובן] איך ארד למקום 7 ><
איזה כיף שהתחלנו כמעט באותו הזמן נוכל לעקוב אחד אחרי השני. מה השם שלך אנסה להוסיף לחברים[לא בטוח איך][/QUOTE]
מה השם שלך? אני דרך הפייסבוק של אח שלי ( הוא לא נוגע בפייסבוק אז אני משחק משם בטופ אילבן חח ) אני אתן לך את השם של הפייסבוק בה"פ אם בא לך..
תן לי ותסביר איך מוסיפים חחחח אגב איך עושים ידידות? הייתי עושה בינינו למרות שלידידות עדיף להביא סגל שני שלצערי לא מראה תיכולת האמיתית ם: