-
הקדשה ראשונהההההה
סתם לא. הקדשת 17K באיחור ))):
אז אני מקדיש ל...
[LIST][*]לעומר ספיידי המאגניב ): סורי ששכחתי, אני זוכר רציתי לשים אותך ביחד עם עומר אחר אבל בסוף שיניתי ולא יצא לי לשים אותך... אז, סורי ):[*]שחר בגלל שהוא עומו[*]נדב ופלופי כי בגללם התמכרתי ל):[*]עומר יוגיהו שהיו לי איתו כמה מקרים מעצבנים (><), אבל בכל זאת אנחנו חברים כעת.[*]איתי, שחושב שעשינו לו דווקא<<[*]גיא, בכל זאת... כתב לי נושא עבורי :love:[*]תודה גם לאדם ועומר ריטסוקה שהיו בעדי כשנפתח נשוא תלונה או רציתי לפרוש..[*]אלבזון, מי ייתן ואוכל לתת לך כאפה באחד מן הימים ): (אתה כזה דורש חחחחחח)[*]לדור סקייפול שגם הוא דורש כאפה+ :embarrassed:[*]ואם מדברים על דורים, גם לדור השני, שפעם היה מסתתר בפורומי פוקימון תחת השם ארכאוס אבל אחרי שנחשף לנו"ד השתנה עולמו^^ לא?[*]לעמית המנהל, חבר טוב. אבל חופר כשזה מגיע לחתימות[*]לעומר השף, הרי זה ברור שבעוד כמה חודשים תחזור ותשאל למה לא הקדשתי, אע? P:[*]משה, אתה הבנאדם הכי [COLOR=black]משה([COLOR=red]ע[/COLOR])[/COLOR]מם שאני מכיר :wink: לא שכחתי אותך[*]ניב, חבר טוב, שה"ם מיעולה.[*]אביב שנותן עצות ותומך כמו מלך D:[*]לניצן, אבל זה תלוי אם היא באה לסקול את שחר באבנים איתי או לא )):[*]לטל [לא וונדי, טל] שנעלמה מהפורום ולא חזרה מאז שוונדי המרשעת הגיעה <:[*]לעמיטריד. כמה שהוא מציק וחופר הוא עדיין טוב לב[*]רותם, בהצלחה בצבא ו... תחזור במהרה?[*]אה כע ולאילן סתם כי באלי.. (פחחח לא בגלל שהוא מיעולה בשישיות ועזר לי בהמוון :tiresome:)[*]ליאור עצבנת אותי בזמן האחרון אבל לזכר הימים של פעם<< P:[*]עומר אשאווט שתמיד יהיה אשאווט בשבילי כי... ככה[*]זיו שתמיד כשהוא בסביבה אני לא אוכל פיצה ):[*]לגיל, רק כדי שהוא יזמין אותי לחתונה שלהם גם ):[*]נמממ.. למגל.. תפסיק לשתות! אם תשתה יותר מדי פטל אתה תשתכר!!![/LIST]
תכלס יש עוד הרבה. אבל למי יש כוח לרשום
תם טקס הקדשת ה17,000.
לשירת התקווה, הקהל מתבקש לעמוד:
[video=youtube;OCtK4Nl6Czg]https://www.youtube.com/watch?v=OCtK4Nl6Czg[/video]
-
חחחחחח ברור שבאה
מזל טוב תודה D:
עד 120k :)
-
יופי, כל הזמן סמכתי עלייך שתבואי
זה יהיה ה- אירוע של השנה D:
תודה.
-
איפה הימים שהייתי ראשון?! אתה כבר לא חבר ||:
בכל מקרה, מזל טוב
-
-
-
מזל טוב..
אמ.. מה איתי..?
-
לאלאללאלאלאלאלא
מזל טוב יעומו
-
יאי הקדשת לי^^
אני וונדי מודות לך
מזל''ט^^
-
-
אתה רוצה לסקול אותי באבנים , אני עומו ואני ראשון?
טיפה מחשיד גבר :|
אהה... כן שכחתי מזל טוב כפרה עליך
-
כי עשיתם לי דווקא יאעומו
מזל טוב
-
-
מזל טוב אלון החמוד :embarrassed: ואני לא משה(עמם) אני מ(ש)המם.XD:wink:
-
תודה ומזל"ט.
ואני רק מזכיר לך כי לקח לך חודש להכין לי.