-
פרסום| טובי התגלה
אז.. זה קרה, טובי נחשף.
מספר הפרק 599.
לספוילר: (לא להיכנס צופי האנימה)
[SPOILER]אל תהרסו לעצמכם, כל מי שצופה ולא יכול להתאפק
[SPOILER]אוביטו,
פרק 589: [url]http://www.mangareader.net/naruto/598[/url]
ופרק 599 שבו הוא נגלה: [url]http://www.mangareader.net/naruto/599[/url][/SPOILER][/SPOILER]
אז... מה אומרים?
בבקשה תגובות בספוילר אל תהרסו לאחרים חח
-
תגיד תודה שאמרתי לך !!!!
[spoiler]מעניין איך טובי , או יותר נכון צריך לקרוא לו אוביטו שרד את המפולת ?[/spoiler]
-
טובי יכול להתחמק ממתקפות כמו ראסנגאן,החרקים של שינו,ההתקפה של קיבה ואקאמארו,אני לא רואה סיבה למה הוא לא יכול להשתמש בזה בזמן ההוא [היכולת הזאת הייתה כבר ידועה מזמן אז זה לא ממש ספוילר]
-
[QUOTE=matan0066;1384465]תגיד תודה שאמרתי לך !!!!
[spoiler]מעניין איך טובי , או יותר נכון צריך לקרוא לו אוביטו שרד את המפולת ?[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]
אני דיברתי איתך פעם ואמרתי לך שטובי הוא לא אוביטו..? O.O
[/SPOILER]חח האמת, הפרק 599 היה הפרק מנגה שקראתי הכי מהיר בחיי
-
עומר(Veigar)- לך תקרא את הפרקים העכשווים ואז תגיב פה.
אין טעם להגיב.
תגובתי בספוילר.
[SPOILER]טוב זה שטובי זה אוביט זה הגיוני. אחרי הכל אוביטו יכול להשתמש בקאמוי ומי שיש לו את העין שלו גם יכול להשתמש בזה.
לקאקאשי יש את העין שלו ואת השניה יש לטובי.
עכשיונשאלת השאלה איך יש לו עין שארינגאן, אחרי הכל במפולת עין אחת נפצעה ואת השניה נתן לקאקאשי.
אז מאיפ באה עוד אחת?
אני די בטוח שטובי זה לא אוביטו, אלה איזה מישהו אחר שיקרה טויסט בפרק הבא.
עוד משהו משהו מוזר, אמרו שטובי גרם להקים את אקטוסקי. בתקופה הזאת אני די בטוח שאוביטו עוד לא נולד.
אד זה לא ממש מסתדר.[/SPOILER]
-
[QUOTE=Veigar;1384468]טובי יכול להתחמק ממתקפות כמו ראסנגאן,החרקים של שינו,ההתקפה של קיבה ואקאמארו,אני לא רואה סיבה למה הוא לא יכול להשתמש בזה בזמן ההוא [היכולת הזאת הייתה כבר ידועה מזמן אז זה לא ממש ספוילר][/QUOTE]
כי אז הוא היה ילד , עכשיו הוא הרבה יותר בוגר בעשה עשרים שנה יותר מאז .
-
[QUOTE=matan0066;1384465]תגיד תודה שאמרתי לך !!!!
[spoiler]מעניין איך טובי , או יותר נכון צריך לקרוא לו אוביטו שרד את המפולת ?[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]זטסו ואורוצ'ימארו חידשו לו את כל הגפיים שנפגעו, סיבה נוספת לכך שאורוצ'ימארו היה באקטסוקי.[/SPOILER]
[QUOTE=Veigar;1384468]טובי יכול להתחמק ממתקפות כמו ראסנגאן,החרקים של שינו,ההתקפה של קיבה ואקאמארו,אני לא רואה סיבה למה הוא לא יכול להשתמש בזה בזמן ההוא [היכולת הזאת הייתה כבר ידועה מזמן אז זה לא ממש ספוילר][/QUOTE]
[SPOILER]אז הוא היה ילד והוא לא יכל להפעיל את המאקגנקיו שלו.אל תשכח שגם לקח זמן לקאקאשי להפעיל את המאגנקיו, בטוח שיותר.אל תשכח שככל הנראה אוביטו התאמן עם אורוצ'ימארו אז זה אימונים אינטנסיביים[אתה רואה שזטסו ואורוצ'ימארו עזרו לו בקרב נגד מינאטו][/SPOILER]
-
שונא את קישימוטו הלוואי ימות הבן זונה
-
[QUOTE=SeXy_DeViL;1384472][SPOILER]
אני דיברתי איתך פעם ואמרתי לך שטובי הוא לא אוביטו..? O.O
[/SPOILER]חח האמת, הפרק 599 היה [B]הפרק מנגה שקראתי הכי מהיר בחיי[/B][/QUOTE]
רואים שאף פעם לא קראת בליץ'
יש מלא סתירות בהכל אני אומר שיש יותר מטובי אחד.
-
הנה משהו שאני חושב עליו:
טובי הוא באמת מאדארה,הוא השתמש באדו טנשיי [או איך שלא קוראים לזה] על אוביטו בשביל שיחליף איתו מקום למשך הקרב או אולי זה בכלל אח של מאדארה שלקח את הזהות של אחיו
-
[QUOTE=Ilan;1384888]רואים שאף פעם לא קראת בליץ'
יש מלא סתירות בהכל אני אומר שיש יותר מטובי אחד.[/QUOTE]
לא קראתי בליץ' O.O
-
[QUOTE=Veigar;1384896]הנה משהו שאני חושב עליו:
טובי הוא באמת מאדארה,הוא השתמש באדו טנשיי [או איך שלא קוראים לזה] על אוביטו בשביל שיחליף איתו מקום למשך הקרב או אולי זה בכלל אח של מאדארה שלקח את הזהות של אחיו[/QUOTE]
איך טובי יכול להיות מאדרה אם
[SPOILER]קאבוטו השתמש במאדרה האמיתי במהלך המלחמה?יתר על כן-למאדרה האמיתי יש ריננגן בשתי העיניים שנוצר במהלך הקרב נגד האשיראמה, הוא לא יוכל להחליף כל שתי שניות ריננגן לשארינגן כי זה תהליך שדורש זמן.[/SPOILER]
*אדו טנסיי.
-
חברה זה לא הגיוני בשיט, קישי עכשיו עשה חור ענק בעלילה, אני אסביר בספוילר.
[spoiler]
טובי נראה ביום ההוא של הקיובי שתקף בקונוהא, מי שזוכר היה ספיישל שאמא של נארוטו קישונה הסבירה לו מה קרה להם באמת, והראו שם את טובי בשיער ארוך לפני 16 שנה נלחם מול ההוקאגה הרביעי, אם זה היה אוביטו, אוביטו אז היה בן 13 בהתקפה לפני 16 שנה, זה לא הגיוני בכלל, איך בגיל 13 הוא ישלוט לכם בקיובי?, לאוביטו בחיים לא היה בחיים שיער ארוך גם, ואיך הוא יכול להלחם נגד המורה שלו?. איך טובי היה יכול להביא לנאגאטו את העין הרינגאן אם הוא אוביטו?.
התאוריה שלי ואני מסכים עם אילן אבל רוצה להרחיב, יש יותר מטובי אחד בהיסטוריה, כנראה באותו מקרה שאוביטו נמחץ מהאבן בא מאדארה\זטסו\עוד אחד שיכול להיות קשור וחילץ אותו, מאדארה היה זה ששלט בקיובי ונלחם מול ההוקאגה הרביעי, אבל כנראה שבין ה16 שנה האלה מאדרה מת ולכן אוביטו המשיך אותו (לפי תמונה שראיתי בפורום אחר, יש דמיון בין התמונה של אוביטו בעמוד האחרון בפרק עכשיו והשוו אותו לתמונה של מאדרה ויצא בול רק שלאוביטו יש שיער קצר. אוביטו המשיך את מאדרה,נראה לי גם יש עוזר לטובי שגם מתחזה ממנו, יש לי תחושה שזטסו קשור לזה אבל גם אוצ'יהא איזונה יכול להיות קשור.
[/spoiler]