~צונזר כי זה חרא פורום~
Printable View
~צונזר כי זה חרא פורום~
אני לא אוהב את הסדרה הזאת כי היא משעממת רצח.
אבל כל החברים שלי שכן קוראים את זה ממש מחכים שכבר יגיע.
מידע לסדרה הבאה:
הווספרים חוטפים חלק מהקהילים ושולחים טלפון כדי שיוכלו לתקשר (הווספרים והקהילים(
מבקשים מהם להשיג את התמונה "מדוזה". לאחר מסע מפרך בכמה ארצות הם מגיעים לקולוסאום ומגלים שהמינהרות בכולוסאום תואמות לתמונה. יותר אני לא זוכר.
בכללי סדרה נחמדה. יש לי את רוב הספרים חוץ מהאחרון.
אני מאוד אוהב את הסדרה. אני עכשיו קורא את הספר ה11 באנגלית. למי שרוצה לדעת בספר אין פרקים - הוא נכתב על ידי 4 סופרים (נראה לי של 4 הספרים הראשונים) וכל אחד, במקום פרקים, כותב סיפור אחד רציף על תקופה מסוימת:
[b][u]1507: [/u][/b][spoiler]ימיו האחרונים של גידון קהיל ואיך לורד וספר קשור אליו?[/spoiler]
[u][b]1524 (נראה לי): [/b][/u][spoiler]משימתה של מדליין קהיל[/spoiler]
[b][u]1942:[/u][/b] [spoiler]המסע של גרייס בעקבות הודעה שנועדה לאביה, שברח מביתו לאחר שאשתו נפטרה כתוצאה מלידת בנו השלישי, פיסק (פיסקה בעברית, אבל זה מגעיל אז אני אקרא לו פיסק)
[/spoiler]
[b][u]הווה:[/u][/b][spoiler] איימי, דן ופיסק יוצאים למשימה המדריגלית החשובה מכל שעד היום הייתה באחריותה של גרייס...[/spoiler]
אני יגלה לכם עוד משהו
[spoiler]ארתור אביו של אימי ודן הוא בעצם מהמשפחה המתחרה של הקהילים ונראלי הוא נשלך לחסל את הופ אבל אז הוא היתאב בה[/spoiler]
רק כדי להיות הוגן עם חלק מהקוראים שרוצים [B]לקרוא[/B] את זה אני חושב שכדאי לך לסים את זה בספוילר
ולמי שרוצה לדעת, הספר ה11 (עלייתם של הווספרים) נחשב בסדרה הראשונה (39 הרמזים)
הנה רשימה של ששת הספרים בסדרה החדשה (הקהילים נגד הווספרים): [I]אני כותב באנגלית כי אין לי מושג מה זה יהיה בעברית... אני אנסה לתרגם[/I]
1. The Medusa Plot (מזימת המדוזה???)
2. The King's Ransom (כופר המלך?)
3. The Dead of Night (המת של הלילה?)
4. Shatterproof (חסין נפץ?)
5. Trust No One (לא לבטוח באף אחד...)
6. עוד לא יצא באנגלית...
אתם עושים ספויילרים או שנדמה לי?!
אדם קודם כל מה אתה חושב על ה"סיקור" בהתכלה?
וגם כתוב בכותרת שזה מכיל המון ספוילרים
אסור ספויילרים בשום מצב. תשים את זה בתוך ספויילר.
אקרא אחר כך.
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=43391[/URL] זה הסיקור של 39 רמזים בתור סדרה
כן אבל הוא לא מעודכן ופחדתי להקפיץ
שמע זה סיקור על הסדרה עד כמה שאפשר בלי לספלייר אם אתה מדבר על מדריגל,זה סוג של חתיכת ספוילר
זה לא סיקור על כל ספר,זה בכללי
אז אי אפשר שזה יהיה לא מעודכן
לא יודע היה לי דחף פנימי לפתוך נושא על זה מרוב העוצמה שקיבלתי מהספר האחרון אם הוא לא נידרש שינעלו ואפילו ימחקו לא אכפת לי
לא צריך לנעול! אחלה סיקור!
רק תוריד ספויילר.
כל התגובה הראשונה היא ספוילר אחד גדול