בלב ים (in the middle of the sea)
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/58145434.png[/IMG]
ברוכים הבאים לסיפור החדש שלי (לא, ''מסע בעקבות הגאווה'' [B]לא[/B] נסגר) ''אבודים בלב ים''
אז בלי עיכובים מיותרים פרק ראשון:)
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/644303.png[/IMG][SPOILER]פקחתי את עייני בטשטוש ''א...איפה אני?'' מלמלתי למראה השמים הפתוחים מעליי ולהקות השחפים אשר ריחפו מעליי.
התיישבי וניסיתי להבין את מצבי- ישבתי על חול רך וזהוב, חול ים ואכן מולי נפרש ים בצבע כחול עמוק ויפה.
פה ושם צמחו להם עצי קוקוס ודקל גבוהים אשר התנענעו קלות יחד עם הרוח בשלווה.
אבל מה שיותר מדאיג אותי כרגע הוא- איפה אני? למה אני כאן? מה קרה בכלל? ויותר חשוב מזה... מי אני?.
ניסיתי להיזכר במה שקרה זה חזר אליי בפלשבקים הספינה, אדם לבוש שחורות ואז נתקענו עם הספינה באבן ההיא לא? אני זוכרת שעפתי ממעקה הספינה אל תוך הים.. ואז.. טבעי? לא! נסחפתי הנה לחוף איזה מזל.. אני מקווה שכולם עדיין בסדר, אבל אני עדיין לא זוכרת שום דבר מעברי חוץ מזה, בטח שלא מי אני.
החלטתי לעשות סיבוב קצר באזור בו אני נמצאת ולברר מה מיקומי.
קמתי וישר אחזתי בראשי המסוחרר אך התייצבתי והתחלתי לסייר- הייתי על חוף, כנראה חוף מזרחי מפני שראיתי את השמש עולה בצורה לא רעה כל כך (אולי אפילו מסנוורת מידי).
על החוף כפי שכבר ראיתי היו מעט עצי קוקוס ודקל, צדפים רבים היו מונחים על החוף בכל הגדלים והצורות, הלכתי מעט לאורך רצועת החוץ אך הנוף לא השתנה- אותם עצים בודדים, צדפים, שמש מסנוורת ומידי פעם שחף מעצבן שהחליט ''לפלוט'' את צאתו (או במילים יפות חותר שלשלתו) על ראשי.
לאחר עוד כמה מטרים כאשר כבר הייתי מותשת, מסריחה ולבנה משלשלת ורציתי לעצור למנוחה (ואולי גם לרחצה קטנה בים) ראיתי לפתע תלולית קטנה המובילה במעלה הצוק אשר חסם לי כל גישה ליציאה מרצועת החוף.
רצתי באושר אל התלולית והתחלתי לטפס- זה לא היה קשה מידי והיא גם לא הייתה ארוכה מידי אך בהתחשב הזה שלא שתיתי משהו כמו יממה ולא אכלתי זה היה קשה יותר מלעלות שמונים מדרגות, הרגשתי כאילו רצתי הרגע מרתון!.
לבסוף לאחר טיפוס מתיש של כעשר שניות הגעתי למעלה התלולית ונדהמתי למראה הנוסף שנפרש מולי- טחו רחב ויערות ענקיים התפרשו מולי, כמות עצים שלא ראיתי מעולם (נראה לי...) וחשוב מכך-מפל! באחו שמולי ממש בין קו ההפרדה בין האחו ליער עמד מפל יפיפה, רצתי אליו במהירות והתחלתי לשתות- מים מתוקים, מים ראויים לשתייה, מזל!.
שתיתי ושתיתי בהנאה סוף סוף התחלתי להרגיש את כוחותיי חוזרים אליי, כל כך התרגשתי מין המים ששכחתי לחשוב בהיגיון הרי כל טיפש שאיבד את הזיכרון שלא צריך לדעת שיער + אחו + מים ראויים לשתייה= חיות פרא בכל הגוונים והצורות!
לא עבר זמן רב עד ש''זמן'' השתייה של חיות הפרא הגיעה.
תחילה עוד הייתי עסוקה בשתיית מים ולא שמעתי את הקולות, אך אט אט הם נעשו חזקים יותר ויותר.
הרמתי את מבטי ומולי ראיתי לשון ורודה וענקית מכניסה מים לפיה שלוק אחר שלוק, אך מה שיותר הדאיג אותי היה מה שהלשון הייתה מחבורת אליו.
למרות שאני לא זוכרת כלום מעברי אני די בטוחה שהייתי יכולה לזהות את היצור הזה ובאמת זיהיתי למרות שלא את המין המדויק ''ד..ד..ד..ינו..זאור!'' מלמלתי בתדהמה ולאחר מכן פלטתי עוד רצף קללות ארסיות שלא היו ידועות לאנושות עד כה.
הוא היה גדול (מן הסתם) ובעל מן עטרת מעור סביב חצי מצווארו, זנבו היה די ארוך והגיעה עד בין רגליו ואני נשבעת שנחיריים שלו היו גדולים יותר מהראש שלי.
ראשו היה די דומה לראש קרנף אך במקום קרן יחידה מקצה אפו הדינוזאור הזה זכה לשדרוג של שתי קרניים נוספות מראשו.
פתאום הפסיק להדאיג אותי הצמא- מה הטעם בזה עם אני עומדת להיהרג על ידי חיה שהייתה אמורה להיכחד לפני מיליוני שנים?.
הדינוזאור רק המשיך לשתות תוך כדי נעיצת מבטים מפחידים בי, לא ידעתי מה לעשות.
''אל תזוזי, בלי שום תנועות פתאומיות'' אמר פתאום קול מאחוריי ''טריצרטופס הוא דינוזאור צימחוני כל עוד הוא לא יראה בך איום לא תהיה לא כל סיבה לתקוף אותך'' המשיך הקול.
הינהנתי- להיטרף על ידי דינוזאור vs להקשיב לקול שאין לי מושג ממי הוא בא.
מנצח: קול שאין לי מושג ממי הוא בא.
לבסוף הדינוזאור הפסיק לשתות ופשוט הסתובב והלך איזה מזל שהקשבתי לקול ועכשיו נותר רק לברר מה מקורו.
הסתובבתי.
מולי עמד נער בן גילי (נראה לי.. אולי אני בכלל בת 100 בתחפושת? ).
עיניו היו אפורות בורקות ושיערו השחור נחת על פניו בגומלניות.
חולצתו האדומה הייתה מלוכלכת מבוץ ומכנסיו נראו כתחתוני בוקסר שעברו יותר מאשר נועדו לעשות.
''מי את? גם את מהספינה?'' שאל הנער בסקרנות ''כ..כן'' הנהנתי ''אני מקס ואת?'' שאל הנער והחל להתקרב לעברי ''אני..לא ממש זוכרת'' השבתי מעט בביישנות ''אמ..די בעיה את זוכרת משהו?'' הוא השיב בצחקוק קל ''אה...טוב...חוץ מטביעת הספינה לא ממש'' הוספתי גם אני בצחקוק.
''טוב אז..איך לקרא לך?'' הוא שאל ''אמ..קסיה'' השבתי בחיוך 'קסיה.. אני אוהבת את השם הזה' חשבתי.
''קסיה... אוקיי אז מעכשיו אקרא לך קס!'' אמר מקס בחיוך ''חח.. טוב אז מקס מה עבר על הבגדים שלך זה נראה כאילו התאבקת בדוב?'' שאלתי לאחר השיחה המוזרה ביני לבין מקס ''טוב ניחוש קרוב אבל זה היה יותר מפגש לא נעים עם וולוסירפטור'' הוא השיב.
''טריצרטופס, וולוסירפטור.. מאיפה את יודע את כל השמות האלו?'' שאלתי בסקרנות ''אני אוהב מאוד דינוזאורים אז אני יודע די הרבה שמות'' הוא השיב בחיוך.
''אמ..טוב אז כדאי שנמצא מקום מחסה.. אני די בטוחה שעם יש כאן דינזאורים צימחוניים גם טורפים לא חסר'' אמרתי בתקווה שאני לא טועה ''צודקת למען האמת כבר מצאתי מערה'' הוא השיב בחיוך ''איפה?!'' שאלתי בהתלהבות ''שם'' הוא אמר והצביע אל המפל.
זה היה כל כך מדהים! מערה היישר מאחוריי המפל והיו המוני יתרונות לכך- מחסה בטוח ומוסתר, כל מה שצריך בשביל לשתות מים זה לצאת לפתוח את הפה ולתת להפגזות המים להיכנס לפיך ועוד.
אך עם ההטבות באו גם החסרונות- היה קר, קר מידי אנחנו זקוקים לאש ואוכל.
''אוקיי נראה לי שנחלק בינינו משימות-את תשיגי את האוכל ואני דרך בעירה או ההפך?'' שאל אותי מקס ''בוא נגריל'' השבתי והרמתי שתי אבנים גליליות מהרצפה ''מי שיוצא לו הכי ארוך הולך להביא אוכל'' הסברתי.
מקס שלף אבן ראשון, לאחר מכן פתחנו את ידינו והשווינו גדלים- האבן של מקס הייתה ארוכה יותר ולכן הוא נאלץ ללכת לחפש אוכל ואני דרך להבעיר אש.
''ניפגש כאן עוד שעתיים'' קבע מקס והושיט לי שעון יד ישן בצבע זהוב עדין, גם מקס ענד אחד רק ששלו היה כסוף.
~השעה עכשיו אחד בצהריים~
החלטתי שהמקום הטוב ביותר למצא בו דרך להבעיר מדורה היא ביער ולכן פניתי לשם.
כאשר נכנסתי ליער הופתעתי מגובה העצים- הם היו גדולים יותר מכל מה שאי פעם דמיינתי.
הגזעים שלהם היו רחבים והצמרות גבוהות ורחבות, קרני שמש דקיקות חדרו מבין רווחי העצים והאירו נקודות מסוימות ברחבי היער.
''להדליק אש... להדליק אש... עם מה אפשר להדליק אש?'' אמרתי תוך די הליכה מסורבלת.
לאחר כעשר דקות הליכה הגעתי לאזור דומה לכל שאר חלקי היער- רק שעל קרקע היער היו מונחים ענפים רבים וגזעי עצים קטנים.
בדיוק שעמדתי לחלוף על גבי האזור הזה ביער עלה לפתע רעיון במוחי ''רק רגע! גזע עץ+ ענף+ תנופת סיבוב מהירה=חיכוך=אש'' אמרתי בתדהמה ''וואי אני גאון!'' הוספתי כמעט בצרחה וחייכתי.
אספתי לידי כשני ענפים ושני גזעי עצים קטנים הם היו מעט כבדים אך המרחק מהנקודה בא אני נמצאת לבין המערה אינה רחוקה יותר מידי.
התחלתי ללכת חזרה למערה בגאווה עצמית בקושי עברה חצי שעה ואני כבר סיימתי את המשימה שלי!.
קצת לפני שהגעתי ליציאה מהיער ועמדתי לפנות לכיוון המפל הרגשתי שאני רועדת, לא.. האדמה רעדה? שאגה ענקית נשמעה מבין העצים וקולות הליכה של יצור ענקי נשמע, ראשו בלט מעל ראשי העצים דבר שהעיד דבר אחד או שניים על גודלו.
הוא שאף את האוויר במטרה לאתר ריח של ארוחה ששיניו העצומות והחדות יוכלו לקרוע לחתיכות.
צבע גופו היה כתום-חום וזנבו העצום היטלטל מאחוריו גזנב של כלב שמח העומד לקבל עצם טעימה.
עיניו היו שחורות ומרתיעות ורק זעם נראה בהן.
כל תינוק היה יכול לזהות את היצור האגדי הזה ''טירנוזאור-רקס'' מלמלתי בבעתה.
[/SPOILER]