-
הצעה לשישייה
תשמעו סיימתי את המשחק ועכשיו אני מחפש שישייה טובה ולעלות אותם עד לרמה 100
פוקימונים שיש לי:אמבואר,קיורם שחור,אמפרוס,סאמוראט,לוקאריו,סוואנה,סטאריו,קובאליון,טראקיאון,ויריזיאון,קרסליה,
קופאגריגוס,לטיאוס,זורוארק,ארקניין,היטראן,גארצ'ומפ,יוקסי,מספרייט,אזלף,לאיפארד,מושארנה,תרו,האקסורוס,
לארבסטה.
למי שיש הצעות לשישייה טובה או מישהוא לתפוס שיגיד לי.
-
אם זה לויפי אתה צריך טבעים לפחות..
מה הטבעים של האגדיים? (את השאר אתה יכול להרבות)
-
-
-
שישייה טובה אחרי זה אני הולך לויפי
-
אז תביא טבעים לאגדיים
עם אזלף היטראן וטרקיון יש לך כבר אחלה שלישייה התקפית..
גרצ'ומפ אובר.
-
תודה אתה נשמע כמו מישהוא שמבין.
ויש לך רעיון למישהוא שאני יכול לתפוס?
עריכה:אתה יודע עם מישהוא ירצה להחליף איתי?
-
[QUOTE=shacharmor;1391150]תודה אתה נשמע כמו מישהוא שמבין.
ויש לך רעיון למישהוא שאני יכול לתפוס?
עריכה:אתה יודע עם מישהוא ירצה להחליף איתי?[/QUOTE]
כן.. אני משחק בPOKEMON ONLINE כבר כמה זמן ולכן אני יודע לבנות שישייה..
אני יודע שטרקיון אזלף והיטראן יכולים להיות תוקפים טובים משום שאזלף מכסה על שניהם בחולשות שלהם לאדמה ולחימה טרקיון מהיר וחזק והיטראן יותר איטי אבל עדיין מאוד חזק והגנתי והוא שורד לך פול סוגים...
אם יש לך היטראן TIMID וטרקיון JOLLY שיחקת אותה
אם יש לך אזלף עם טבע מעלה הגנות זה מבאס כי הוא תוקף יש לו 115 מהירות ו125 התקפות שזה ממש טוב (ההגנות שלו גרועות אבל.. כאן ניכנס היטראן)
אחרי זה אם אתה רוצה שישייה טובה הייתי שם ג'ליסנט הוא הולך טוב עם היטראן אחרי זה גם פרוטהורן יכו להתאים כדי ליצור את הצירוף ג'ליסנט-היטראן-פרוטהורן שהוא צירוף ממש חזק.
אבל שים לב שיהיה לך ג'ליסנט IMPISH ופרוטהורן SASSY
אגב אתה גם צריך אימוני EV לויפי אז תקרא מדריך פה ושם לאימון זה לא מסובך מדי..
-
[QUOTE=Ilan;1391378]כן.. אני משחק בPOKEMON ONLINE כבר כמה זמן ולכן אני יודע לבנות שישייה..
אני יודע שטרקיון אזלף והיטראן יכולים להיות תוקפים טובים משום שאזלף מכסה על שניהם בחולשות שלהם לאדמה ולחימה טרקיון מהיר וחזק והיטראן יותר איטי אבל עדיין מאוד חזק והגנתי והוא שורד לך פול סוגים...
אם יש לך היטראן TIMID וטרקיון JOLLY שיחקת אותה
אם יש לך אזלף עם טבע מעלה הגנות זה מבאס כי הוא תוקף יש לו 115 מהירות ו125 התקפות שזה ממש טוב (ההגנות שלו גרועות אבל.. כאן ניכנס היטראן)
אחרי זה אם אתה רוצה שישייה טובה הייתי שם ג'ליסנט הוא הולך טוב עם היטראן אחרי זה גם פרוטהורן יכו להתאים כדי ליצור את הצירוף ג'ליסנט-היטראן-פרוטהורן שהוא צירוף ממש חזק.
אבל שים לב שיהיה לך ג'ליסנט IMPISH ופרוטהורן SASSY
אגב אתה גם צריך אימוני EV לויפי אז תקרא מדריך פה ושם לאימון זה לא מסובך מדי..[/QUOTE]
עשיתי הכל ואכן יש לי הרבה מזל כל המזל הטוב שכתבת יש לי :)