-
מגזין חודשי
[B][SIZE="4"]שלום לכולם[/SIZE][/B]
[B]בחודשים הקרובים אני הולך להיות יותר זמן בבית מאשר התקופה האחרונה שלי בשירות בצה"ל כי אני אהיה בקורס ואחזור כל יום הביתה.
אז החלטתי לקחת יוזמה וליצור מעין מגזין חודשי שיורכב מהמון נושאים מעניינים בפורום ומחוצה לו.
המגזין לא יהיה כתוב בפורום כמו כל העיתוני פוקימונ'ס הישנים אלא כמעין עיתון אינטרנטי מעוצב יפה כמו שיש למשל באתר של מאקו : [url]http://www.mako.co.il/weekend[/url][/B]
[COLOR="Purple"]המגזין יכיל כל מיני מידע על החודש האחרון בפורום וטורים בנושאים כלליים ומגוונים
מוסיקה, טלוויזיה, גאג'דטים , משחקים ועוד...[/COLOR]
[COLOR="Blue"]בשביל שהמגזין יהיה כמה שיותר איכותי ומעניין דרושים כמה שיותר מתנדבים שיתנו רעיונות לדברים שיהיו במגזין או ייכתבו טורים וישלחו אותם אלי בהודעה פרטית.[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]אני רוצה לאסוף את כל החומר כמה שיותר מהר ולעבד אותו לתוך המגזין כך שהמגזין הראשון ייצא כבר ביום ראשון.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אם יש לכם רעיונות לדברים שיהיו במגזין אתם מוזמנים לכתוב פה.
טורים ומאמרים שאתם רוצים לכתוב [U]על כל נושא שהוא[/U]... אלי בפרטי. (שהכותרת של ההודעה הפרטית תהיה יותר מ'כנס'.)[/COLOR]
[B]פחות או יותר זה הכל...
שתהיה לכולם שנה טובה!![/B]
-
שלחתי לך ה"פ על העיתון אשמח אם תגיב לו
-
חבר'ה אני אשמח אם יהיו יותר משתתפים.
גם דברים קטנים ופינות קטנות של כמה שורות בלבד יכולות לעזור.
ואשמח לרעיונות.
-
-
תודה.
מספיק שכל אחד יישלח מאמר או אפילו משו של כמה שורות על איזה נושא שהוא רוצה וזה יימלא את המגזין..
-
כאילו בסוף הכתבה לתת קרדיטים? כי אני לוקחת מידי מוואלה ואז ראיתי שאין הכל בוואלה אז חיפשתי באנגלית והגעתי למקור אז לתת קרדיט לשניהם או רק למקור נגייד?
-
[QUOTE=Wendy;1393662]כאילו בסוף הכתבה לתת קרדיטים? כי אני לוקחת מידי מוואלה ואז ראיתי שאין הכל בוואלה אז חיפשתי באנגלית והגעתי למקור אז לתת קרדיט לשניהם או רק למקור נגייד?[/QUOTE]
אני מתכוון שאנשים יכתבו בעצמם.
-
לא כאילו אני כותבת לבד וחוות דעת, אבל הנושא אני מחפשת בכל מיני אתרים
-
מה עם פית :pוקימון תחרותי" שבה מישהו (אולי אני) יכתוב איזה מאמר בנושא תחרותי בין אם זה מהלכים רצויים או לאר רצויים או פסיכולוגיה או אפילו על טייר על פוקימון מסוים אני לא חושב..
-
חבר'ה תשלחו לפחות עוד עבודה אחת :)
אז לא יהיה כזה מפוצץ כמו שרציתי אבל יהיה טוב.
-
תשתמש במאמר שכתבתי לכיפור. ביהדות והלכה
-
שלחתי לך עוד כתבה בה''פ אבל היא לא משהוxd
מתי יתפרסם?
-
ניסיתי ליצור כמה מגזינים אבל לא הלך, מקווה שלך ילך. מתנדב
:)
-
בעזרת ה' הגיליון ייצא ב-1.10.12
בגלל שאני רוצה שהוא ייצא כמה שיותר מהר יכול להיות שהוא ייצא קצת פחות טוב ממה שרציתי אבל עדיין... ייצא טוב.
יש לי מקום לעוד כתבה אחת קטנה.... מוזמנים לשלוח.
-
אני אחשוב על נושא מסוים ואני אכתוב עליו.. שיהיה בהצלחה עם המגזין! ^^
עריכה: יש לי נושא, השאלה היא מי קהל היעד?<
משתמשי הפורום או שזה יופץ החוצה?