בבקשה אני חולה על הפוקמון הזה הוא הכי חזק בעולם איפה אפשר ללכוד אותו בפלאטניום איזה דרך קודים לא חשוב מה רק תגידו לי אייך להשיג אותו אם אי אפשר אז אולי בקוד הפוקמון הזה הוא הנשק הסודי שלי אז בבקשה תעזרו לי
Printable View
בבקשה אני חולה על הפוקמון הזה הוא הכי חזק בעולם איפה אפשר ללכוד אותו בפלאטניום איזה דרך קודים לא חשוב מה רק תגידו לי אייך להשיג אותו אם אי אפשר אז אולי בקוד הפוקמון הזה הוא הנשק הסודי שלי אז בבקשה תעזרו לי
ניראה לי הדרך היחידה היא להחליף אותו
אייך מחליפים יש אותו באדום אש וירוק עלה וברקת רובי וספיר באימלטור של GBA אבל בנינטו DS אני משחק אז אייך להחליף או שבכל זאת יש דרך אחרת להשיגו?
הדרך היחידה להשיג אותו היא החלפה עם משחקי הGBA (דרך הפאל פארק-בDS אמיתי בלבד) או קודים.
כמה כסף המכשיר הזה עולה נינטטו DS כמו שאתה אומר?
אני ממליץ על DS לייט זה מה שיש לי וגם פלאש קארד כדאי שתוכל להוריד משחק חינם בימקום סתם לבזבז איזה כסף על כל משחק איזה 350 ש"ח..יצא לך בערך יחד משהו כמו 1400 ככה וזה שווה רצח..במיוחד אם יש לך ראוטר ואתה יכול להיתחבר לרשת זה כיף..
לא ידעתי שיש דבר כזה מגניב לפי הדברים שלך מזל שאני גר ברחובות ליד צומת בילו יש שם אופיס דיפו ומלא מכשירים של משחקים לגמבויי אקנה את זה השבוע תודה שהמלצת לי אפשר לנעול את הנושא עכשיו
אם אתה רוצה את הפלאש קארד תיצור איתי קשר בהודעה פרטית כי יש לו מקום מיוחד..