אני מנסה לבנות שישיה לקראת הליגה והפוקמונים שלי הם צ'אריזרד ג'ולטיאון נידוקינג גרידוס ודוגטריו .
חשבתי לקחת האנטר כפוקימון השישי שלי אבל הוא דיי חלש, יש המלצות?
Printable View
אני מנסה לבנות שישיה לקראת הליגה והפוקמונים שלי הם צ'אריזרד ג'ולטיאון נידוקינג גרידוס ודוגטריו .
חשבתי לקחת האנטר כפוקימון השישי שלי אבל הוא דיי חלש, יש המלצות?
אם כך.. קח עבד בשביל לא לשים מהלכים גרועים על השישייה.. רטאטא יכול להיות עבד טוב
עבד? מה? לא הבנתי...
[QUOTE=propika;1394100]עבד? מה? לא הבנתי...[/QUOTE]
נכון יש HM כמו rock smash,cut וכו'...
אז הם מתקפות ממש גרועות אז אתה צריך עבד לשים עליו את המתקפות האלה.
כי נגיד לפעמים צריך לשבור אבנים או לחתוך צמחים כדי שלא תשים על פוקימון טוב מתקפה גרועה כזאת.
הא חחח ישלי אודיש ששמתי עליו מתקפות כאלה (ועוד איזה אחד ששמתי עליו מתקופות כמו הרס של אבנים ושיט כזה) אבל נגיד על גרידוס ישלי סרף ועל צ'אריזרד ישלי פלאיי, אבל פוקימון שלא יהיה עבד לאמן לליגה
שילחם שם (אני לא ישים את אודיש בליגה O_o")
קח את האנטר עברתי איתו בקלות את הליגה.
פשוט תאמן אותם לפני הליגה יותר אני לא חושב שאתה צריך פוקימון שישי.. בעיקרון אפשר לעבור את הליגה עם 5 פוקימונים ואיזה פוקימון שאפשר לשים כדי להישתמש בrevive חד פעמי..
לאמן עוד פוקימון זה חתיכת כאב ראש.. (אימנתי לאנטורן לליגה בברקת אז אני יודע..)
בשביל הליגה אני ממליץ לך לעבור בכללי על המדריך לליגה:
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=8855&highlight=%25EE%25E3%25F8%25E9%25EA"]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=8855&highlight=%25EE%25E3%25F8%25E9%25EA[/URL]
תסתכל על רשימת הפוקימונים של כל מאמן ותוודא שאתה יודע באיזה פוקימון להשתמש
ובכללי שהרמות שלך מתאימות (אם לא תמשיך לאמן או תקנה יותר תרופות)
לאליט פור הראשונה יש למשל לפרס
מתקפות אבן, חשמל, עשב ולוחם חזקות נגד לפרס, אז תוודא שיש לך פוקימון עם מתקפה מאחד הסוגים הללו
כמובן שאתה יכול גם לנצח את לפרס אם מתקפות שמשפיעות עליו רגיל (כמו סוג רגיל, סוג רוח, על חושי ועוד), אבל יותר קל עם מתקפות סופר אפקטיביות
תוודא שיש לך פוקימון עם מתקפת דרקון או קרח טובה נגד לאנס (יש לו גם גרידוס וארודקטייל שהם לא פוקימוני דרקון אז תשים לב)
לפי זה תחליט אם יש לך טעם להוסיף עוד פוקימון לשישייה ואיזה
תשים לב שעם פוקימון מאומן היטב אפשר רק איתו לנצח את הליגה
אז תשים לב גם לסטים של הפוקימונים (למרות שזו קצת בעיה במשחקים האלה)