-
המדריך המצולם לפוטושופ!
[CENTER][SIZE=6][COLOR=DarkRed]שלום,[/COLOR][/SIZE]
החלטתי להתחיל לצלם סירטוני וידאו קצרים המסבירים דברים חשובים בעבודה עם פוטושופ ובכלל איך אפשר להתחיל בעיצוב.
אני בכל יום - יומיים אוסיף סרטון חדש שילמד דברים, חלקם ידועים, וחלקם טכניקות אישיות שלי לעיצוב, אני אשתדל להעביר לכם את החומר בצורה הטובה ביותר.
[SIZE=4][COLOR=DarkRed]כמה הערות:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=Purple]* אני מכין את הסרטונים לפי רמות, לכן מתחילים בהסברים למתחילים ואחר כך נעבור לדברים מתקדמים.
* מי שרוצה ללמוד נושא מסויים, שיכתוב לי כאן, אני אשקול ללמד (אולי הנושא לא מעניין את כולם/ אולי אני בעצמי לא יודע), אבל אני בהחלט אשתדל לרצות את כולם.
* אתם תראו במהלך הסרטונים כלים (מברשות/פאטרנים/שייפים/סטיילים) שלא תראו בשום מקום אחר, זה כי אני יצרתי אותם, חלק אני אשתף איתכם וחלק לא (מהסיבה שאני חייב לעורר בכם רצון ליצור לעצמם את הכלים).
* אני מקליט דרך הפלאפון ביינתים (עד שאני אקנה מיקרופון), ולכן אולי תשמעו קצת רעש ברקע.
* אני לא יודע נכון לעכשיו, אבל יכול להיות שאני אלמד אתכם לעבוד בפוטושופ בשילוב עם תוכנות אחרות (תלת מימד למשל).
* חובה לראות את כל הסרטונים באיכות HD על מסך מלא, אחרת יהיה קשה להבין את המוסבר (720P).
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=Sienna]מקווה שתהנו ותלמדו, אל תוותרו, אני פה לשאלות, והכל יהיה בסדר.. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]הינה המדריכים לפי הסדר העלאה: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=Blue]מדריך 1 - מדריך לטעינת כלים (מברשות/פאטרנים/שייפים/סטיילס) לפוטושופ, יצירת פאטרן ושינוי זום בעזרת גלגלת עכבר[/COLOR][/SIZE]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7X-0gWq1Fco[/youtube]
[/CENTER]
-
תודה רבה:) ועם אתה יודע תוכל ללמד אפקט מים?
-