-
נארוטו 603
שמתי לב שאין נושא רשמי למנגה אז אני מפרסם נושא לפורום. לא יזיק לפורום הזה לפרוח מהשממה שלוXD.
הפרק
[url]http://mangastream.com/read/naruto/84254315/1[/url]
דעה שלי על הפרק
[COLOR="Yellow"][SPOILER]עכשיו מובן לי איך טובי נולד, אחד הזטוסים+ אוביטו= טובי שאנחנו מכרים.
לפי כך נובע זטסו לבן+ זטסו לשחור= זטסו ממוזגXD.
אתם חושבים שזה נכון.[/SPOILER]
[/COLOR]
דרך אגב בפרק הבא יש עמוד צבעוני.
טוב תהנו מהפרק.
-
טוב זה מסביר למה הוא התחזק כל כך לפני הקרב מול מינאטו ולמה הוא יכל להיראות כמו מאדרה...
-
[QUOTE=Ilan;1395690]טוב זה מסביר למה הוא התחזק כל כך לפני הקרב מול מינאטו ולמה הוא יכל להיראות כמו מאדרה...[/QUOTE]
הוא לא נראה כמו מאדרה, פשוט גדל לו השיער[ראית שהיה לו שיער ארוך במשך הזמן].
-
[QUOTE=Shanks;1395697]הוא לא נראה כמו מאדרה, פשוט גדל לו השיער[ראית שהיה לו שיער ארוך במשך הזמן].[/QUOTE]
לזטסו יש יכולת של שינוי צורה אז יכול להיות שהוא שינה צורה.. (וזה גם מסביר את הקול... נדע איזה כל של מי באנימה האם הקול הילדותי הוא של הזטסו או של אוביטו?)
אגב כל מי שאמר שטובי זה כפיל זטסו *צדק*!
-
[QUOTE=Shanks;1395697]הוא לא נראה כמו מאדרה, פשוט גדל לו השיער[ראית שהיה לו שיער ארוך במשך הזמן].[/QUOTE]
נראה הלי זה פשוט כי אוביטו התמזק עם הזטסו השני ונהפך למאדרה עם מאדרה ארוך שיער.
-
[quote=ジンベエ;1395703]נראה הלי זה פשוט כי אוביטו התמזק עם הזטסו השני ונהפך למאדרה עם מאדרה ארוך שיער.[/quote]
מה זה התמזג? מה זה דיג'ימון?
-
[QUOTE=Ilan;1395723]מה זה התמזג? מה זה דיג'ימון?[/QUOTE]
כע, הם השתלבו לאחד.
-
הם עדיין 2 דברים שונים.. יש את אוביטו ואת החלק זטסו הזה.. זה לא שאוביטו פתאום השתלב איתו.. חוץ מזה שנראה לי שהחלק זטסו הזה פשוט לא בא למלחמה.. הרי הוא החליף מסיכה והמסיכה היה חלק מהזסטו הזה..
-
[QUOTE=Ilan;1395700]לזטסו יש יכולת של שינוי צורה אז יכול להיות שהוא שינה צורה.. (וזה גם מסביר את הקול... נדע איזה כל של מי באנימה האם הקול הילדותי הוא של הזטסו או של אוביטו?)
אגב כל מי שאמר שטובי זה כפיל זטסו *צדק*![/QUOTE]
לא.
כפי שראית בפרק, הזטסו פשוט נתן לאוביטו את הגוף שלו.הם פועלים ביחד, אבל עדיין שני אנשים שונים.
הייתי באמת נותן את הדוגמא של דיג'ימון-בדיג'יקרוסים הדיג'ימון הראשי פועל[במקרה הזה,אוביטו] אבל הדיג'ימונים המשניים יכולים לעזור[זטסו].
[QUOTE=ジンベエ;1395703]נראה הלי זה פשוט כי אוביטו התמזק עם הזטסו השני ונהפך למאדרה עם מאדרה ארוך שיער.[/QUOTE]
הם לא התמזגו.
אוביטו פשוט האריך את השיער שלו.
אם אתה מתכוון לקטע שיש לו שתי ידיים, זה בגלל שמאדרה השתיל לאוביטו תאים של זטסו.
-
[QUOTE=Shanks;1395747]לא.
כפי שראית בפרק, הזטסו פשוט נתן לאוביטו את הגוף שלו.הם פועלים ביחד, אבל עדיין שני אנשים שונים.
הייתי באמת נותן את הדוגמא של דיג'ימון-בדיג'יקרוסים הדיג'ימון הראשי פועל[במקרה הזה,אוביטו] אבל הדיג'ימונים המשניים יכולים לעזור[זטסו].
הם לא התמזגו.
אם אתה מתכוון לקטע שיש לו שתי ידיים, זה בגלל שמאדרה השתיל לאוביטו תאים של זטסו.[/QUOTE]
אני מחשיב את זה כמיזוג, זטסו התחבר לגוף של אוביטו. אני יודע שהם לא הפכו לישות אחת כולה לאוביטו יש תצכוח של זטסו כמו שאמרתם.
-
[QUOTE=Shanks;1395747]לא.
הם לא התמזגו.
אם אתה מתכוון לקטע שיש לו שתי ידיים, זה בגלל שמאדרה השתיל לאוביטו תאים של זטסו.[/QUOTE]
איפה אמרתי שזה לא 2 ישויות שונות?
אמרתי שטובי= כפיל זטסו + אובוטו ולכן מי שאמר שזה כפיל צדק באיזשהו אופן
ואם הכפיל הזה מכסה אותו וידוע כי זטסו יכול לשנות צורה אז יש מצב שהוא שינה צורה + צ'אקרה לזאת של מאדרה בשביל איטאצ'י וקיסאמה שלא יחשדו שזה לא מאדרה..
-
שמת לב לזה [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg687/scaled.php?server=687&filename=23359428.png&res=landing[/IMG]
זטסו- טובי עושה אצבע משולשתXD זה לא מתאים לזטסו אבל לטובי כן.