-
מגזין myFORUM - גיליון 1
[B][COLOR="Blue"][CENTER]תודה רבה לכל מי שהשתתף בגיליון הראשון.
הוא פחות טוב ממה שציפיתי שיהיה כי לא הייתה השתתפות גדולה.
הגיליון היה אמור לצאת אתמול אבל לא הרגשתי טוב ולכן הוא יוצא היום.
- יכול להיות שיהיו כמה טעויות (שאינן קשורות לתוכן הכתבה כי לא נגעתי כמעט בטקסט שנכתב ע"י הגולשים)
ואשמח אם תרשמו פה....
[COLOR="Red"][URL="http://myforum.co.il/magazine/page1.htm"][SIZE="5"][B]קישור לגיליון[/B][/SIZE][/URL]
[/COLOR]
אפשר להתחיל להכין עבודות לגיליון הבא אבל עדיין לא לשלוח לי כי אני לא רוצה שישלחו מוקדם מדי ואני פשוט אשכח.
יהיה זמן לשלוח עבודות.[/CENTER][/COLOR][/B]
-
בפעם הראשונה שעברתי על ההמלצה של הסרט קראתי את זה כהדיקטטור רותם שמואלי.
ח"ח על ההשקעה יש כמה שגיעות כטיב אבל זה לפעם הראשונה זה בסדר :)
-
נורא אהבתי את את הגיליון! הזה על הסוסים המשובטים ממש מעניין. עמית כבר פרסם את בפורום רק שתדע ><
אני באופן אישי ממש לא תומך במערכת המייקוינס הזאת. היא לא תומכת במשתמשים חדשים.
אבל הגיליון עצמו ממש טוב, גם אם הוא קצת דליל
-
עיצוב מאוד יפה, ידעתי שאפשר לסמוך עליך רותם Xd
-
יפה.
אמממ... מתי להתחיל להביא כתבות?
-
[QUOTE=YoRt3m;1398933][B][COLOR="Blue"][CENTER]תודה רבה לכל מי שהשתתף בגיליון הראשון.
הוא פחות טוב ממה שציפיתי שיהיה כי לא הייתה השתתפות גדולה.
הגיליון היה אמור לצאת אתמול אבל לא הרגשתי טוב ולכן הוא יוצא היום.
- יכול להיות שיהיו כמה טעויות (שאינן קשורות לתוכן הכתבה כי לא נגעתי כמעט בטקסט שנכתב ע"י הגולשים)
ואשמח אם תרשמו פה....
[COLOR="Red"][URL="http://myforum.co.il/magazine/page1.htm"][SIZE="5"][B]קישור לגיליון[/B][/SIZE][/URL]
[/COLOR]
אפשר להתחיל להכין עבודות לגיליון הבא אבל עדיין לא לשלוח לי כי אני לא רוצה שישלחו מוקדם מדי ואני פשוט אשכח.
יהיה זמן לשלוח עבודות.[/CENTER][/COLOR][/B][/QUOTE]
יצא נהדר. באמת יצא טוב מאוד,מצטער ששכחתי לשלוח את הכתבה שלי. אני אשלח לגיליון 2 כבר
-
כמו שאמרתי, אם יש שגיאות כתיב זה לא ממני... זה מכותב הכתבה והוא ביקש להשאיר את זה כמו שזה. (למעט תיקונים שהייתי חייב לעשות על מנת שיבינו על מה מדובר..)
-
וואוו העיצוב ממש יפה, נורא אהבתיי גם איך ששמת את התמונות משולבות כזה:)
רק העירה קטנה: לא שמת את השתי * שכתבנו למטה בכדי להבהיר מה זה ארגון הפרשים הפדרלי והפנייה למידע על משובטים
-
וואו סחטיין, זה נראה יותר טוב משדמיינתי, אני יכול לפעמים לתת המלצות לסרטים (היותי מנהל טלווזיה וסרטים לשעבר)
לא הייתי שם את הדיקטטור מתאים לכולם, מראים שם דברים שילדים קטנים לא אומרים לראות...
-
[QUOTE=Skyfall;1399026]וואו סחטיין, זה נראה יותר טוב משדמיינתי, אני יכול לפעמים לתת המלצות לסרטים (היותי מנהל טלווזיה וסרטים לשעבר)
לא הייתי שם את הדיקטטור מתאים לכולם, מראים שם דברים שילדים קטנים לא אומרים לראות...[/QUOTE]
למיטב ידיעתי, יש גרסא מצונזרת
-
יצא גיליון אדיר עם עיצוב אדיר!!
הייתי כותב לשם אם לא הייתם מתעלמים מהשאלה שלי ששאלתי באותו נושא כבר פעמיים..
מצפה לגיליון הבא..
-
-
ההורדות ב"איך הקול השתנה" לא עובדות
-
צודק. אני זז לישון כי אני קם ב-5 אז אני אתקן את זה מחר.
-
הגיליון יצא ממש יפה.
לי לא אכפת להיות מקור בדיחות קבוע P: לדוד שלי יש המון בדיחות שאני יכול לפרסם.
אם אני אחשוב על איזשהוא נושא (וכבר נראה לי שיש לי אחד) אני שאלח כתבה לגיליון הבא :)