וולברין והאקס-מן (הסדרה) WOLVERINE AND THE X-MEN
הסדרה הכי חדשה של אקס-מן:
[url=http://www.siz.co.il/][img]http://up50.siz.co.il/up2/mjajzlnmtwzd.jpg[/img][/url]
הינא פרטים:
אחראי עדכון הסדרה: SenQe
ז'אנר: אנימציה, הרפתקאות, מדע בדיוני, פנטזיה, פעולה.
שפה: אנגלית.
מדינה: ארה"ב.
במאי: סטיבן איי. גורדון, ניקולאס פילפי, דאג מרפי.
שחקנים: צ'ארלס אדלר, סטיבן ג'יי בלום, אלכס דזרט, איי. ג'יי. באקלי, ריצ'ארד דויל, סוזן דליאן, כריס אדגרלי, דניאלי ג'ודויטס, פיל לאמאר, תום קיין.
חברת הפקה: Entertainment Value Associates, First Serve Toonz, Kickstart Productions.
מילות מפתח: x-מן, אקסמן, אקס-מן
תקציר:
לאחר היעלמותם המיסתורית של פרופסור אקסבייר וג'ין גריי בעקבות התקפה על המכון, מתפרקים האקס-מן - רוג מצטרפת ל"אחווה" ,סקוט הרוס ושבור, חיה ו-וולברין הם האקס-מן היחידים שנותרו בסביבה. אליהם מצטרפות דמויות חדשות כמו ארק אנג'ל ואמה פורסט (מלכה לבנה). אמה מצליחה למצוא את פרופסור אקסבייר, ללא הכרה תחת השגחתו של מגנטו. הפרופסור נגלה אליהם מהעתיד ומורה לוולברין להנהיג את האקס-מן על-מנת להציל את העולם לאחר שראה את העתיד אשר נגרם מפרויקט זקיף, ולמנוע מה-"אחווה" להשתלט על העולם.
הסדרה תבוסס על הדמויות מהקומיקס X-Men Uncanny ותתמקד בוולברין ובתפקודו כמנהיגם של האקס-מן ותהווה סדרת המשך ל"אקס-מן: הדור הבא" כאשר אליהם יצטרפו: פורג', "אנג'ל" וה-"מלכה לבנה" בין הדמויות החדשות שיופיעו בסדרה לצידם של "האחווה": "דומינו", "ורטיגו", "מוג'ו", "ספיראל" ו-"הענק הירוק" בנוסף לכל המוטנטים המוכרים והאהובים מעולם האקס-מן.
הסדרה בהפקת "מרוול" תשודר בקרטון נטוורק בשנה הקרובה, ותפצח בפיילוט בשלושה חלקים.
פרקים ותקצירים:
[url=http://www.siz.co.il/][img]http://up34.siz.co.il/up3/ditmwzezaxgd.jpg[/img][/url]
לעונה הראשונה יש 26 פרקים:
פרק 1 - ראייה לאחור :חלק א' (קיימת כתובית בעברית)
תקציר:
פיצוץ מסתורי הורס את אחוזת המוטנטים. פרופסור אקסבייר וג'ין נעלמו ואולי אף מתים,
דבר הגורם לקרע בין האקס-מן ולעזיבתם. כשנה לאחר מכן, לאחר התחזקותם של פעילים
אנטי-מוטנטים (היחידה לרישום מוטנטים), וולברין בעזרתו של חיה מחליט לאסוף את האקס-מן.
פרק 2 - ראייה לאחור :חלק ב' (קיימת כתובית בעברית)
תקציר:
וולברין וחיה מתחילים לאסוף את האקס-מן הנותרים. הם מצליחים להגיע לבובי וקיטי, ומנסים
להשיב גם את רוג שעוד כועסת ולא מוכנה לחזור אל לחבורה, בעוד שפיוטר, וורן וציקלופ מסרבים.
בינתיים "האחווה" מנסה להפליל את האקס-מן בהתנקשות בחייו של קלי בעזרת רוג שעברה לצידם
פרק 3 - ראייה לאחור :חלק ג' (קיימת כתובית בעברית)
תקציר:
האקס-מן מתחילים לשפץ את האחוזה עם עזרתו של פורג' וסיוע כספי מאנג'ל. אמה פרוסט מגיעה
ומבקשת לעזור למצוא את פרופסור אקסבייר בעזרת סרברו. היא מצליחה: היא מוצאת את צ'ארלס, מחוסר-הכרה תחת טיפולו של מגנטו. ובינתיים באחוזה האקס-מן מקבלים מסר מפרופסור אקסבייר,
הוא מספר שבעוד 20 שנים הזקיפים יהרסו את העולם וכי על וולברין יחד עם האקס-מן למנוע זאת.
פרק 4 - עולה על גדותיו (קיימת כתובית בעברית)
תקציר:
פרופסור אקסבייר מראה לוולברין את אפריקה בעתיד - יבשת שוממת מאדם עקב אסון טבע.
מאוחר יותר מתברר שסופה אשר תחת שליטתו של מלך הצללים הייתה האחראית לדבר.
בסופו של קרב מוחי מול אמה פרוסט מובס מלך הצללים וסופה חוזרת אל האקס-מן.
פרק 5 - מהלך של גנבים (קיימת כתובית בעברית)
תקציר:
וולברין מציל את מאגמה מידי ה-יל"מ בעזרת קולר מדכא כוחות שנבנה על-ידי פורג'. אותו קולר
לוכד את תשומת לבם של שונאי מוטנטים והם שוכרים את גמביט כדי לגנוב את הקולר מאחוזת
האקס-מן על-מנת להעתיק את הטכנולוגיה, אך וולברין לא מוותר ועוקב אחר גמביט ולבסוף גם
שוכר את שירותיו להשיב את הקולר.
פרק 6 - אקס-קליבר (קיימת כתובית בעברית)
תקציר:
על-פי ידיעות בהן זחלן-הלילה נצפה על ספינה בדרכה לגנושה יחד עם מוטנטים נוספים,
האקס-מן יוצאים למצוא אותו. בעוד זחלן-הלילה ועוד נוסעים (ביניהם ילד הדיונון והפיה)
נשבים בידי שודדי-ים, אשר מחפשים מוטנטים חזקים לשם קרבות לבקשתו של מוג'ו.
פרק 7 - וולברין נגד הענק (קיימת כתובית בעברית)
תקציר:
וולברין נפגש בשנית עם יריבו הותיק - "הענק", הוא מתבקש ל-"טפל" בבעיה על-ידי ניק פיורי
(ראש מ.ג.ן.), לאחר שנצפה משתולל בעיירה ליד הרי הרוקי שבקנדה. ניק פיורי מציע לוולברין
עסקה, לפיה כל מידע על האקס-מן, הכולל את שמותיהם ומיקומם יישאר חסוי בתמורה לטיפול
בבעיית הענק. אך האם ההרס באמת נגרם ע"י הענק? האם הוא עוין? האם יש משהו שפיורי מסתיר?
פרק 8 - פצצת זמן (קיימת כתובית בעברית)
תקציר:
אקסבייר מזהיר את האקס-מן מפני אירוע שעתיד למחות מחצית מאוכלוסיית המוטנטים:
נייטרו יתפוצץ בגנושה. "האחווה" מחלצת את נייטרו מידי מתקן ממשלתי מאובטח ומשתמשים
ב-"פסיילוק" על-מנת לשלוט בו. על האקס-מן להחזיר את נייטרו חזרה למתקן, אחרת גנושה בסכנה.
פרק 9 - עתיד איקס (קיימת כתובית בעברית)
תקציר:
בעתיד, פרופסור אקסבייר נשבה בידיי הזקיפים ונזרק למתקן כליאה העושה שימוש בקולר המדכא
שפורג' בנה, שם הוא פוגש את בישופ, הליון, מארו ועוד, איתם מתכנן הפרופסור לברוח מהשבי.
במקביל בהווה, מחפש וולברין אחר עקבות לתוכנית בשם "מאסטר מולד" בה נתקל בעבר.
פרק 10 - ברוכים הבאים לגנושה
תקציר:
הספינה עליה היה זחלן-הלילה מגיעה לגנושה. שם מכשפת השני עורכת לזחלן הלילה סיור
כדי שיוכל לראות את הפלא שמגנטו עשה. בינתיים, אורח מסתורי פורץ לאחוזת האקס-מן.
פרק 11 - התראה חולפת
תקציר:
וולברין הולך בעקבות עברו לגלות מידע על עצמו כ-"נשק איקס" ומוצא את בתה של מוריק.
האירגון לא רוצים שיזכר במידע על "נשק איקס" ולכן שולחים את שן-חרב לטפל בו.
פרק 12 - כוח מופרז
תקציר:
ציקלופ עוד שקוע בכאב על אובדנה של ג'ין גריי, הוא מאמין כי היא בידיו של מאסטר סיניסטר.
הוא נלחם בחבורתו של סיניסטר בעזרתם של האקס-מן עד שהוא מבין שהיא לא בידיהם.
פרק 13 - קווי לחימה
תקציר:
מגנטו שולח כמה מעוזריו בכדי לשחרר מס' אסירים מהכלא. האקס-מן נלחמים באחווה ובטילדי
סואמס, מוטנטית צעירה המסוגלת להפוך סיוטים למפלצות. רוג מפקפקת בתפקידה באחווה.
פרק 14 - חיים גנובים
תקציר:
מיסטיק מודיעה לוולברין על סכנה לחייה של בתה של מאוריק.
שניהם חודרים למתקן "נשק איקס" ונלחמים במאוריק ושן-חרב.
*אקס 23 ו-דדפול משתתפים.
פרק 15 - המשחק
תקציר:
מוג'ו חוטף את זחלן-הלילה ומכשפת השני להשתתף בתוכנית הטלוויזיה שלו,
ובנוסף לכך שולט במוחו של וולברין ומורה לו לתקוף אותם.
פרק 16 - קרקע לא פורה
אין לי תקציר
פרק 17 - קוד התנהגות
אין לי תקציר
פרק 18 - רתיעה
אין לי תקציר
פרק 19 - מלאך שומר
אין לי תקציר
פרק 20 - התמוטטות
אין לי תקציר
פרק 21 - משוטט
אין לי תקציר