אש כבר קרוב לליגה אגב מה עם ליבאני הוא עדין עם אש העשב חרק הזה?
ומה עם התפתחיות של פוקמונים של אש סנייבי או טפיג הצורה השלישית צפוים להפתח?אולי אפילו האבן הזה שיש לו עכשיו?
Printable View
אש כבר קרוב לליגה אגב מה עם ליבאני הוא עדין עם אש העשב חרק הזה?
ומה עם התפתחיות של פוקמונים של אש סנייבי או טפיג הצורה השלישית צפוים להפתח?אולי אפילו האבן הזה שיש לו עכשיו?
לא ידוע כי הפרקים לא יצאו...
אבל סביר להניח שיהיה איזה פרק טיפשי שני פוקימונים של אש נלחמים יוצאים מצרה "קשה" ומפתפחים ביחד.
אש נוב מדי כדי לפתח אותם הוא בכל מקרה יפסיד בליגה כי הוא מאמן איום. ולא צריך לתפות ביותר מ2 פרקים כדי לדעת את זה.
אני מציע לך לעקוב בעדכונים של פורום עדכונים
כל דבר שידוע יהיה רשום שם
בכל מקרה השישייה של אש ביונובה משתנה ונעה בין הפוקימונים האלה:
פיקאצ'ו, יוזנפט, אשואווט, פיגנייט, סניבי, סקרגי, ליבאני, פלפיטוד, בולדור וקרוקודייל
שיר הפתיחה שהתחיל ביפן בחודש יוני חשף את ההתפתחות של קרוקורוק לקרוקודייל, התפתחות שהתרחשה לפני כמה פרקים ביפן
חוץ מזה, כל שאר הפוקימונים של אש שהוא יכולים להתפתח-אשואווט, סניבי, פיגנייט, פלפיטוד, סקרגי ובולדור-מופעים בפתיח בצורתם הרגילה
לכן קשה לי לראות אותם מתפתחים בזמן הקרוב, לפחות עד שיהיה פתיח חדש ומתי יהיה פתיח חדש זה בכלל לא ידוע (כנראה רק אחרי הליגה)
לדעתי הפוקמון האש ההתחלתי טפיג התפתח בסוף כמו שהיה עד עכשיו
גם צריזרד היה לאש וגם אינפרנייפ
[quote=word_ life;1401235]לדעתי הפוקמון האש ההתחלתי טפיג התפתח בסוף כמו שהיה עד עכשיו
גם צריזרד היה לאש וגם אינפרנייפ[/quote]
אני יכול לשלול אותך באותה צורה מכיוון שיש לו רק קוויליבה..
[quote=Ziggs;1401306]אני יכול לשלול אותך באותה צורה מכיוון שיש לו רק קוויליבה..[/quote]
וגם זה רק אחרי כל ג'וטו, כל הואן, כל חזית הקרב וכל סינו (סינדקוויל נתפס בתחילת ג'וטו והתפתח רק לפני ליגת סינו)
אני כעיקרון חושבת שסנאיבי ואשוואט לא יתפתחו כי כמו שהיה באינדיגו, רק צ'רמנדר התפתח להתפתחות הסופית- צ'אריזרד וסקווירטל ובלבאזור נשארו כמו שהם.
אבל פשוט צריכים לחכות מה יהיה.