איפה אפשר להשיג אותו או את רוליו
Printable View
איפה אפשר להשיג אותו או את רוליו
את ריולו ניתן להשיג בחווה שליד העיר של אדלר, זאתי שבה מחפשים Herdier. ההסתברות למצוא אותו היא 5%.
יש מקום אם יותר מחמש אחוז
[QUOTE=chenfile;1401654]יש מקום אם יותר מחמש אחוז[/QUOTE]
לא זה המקום היחידי שאפשר לפגוש ריולו.
תודה
ראיתי ביוטיוב שיש מקום מסוים בחווה עם יותר סיכויים לתפוס את ריולו עם אתה רוצה אני הביא לך קישור בה"פ.
כן
10 דקות חפשתי ריליו ולא מצאתי איפה שהוא אמור להיות
לא יודע הוא עדיין לא שלך לי וגם עשר דקות זה כלום
אין מקוםפ עם יותר סיכוי כל החווה מוגדרת כמקום אחד..
למה כולם כ"כ מתלהבים מהפוקימון הזה? ז"א יש לו איזה מתקפה מיוחדת או איזה כח מיוחד?
הוא פוקימון ממש מהיר וממש חזק לא נראה לי שיש מה להתלונן עליו חחחחח
ומצאתי אותו לפני שידעתי שהוא נמצא שם חחחחח
[QUOTE=Venusaur;1402657]הוא פוקימון ממש מהיר וממש חזק לא נראה לי שיש מה להתלונן עליו חחחחח
ומצאתי אותו לפני שידעתי שהוא נמצא שם חחחחח[/QUOTE]
הוא לא ממש מהיר סך הכל 90 במהירות שזה ממוצע מינוס כאשר 100 נחשב מהיר חזק? לא כל כך חזק 110 התקפה ו115 התקפה מיוחדת שזה טוב אבל לא ממש חזק
מה שעושה אותו מיוחדת זה הסוג והמתקפות הרבות שיש לו.
[quote=es522;1402650]למה כולם כ"כ מתלהבים מהפוקימון הזה? ז"א יש לו איזה מתקפה מיוחדת או איזה כח מיוחד?[/quote]
[SIZE=2]מתוך[/SIZE][URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50099"][SIZE=2] חוקי פורום שחור 2 ולבן 2:[/SIZE][/URL]
[SIZE=2][QUOTE]
[SIZE=2]13. אסור לשאול שאלה בנושא שלא אתם פרסמתם, חוץ במקרים מסויימים.
למשל, אם מישהו פתח נושא על "מתי פוקימון X לומד מתקפה Y?" ושם המתקפה שהוא רשם לא מובן, אפשר לשאול אותו "מה זו המתקפה הזו?" או משהו בסגנון.[/SIZE]
[SIZE=2]עם זאת, אם מישהו פותח נושא על "איפה משיגים פוקימון X" ומישהו אחר עונה לו "בתחנת הכוח", אסור לכם לשאול "איפה זה תחנת הכוח?". רק לפותח הנושא מותר לשאול זאת.[/SIZE]
[B][SIZE=2]רק ואך לפותח הנושא מותר לשאול שאלות נוספות, ולשאר המשתמשים אסור.[/SIZE][/B]
[/QUOTE]
ננעל, קרא חוקים![/SIZE]