-
הצאה| שינוי שם הפורום
ברצינות הפורום כל כך הדרדר שאין בו כבר כלום בהתכלה זה היה הפורום הכי טוב בישראל לפוקימון וזה היה מדהים! ואז אחרי כמה שנים הוא התכיל להידרדר והוא הדרדר ולא הפסיק עד שהסיא היה שהייני צרכים לשנות את הפורום מה-פורום לפוקימון בישראל לעוד סתם פורום כללי אבל זה לא גרם לכולם המשחנו להדרדר ולהדרדר ועכשיו אנכנו אפילו לא כללי אנכנו רק נו"ד ולול אז כמו שקרא פעם או שנשנה שוב את שם הפורום לפורום נו"ד ולול או שנעשה כבר משהו כדי להציל את הקצת כבוד שנשאר לפורום הזה מהימים הטובים שלו
כיאילו באמת אני נכנס כל מה שרואים ב10 אשקולות האחרונים זה נוד והכל לול
אני בתור אחד שכבר לא בנוד ולא בלול לא מרגיש שייך לפה
אז או שתשנו את הפורום כולו רק לנוד וללול כדי שאנשים שלא קשורים לזה לא יהיו פה לשב
או שנעשה משהו עם הפורום הזה כדי שבאמת יהיה כללי
-
מה שינוי שם הפורום יתן? כל מי שאהב פוקימון נשאר ויש עוד שנרשמים לפוקימון שזה פעיל בערך כמו כשזה היה פורום פוקימון זכותך לפתח משהו אחר בפורום שינוי שם הפורום לא ישנה דבר.
-
לפורום נשאר הרבה קסוד לא מבין מה אתה רוצה
-
[QUOTE=Ilan;1405704]מה שינוי שם הפורום יתן? כל מי שאהב פוקימון נשאר ויש עוד שנרשמים לפוקימון שזה פעיל בערך כמו כשזה היה פורום פוקימון זכותך לפתח משהו אחר בפורום שינוי שם הפורום לא ישנה דבר.[/QUOTE]
פורום פוקימון לא פעיל כמו פעם הוא קצת פעיל אבל לא כמו פעם
ואיפה הייתה בחודש חודשיים האחרונים אני לא ניסיתי לפתח משהו חדש?!
מה עם פורום מוזיקה שישבתי וכתבתי רעיונות כדי להחיות אותו וכל ניסיון לזה נימחץ והושמד על ידי משתמשי הפורום שמנסים כמה שיותר לגרום לי לא כתוב שם תגובה בפורום הזה ואם אני כן כותב אז הם ישר מנסים לגרום לתגובה הזו להיראות הכי גרוע שבעולם
ושינוי הפורום כן יעזור כי זה נהיה פורום לול ונוד אז צריך לשנות את שם בהתעם כדי שאחרים לא יתבלבלו
ואם אתם חושבים שזה עדיין פורום כליי ורוצים שהו ישאר כללי כדי שיעשו משהו מהר כיע זה ממש אבל ממש לא פורום כללי
[QUOTE=Flupy;1405705]לפורום נשאר הרבה קסוד לא מבין מה אתה רוצה[/QUOTE]
מה זה קסוד?
-
[QUOTE=Amitlv;1405706]
מה זה קסוד?[/QUOTE]
זה בדיוק מה שעמדתי לשאול אותך.
-
[quote=Amitlv;1405698]ברצינות הפורום כל כך הדרדר שאין בו כבר כלום בהתכלה זה היה הפורום הכי טוב בישראל לפוקימון וזה היה מדהים! ואז אחרי כמה שנים הוא התכיל להידרדר והוא הדרדר ולא הפסיק עד שהסיא היה שהייני צרכים לשנות את הפורום מה-פורום לפוקימון בישראל לעוד סתם פורום כללי אבל זה לא גרם לכולם המשחנו להדרדר ולהדרדר ועכשיו אנכנו אפילו לא כללי אנכנו רק נו"ד ולול אז כמו שקרא פעם או שנשנה שוב את שם הפורום לפורום נו"ד ולול או שנעשה כבר משהו כדי להציל את הקצת [B][U]קסוד[/U][/B] שנשאר לפורום הזה מהימים הטובים שלו
כיאילו באמת אני נכנס כל מה שרואים ב10 אשקולות האחרונים זה נוד והכל לול
אני בתור אחד שכבר לא בנוד ולא בלול לא מרגיש שייך לפה
אז או שתשנו את הפורום כולו רק לנוד וללול כדי שאנשים שלא קשורים לזה לא יהיו פה לשב
או שנעשה משהו עם הפורום הזה כדי שבאמת יהיה כללי[/quote]
אתה הראשון שרשם את זה
-
[QUOTE=Flupy;1405709]זה בדיוק מה שעמדתי לשאול אותך.[/QUOTE]
אהה התכבנתי לכבוד פשות כתבתי את זה מעוד מהר
-
איך שיני שום יעזרו לפורום ?
-
למה אתה רוצה שיוציאו לפורום את השיניים )):
-
שינוי השם לא יעזור לפורום הוא יעזור למשתמשים החדשים שנרשמים בגלל שזה פורום כללי כאשר המציאות היא שהפורום בכלל לא כללי ואם הם לא בנוד ולא משחקים בלול אין להם מה לעשות פה
-
למה לא?
פוקימון
אנימה
לול
לא מספיק?
-
אוקיי, מה אתם אומרים על "פורום בכלל לא כללי אם אתם לא בנוד ולא משחקים בלול אין לכם מה לעשות פה"? נראה לי שזה יתפוס
-
למה כל אשקול שאני פותך בפורום הזה הופך לבדיחה?!!?
אם לא הבנתם את הרעיון של האשקול אני יסביר לכם
הפורום לא כללי
גם אם זה הרעיון של הפורום הוא לא
הכל פה זה נוד ולול
ובתור אחד שבפורום ולא בנוד או בלול אני כבר לא מרגיש שייך לפה
אז חשבתי שאם תיקראו את זה תבינו שבאמת צריך "לשקם" את הפורום ולהחזיר אותו לכללי
אבל כנראה שתעיתי והפורום הזה כבר עבוד אז פשות תתעלמו מהאשקול הזה
-
[QUOTE=Amitlv;1405732]
אבל כנראה שתעיתי והפורום הזה כבר עבוד אז פשות תתעלמו מהאשקול הזה[/QUOTE]
אנחנו מנסים אבל זה קצת קשה כשאתה ממשיך להגיב פה
-
אני לא רואה מה רע.
יש פורומים לפוקימון , יש דיבורים ואקטואליה , יש פורומים לאנימה , ויש פורום לlol.
אני לא מבין מה הסיבה לשנות