-
[url=http://news.walla.co.il/?w=/1/1379519]http://news.walla.co.il/?w=/1/1379519[/url]
אחת הכתבות הכי הזויות שראיתי , חייל שפיהק בטקס יום הזכרון לרבין מבקש סליחה.
[b]תגובות מומלצות:[/b]
- איזה מזל שהוא לא הפליץ.
- גם שמעון פרס פיהק.
- מי זה רבין? אה נכון...
:ph34r:
-
-
מה נהיה כבר עם הכתבות המטומטמות האלה
-
הכתבה הזאת נועדה להדגיש את המזלזלים ברבין,את אלו שצוחקים בעת צפירה.
בסופו של דבר זה רק חינוך של ההורים בו או בכל שאר המזלזלים.
זה ממש עצוב...
-
באמת חושבים שהוא פיהק בכוונה?!
-
שמעתי על זה.
מבחינה מדעית, פיהוק זהו תגובה א-רצונית.
-
אפשר לחשוב.
זה לא שאני לא מכבד את רבין ז"ל או משהו,
אבל, מה הוא? ישו?
נו באמת, פיהק, ביג דיל.
באמת שזה מפגר להכניס מישהו לכלא הצבאי.
נ.ב
ל103 יש תגובה מעניינת שם
-
[quote][i]Originally posted by Mr. Pentagram[/i]@Nov 20 2008, 01:04 AM
[b] אפשר לחשוב.
אבל, מה הוא? ישו?
נו באמת, פיהק, ביג דיל.
נ.ב
ל103 יש תגובה מעניינת שם [/b][/quote]
בטח ראית משו כתב של-103 יש תגובה מעניינת ,גם אני ראיתי.
-
תגובה טובה של103
כל מילה בסלע
-
[quote][b][SIZE=2][u][b]דיי....מספיק עם הפסטיבל הלא הגיוני הזה...כנסו כנסו[/b][/u][/SIZE]
מה קרה? חייל פיהק? מי לא פיהק ביום הזיכרון כשהעמידו אותו שעה מול דגל במגרש המסדרים? מי לא פיהק כשאבא או סבא דיברו איתו? מי לא פיהק בבית כנסת ביום כיפור? רבין לא היה קדוש. רבין לא היה קונסנזוס. רבין לא היה מקובל על לפחות חצי מהעם. מה הקנאות הזאת?? הלוואי והייתם שומרים בכזאת קנאות על המדינה שאתם חיים בה. על עזרה לחלשים. על כבוד להורים ומורים.על עקרונות מורשתיים.. אין לאף אחד טאבו על זכר רבין. וההתנהגות הלא הגיונית הזאת גורמת ליום הזה להיות עוד יום.. או יום זכרון של חלק קטן בעם בעיקר השמאל.. שרבין לא היה נמנה בין שורותיו.חייל יקר השרות הצבאי זה פרק קצר בחיים שלנו..זה יעבור אתה תשתחרר והמפקדים הדבילים שלך ישארו שם.. כי אין להם מה לחפש בחוץ.. בחוץ הם כלום..[/b][/quote]
האמתי הוא צודק לגמרי!
-
פשוט מזעזע שאנשים כעסו עליו על זה
אז הוא פיהק זה אומר שהוא לא כיבד אותו נו באמת
זה נשמע כמו איזה מורה מוזרה
זה לא שהוא עשה את זה בכוונה, מילא אז
ווחוץ מזה אני לא מבין למה כל ישארל צריכה לכבד את יום הזיכרון ליצחק רבין, כאילו אני מבין שיש אנשים שעצובים מזה, אבל למה לצפות ככה גם מאחרים?
יש עוד כל כך הרבה אנשים שנרצחו ובימים שלהם מותר לפהק וליצחוק, רק בגלל שרביןם היה ראש ממשלה הוא יותר חשוב וכולם חייבים לכבד את היום שלו? ומה אם מישהו לא חושב שאם הוא היה חיי המצב היה יותר טוב?
-
מה 103 כתב?\:
האינטרנט שלי נתקע שם><"
-
דיי....מספיק עם הפסטיבל הלא הגיוני הזה...כנסו כנסו
מה קרה? חייל פיהק? מי לא פיהק ביום הזיכרון כשהעמידו אותו שעה מול דגל במגרש המסדרים? מי לא פיהק כשאבא או סבא דיברו איתו? מי לא פיהק בבית כנסת ביום כיפור? רבין לא היה קדוש. רבין לא היה קונסנזוס. רבין לא היה מקובל על לפחות חצי מהעם. מה הקנאות הזאת?? הלוואי והייתם שומרים בכזאת קנאות על המדינה שאתם חיים בה. על עזרה לחלשים. על כבוד להורים ומורים.על עקרונות מורשתיים.. אין לאף אחד טאבו על זכר רבין. וההתנהגות הלא הגיונית הזאת גורמת ליום הזה להיות עוד יום.. או יום זכרון של חלק קטן בעם בעיקר השמאל.. שרבין לא היה נמנה בין שורותיו.חייל יקר השרות הצבאי זה פרק קצר בחיים שלנו..זה יעבור אתה תשתחרר והמפקדים הדבילים שלך ישארו שם.. כי אין להם מה לחפש בחוץ.. בחוץ הם כלום..
-
-
[quote][i]Originally posted by Mr. Pentagram[/i]@Nov 20 2008, 02:04 AM
[b] אפשר לחשוב.
אבל, מה הוא? ישו?
נו באמת, פיהק, ביג דיל.
נ.ב
ל103 יש תגובה מעניינת שם [/b][/quote]
לא הוא סתם אחד המנהיגים הכי חשובים שהיה בישראל... חוץ מזה הוא לא פיהק בכוונה... אי אפשר לפהק בכוונה...