מה ההבדל בין:
Structure Deck לבין:
Starter Deck?
Printable View
מה ההבדל בין:
Structure Deck לבין:
Starter Deck?
סטאסר דק יוצא פעם בשנה
סטיוצ'ר יותר
וגם יש סוג משחק שונה לדעתי,יש סטיוצ'רים של טייפים שעיקרון המשחק שלו ברור ואפשר לשחק איתו עם קלפים אחרים,אבל סטאסטרים כל קלף חשוב ורוב הסיכויים שלא תצליח לנצח עם שינויים רבים בקלפים
ב-PCGAMES יש שני סטיוצ'רים במלאי והשאר אזל אז אני רוצה לדעת אם אני לא מתחיל במשחק אבל אין לי קלפים של יו גי הו הדור החמישי או זקסל אז אני יוכל לשחק בהתחלה עם סטיוצ'רים של העונות האלה?
אלה הסטיוצ'רים:[url]http://www.pcgames.co.il/Yu-Gi-Oh_Samurai_Warlords_Structure_Deck-49286.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1[/url]
[url]http://www.pcgames.co.il/Yu-Gi-Oh_Gates_of_the_Underworld_Structure_Deck-22866.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1[/url]
אז זה לא ישנה לי סטיצ'ר או סטרטר?
הסטיוצ'רים האלה לא ממש חייבים אקסיידים או סיכרנו,dw ו-ss פשוט עובדים כמו שהם,הסיקס סמוראי באים עם אקסייד משלהם
אז בקיצור כדי לי לקנות?
אני יהנה מחווית משחק מלאה איתם כמו עם סטרטרים?
אתה אולי כן,אבל אם אתה משתמש בסמוראי או דארק וורלד,אני לא מאמין שהיריב שלך יהנה כ''כ
[quote=火拳のエース;1407873]סטאסר דק יוצא פעם בשנה
סטיוצ'ר יותר
וגם יש סוג משחק שונה לדעתי,יש סטיוצ'רים של טייפים שעיקרון המשחק שלו ברור ואפשר לשחק איתו עם קלפים אחרים,אבל סטאסטרים כל קלף חשוב ורוב הסיכויים שלא תצליח לנצח עם שינויים רבים בקלפים[/quote]
*סטרקצ'ור.
לשאלתך השנייה-אתה יכול להשתמש בכל דק שתרצה, כל עוד זה עומד בתקנות של הבאן ליסט.
ההחלטה היא שלך האם תרצה לקנות או לא.אם תמצא אנשים שתוכל לשחק נגדם אז בכיף תקנה.
ד"א-סאמרואי וורלורד זה חפיסת אקסיז.
יש לי חמש מתוך ה-Six Samorai וקלף זירה שעוזר להם וקלף ציוד להם.
כדי לי לקנות את זה?
ואח שלי כנראה יקנה את השני אבל אין לי שום קלף של האופל הזה?
אז כדי לנו לקנות?
ומה זה אקסיז?
[QUOTE=TeemoMan;1407899]יש לי חמש מתוך ה-Six Samorai וקלף זירה שעוזר להם וקלף ציוד להם.
כדי לי לקנות את זה?
ואח שלי כנראה יקנה את השני אבל אין לי שום קלף של האופל הזה?
אז כדי לנו לקנות?
ומה זה אקסיז?[/QUOTE]
אקסיז היא צורת זימון חדשה שמופיעה באנימה יוגיהו זקסל.
בזימון הזה המפלצות הן שחורות[הקלף עצמו] והמפלצות שמשמשות לזימון לא עוזבות את השדה[פרקטית, טנכית הן כן].
כדי לזמן מפלצת אקסיז צריך לקחת שתיים/שלוש מפלצות אותה רמה ולשים אותן אחת על השנייה[תלוי במפלצת.כל מפלצת זה שונה].על שתי/שלוש המפלצות שמים את המפלצת אקסיז והינה יש לך זימון.
בשביל להפעיל אפקטים של מפלצת אקסיז יש להוריד מפלצת אחת מהמפלצות שהשתמשת בהן.
בקשר לסיקס סאמרואי-תעשה מה שאתה חושב לנכון.