-
[עזרה] לא יכול לשמור !
אני משחק באדום אש ואני כבר אחרי המכון שלישי ומסתבר שאני לא יכול לשמור בצורה הרגילה !
למה זה כזה חשוב לי ? כי אני רוצה עכשיו להעביר פוקימונים מאימולטור לאימולטור דרך הגיימבוי שמאפשר העברה וזה לא נותן להעלות תשמירה הרגילה .. וגם אחרי ההעברה זה לא יתן לי לשמור ..
בקיצור, איך אני מסדר את זה מבלי להרוס תמשחק שלי ?
-
דברים כאלה בודקים בתחילת המשחק.. השאלה היא האם זה המשחק או האימולטור
פתרון: תוריד משחק אחר ותשמור אם זה שומר אתה לא תוכל לשמור רגיל (בלי שיהיה אפשר לשמור רגיל גם אי אפשר להמשיך אחרי הליגה)
-
הורדתי תמשחק עכשיו מפה וזה שמר ..
אז כנראה זה המשחק.. אין דרך לפתור את זה ?!
-
לא, אין דרך לפתור את זה.. אבל אתה יכול לשנות את שמירות האימולטור בשמם לשם של ההורדה שהורדת מפה וכך להמשיך מאותה נקודה.
-
זה כן, אבל בסוף ההחלפה יש שמירה וזה לא יתן לי ..
-
לא הקשבת למה שאמרתי קח את השמירה מהאימולטור ותשנה לה את השם לשם של ההורדה מהפורום ואז תיכנס לשמירה.
-
זה מה שאני מסביר לך, שעשיתי את זה ..
עם השמירה של F1, וזה עבד
הצלחתי להעלות את השמירה של F1 בהורדה של הפורום
אבל כשאני בא לשמור רגיל במשחק, זה עדיין לא נותן לי ..
-
[QUOTE=אדירולי123;1408102]אני משחק באדום אש ואני כבר אחרי המכון שלישי ומסתבר שאני לא יכול לשמור בצורה הרגילה !
למה זה כזה חשוב לי ? כי אני רוצה עכשיו להעביר פוקימונים מאימולטור לאימולטור דרך הגיימבוי שמאפשר העברה וזה לא נותן להעלות תשמירה הרגילה .. וגם אחרי ההעברה זה לא יתן לי לשמור ..
בקיצור, איך אני מסדר את זה מבלי להרוס תמשחק שלי ?[/QUOTE]
קח את המדריך שלי תוריד מכאן:
[url]http://myforum.co.il/showthread.php?t=51260[/url]
הוא נעוץ באשכול
תקרא את המדריך הכנה לקראת המשחק ויש שמה אימולטור ומשחק מפוצפץ שאפשר לשמור בו במשחק המקורי
ואם תשמור בF1 אחרי הליגה זה לא יעזור לך...
בהצלחה
-
[QUOTE=Kyuulice;1408119]קח את המדריך שלי תוריד מכאן:
[url]http://myforum.co.il/showthread.php?t=51260[/url]
הוא נעוץ באשכול
תקרא את המדריך הכנה לקראת המשחק ויש שמה אימולטור ומשחק מפוצפץ שאפשר לשמור בו במשחק המקורי
ואם תשמור בF1 אחרי הליגה זה לא יעזור לך...
בהצלחה[/QUOTE]
בקיצור .. חייב להתחיל מחדש אה ?
-
כן,למרות שזאת לא כזאת עבודה קשה
ויש לך גם מדריך לראות מה המיקום שלך והכל בתוך המשחק
תהנה