איך ניקרה חיזר שבן הפך עליו בפרק האחרון של הסידרה הראשונה?
חיזר דמוי עטלף עם עיניים על הגוף
Printable View
איך ניקרה חיזר שבן הפך עליו בפרק האחרון של הסידרה הראשונה?
חיזר דמוי עטלף עם עיניים על הגוף
זה?
[URL="http://ben10.wikia.com/wiki/Eye_Guy"]http://ben10.wikia.com/wiki/Eye_Guy[/URL]
[quote=DragonPlatypus;1411348]זה?
[URL]http://ben10.wikia.com/wiki/Eye_Guy[/URL][/quote]
כן,
מאיפה הוא הופיע הרי הוא לא אחד מהעשרה הרגילים?
במהלך הסידרה בן מקבל חייזרים חדשים סתם ככה, יש מלאאא חייזרים באומניטריקס הוא פשוט עדיין לא גילה אותם, ומידי פעם האומניטריקס חושף חייזר חדש.. זה קורה הרבה באולטימט אליין..
[quote=Uzumaki Naruto;1411352]במהלך הסידרה בן מקבל חייזרים חדשים סתם ככה, יש מלאאא חייזרים באומניטריקס הוא פשוט עדיין לא גילה אותם, ומידי פעם האומניטריקס חושף חייזר חדש.. זה קורה הרבה באולטימט אליין..[/quote]
מתי עוד בסידרה הראשונה התגלו חיזרים חדשים?
יש את:
Upchuck
Ditto
Way Big
Cannonbolt
Wildvine
Benwolf\
Benmummy
Benviktor
שטכנית כל אלה נחשפו לפני.. אתה רואה את הפרקים לפי סדר כרונולוגי?
כן,
ראיתי את כל הפרקים לפי הסדר
עכשיו התחלתי את הסידרה השניה
Upchuck נחסף כאשר עמיתו של סבא מאקס (חייזרית שאוהבת את מאקס) כיוונה את השעון עליו זה אני מבין
Ditto,Cannonbolt -כאשר שני אלו נחספו בן לא ידע מה לעשות איתם זה ברור שאיכשהוא השעון נתן אותם בטעות
,Benviktor,Benwolf,Wildvine,Benmummy
התווספו לשעון לאחר פגישה עם המקורות אז ברור מאיפה הם הופיעו
Way Big-זה בפרק על העתיד,שם כבר רוב החיזרים שונים
רק עם חיזר-"בחור-עין" שאני שואל עליו יש לי אי הבנה :
אם זאת פעם ראשונה שבן הפך עליו אז איך הוא ידע מה הוא עושה ואם זאת לא פעם ראשונה אז מתי בן גילה אותו?
[QUOTE=Golden Boy;1411396]כן,
Upchuck נחסף כאשר עמיתו של סבא מאקס (חייזרית שאוהבת את מאקס) כיוונה את השעון עליו זה אני מבין
Ditto,Cannonbolt -כאשר שני אלו נחספו בן לא ידע מה לעשות איתם זה ברור שאיכשהוא השעון נתן אותם בטעות
אם זאת פעם ראשונה שבן הפך עליו אז איך הוא ידע מה הוא עושה ואם זאת לא פעם ראשונה אז מתי בן גילה אותו?[/QUOTE]
אפשרות א היא שהחיזר הוא פילר. מה שלא נראה לי הגיוני. אפשרות ב היא מכייון שהעלילה של כמעט כל פרק עוסקת בפרק אחד לרוב. אז מן הסתם שהיה רווח בין פרקים. אז יכול להיות שבן גילה אותו בזמן הזה שלא נחשף.
[QUOTE=Golden Boy;1411396]כן,
אם זאת פעם ראשונה שבן הפך עליו אז איך הוא ידע מה הוא עושה ואם זאת לא פעם ראשונה אז מתי בן גילה אותו?[/QUOTE]
הוא היה לפני קרב קשה.. היוצרים חסכו את כל הקטע של "מה החייזר הזה עושה".. זאת הפעם הראשונה שהוא גילה אותו.. לפחות לפי מה שרואים בסדרה..
[quote=monster;1411409]אפשרות א היא שהחיזר הוא פילר. מה שלא נראה לי הגיוני. אפשרות ב היא מכייון שהעלילה של כמעט כל פרק עוסקת בפרק אחד לרוב. אז מן הסתם שהיה רווח בין פרקים. אז יכול להיות שבן גילה אותו בזמן הזה שלא נחשף.[/quote]
[quote=Uzumaki Naruto;1411448]הוא היה לפני קרב קשה.. היוצרים חסכו את כל הקטע של "מה החייזר הזה עושה".. זאת הפעם הראשונה שהוא גילה אותו.. לפחות לפי מה שרואים בסדרה..[/quote]
שני השערות אפשרויות
אני מניח שאותה תשובה תהיה לגבי איך בן הצליח להוריד את השעון ואיך קוין יצאה ממימד האפס
אם יש תשובה אשמך לדעת אותה