תנו הצעות מה אפשר לשפר בפורום... :)
[b]תודה רבה.[/b]
Printable View
תנו הצעות מה אפשר לשפר בפורום... :)
[b]תודה רבה.[/b]
לסגור ולפתוח חדש,הקהילה הזאת גוססת,יש בקושי השקעות,אנשים משקיעים רק בשביל להגיע לניהול ובשביל הקדשות,עדיף לפתוח פורום חדש
[quote=火拳のエース;1411536]לסגור ולפתוח חדש,הקהילה הזאת גוססת,יש בקושי השקעות,אנשים משקיעים רק בשביל להגיע לניהול ובשביל הקדשות,עדיף לפתוח פורום חדש[/quote]
אני לא מתכוון להתייחס להצעות כאלו.
עוד?
אומ..אולי לפתוח יותר הפעלות ופעילויות כאלה כי בזמן האחרון די יבש פה
כל מיני משחקונים שתמיד יהיה לפחות משחקון אחד פתוח
למשל אפשר שבכל תאריך מסויים\יום מסויים בשבוע יהיה פעילות קבועה כלשהי ועוד יום עם פעילות משתנה ועוד...
צ'אט לפורום...? (אם אפשרי.)
להעלות פקחים דחוף...
תעמולה, תפתח צוות שיווק שמטרתם להביא אנשים ממקומות אחרים שהם לא נובים רצח בנוגע להכל
בקשר לפעילויות - הכל תלוי במשתמשים שייזמו פעילויות... לי אין זמן ולכן אני לא יכול לעשות שום דבר בנידון בקטע הזה.
בקשר למינוי פקחים - אני מחפש אחר מפקח חדש ומתאים אך לא מוצא כרגע מישהו כזה.
כנ"ל לגבי אנשי שיווק.
צ'אט לפורום - אמרתי כבר שלא יהיה, יש נו"ד. צ'אט מוסיף גם פרצות אבטחה שאני לא רוצה שיהיו, ספאם ופרסום אתרים מתחרים בצ'אט ללא פיקוח.
כדי לבטל את החוק של בקשה לפני פתיחת מ"ת, אולי זה יועד קצט לפתוח ולהתחבר.
[quote=המלך;1411553]כדי לבטל את החוק של בקשה לפני פתיחת מ"ת, אולי זה יועד קצט לפתוח ולהתחבר.[/quote]
זה יוריד את רמת חת"ם בצורה דרסטית ואנשים יפתחו משחקי ספאם וכאלה אבל כרגע[b] אין מי שיאשר משחקים[/b]
אגב גם חוק הדיונים בפורומי הפורום אפילו אם זה יהיה "ספאם" עדיף ספאם על חוסר פעילות.
[quote=המלך;1411553]כדי לבטל את החוק של בקשה לפני פתיחת מ"ת, אולי זה יועד קצט לפתוח ולהתחבר.[/quote]
פשוט לא...
יש סיבה אמיתית לחוק הזה והוא חוק שאסור לשנות.
[QUOTE=scizor-x;1411557]פשוט לא...
יש סיבה אמיתית לחוק הזה והוא חוק שאסור לשנות.[/QUOTE]
אבל אם אין שום מנהל שיבדוק את המשחקים מה הטעם בחוק הזה?
לשים את פלופי מנהל פורום משוב
כי הבטחות צריך לקיים
לתקן תשעון וכאלה
חוצמזה מעולה, תנסו ליצור עוד פוקימוניאדה וכארלה
[quote=火拳のエース;1411536]לסגור ולפתוח חדש,הקהילה הזאת גוססת,יש בקושי השקעות,אנשים משקיעים רק בשביל להגיע לניהול ובשביל הקדשות,עדיף לפתוח פורום חדש[/quote]
אולי תהיה מצחיק
[QUOTE=Iker;1411583]לשים את פלופי מנהל פורום משוב
כי הבטחות צריך לקיים[/QUOTE]
THIS.
היי רותם, לדעתי אין מספיק כח אדם וחצי מהפורומים ״גוססים״ אין לי ממש המעות איך לשפר אבל בזמני החופשי אני יוכל עזור בכל דבר שאני יכול, רק תגיד לי במה כי כל פעם שאני רוצה להשקיע פה אני לא יודע במה.
תודה :)