טורניר ה-lan של חנוכה! כל הפרטים
[U][B]קהילת מיי פורום של LOL! אני מעריך אתכם מאוד ולכן אני לא נותן קישור לפורום lolisrael אלא מעתיק לפה את כל התוכן וגם אענה כאן על שאלות![/B][/U]
[size=150][b]טורניר LAN של גביע חנוכה במשחקי מחשב! כל הפרטים[/b][/size]
גולשים יקרים, כבר זמן מה שלא היה פעילות גדולה מטעם LOL ISRAEL, ואנחנו בהחלט לא מתכוונים להמשיך במגמה.
מציג בפניכם את גביע חנוכה במשחקי מחשב, של Gamefreak! גביע חנוכה יערך במודיעין [u]אך ורק עבור טורנירים ושחקנים[/u] במשחקי המחשב המצליחים בישראל, בין השאר: Counter Strike, Combat Arms, Call of Duty, Starcraft ועוד.
לראשונה, צוות lolisrael יקיים במהלך האירוע טורניר [u]League of Legends[/u]!
[u]פרטים ראשוניים על האירוע[/u]
האירוע יתקיים בעיר [u]מודיעין[/u], באולם ספורט בו יש [u]600 מקומות ישיבה לצופים[/u] ויותקנו בו תשתיות אינטרנט וחשמל המתאימות למסיבת רשת מהסוג הזה. האירוע יתחיל את פעילותו בשעה [u]09:00 בבוקר[/u], ויסיים את הטורניר האחרון [u]בשעה 23:00[/u]. הוא יתקיים ביום חמישי, [u]13/12/2012[/u].
כניסה למתחם האירוע תהיה [title]למוזמנים בלבד[/title], וכרטיסים לאירוע ימכרו מראש. תושבי מודיעין ותושבים מדרום הארץ יקבלו הנחות משמעותיות. ניתן לקנות כרטיסים לאירוע [url=http://game-freak.co.il]במועדון גיימפריק[/url].
להלן [u]ציטוט[/u] מהפרסום [url=http://www.facebook.com/pages/Game-Freak/165417773497951]בפייסבוק של Game Freak[/url], בנוגע לאירוע:
[quote]
גיים פריקים יקרים, אנחנו שמחים להכריז על "גביע מודיעין במשחקי מחשב", שיתקיים בעיר מודיעין בחופשת חנוכה ב-13/12/12, החל מ-9:00 ועד ל-23:00! האירוע יתקיים באולם ספורט "קייזר" במודיעין, הליכה של 2 דקות מתחנת הרכבת מודיעין מרכז.
באירוע יתקיימו טורנירים למשחקי הרשת הפופולאריים בישראל ובעולם, וטורנירים נבחרים למשחקי פלייסטיישן 2 (פיפ"א וטקן) עם פרסים בשווי 10,000 ש"ח!
בין הטורנירים: Black Ops 2, Combat Arms, League of Legends, StarCraft2, Counter-Strike 1.6, TrackMania, FIFA12, Tekken 6.
באירוע יהיו טורנירים ארציים (לקבוצות ושחקנים מהארץ), וכן טורנירים מיוחדים רק לתלמידי בתי הספר במודיעין.
כניסה לאירוע תעלה 50 ש"ח בלבד, ולתושבי מודיעין היא תעלה 30 ש"ח בלבד. אתר האירוע הרשמי וכן פרטים מלאים יפורסמו בימים הקרובים, ניתן לרכוש כרטיסים בהזמנה מוקדמת במועדון גיים פריק (במועדון עצמו, ובטלפון 0775450607).
[/quote]
זה בערך מסכם את כל הפרטים על האירוע עצמו, [u]עכשיו לגבי טורניר League of Legends שיתקיים באירוע[/u]:
הטורניר מתקיים באופן [u]בלעדי[/u] עבור קהילת lol israel. יש מקום לשישה קבוצות בלבד :!: בטורניר, והוא יתקיים בשיטת "כל הקודם זוכה". התעריף לקבוצות שמתכוונות להשתתף בטורניר הוא 70 ש"ח לאדם בקבוצה, (50 ש"ח כניסה + 20 ש"ח לפרס עבור המקום הראשון). הנחות לתושבי הדרום \ תושבי מודיעין ינתנו גם לקבוצות. הטורניר הינו טורניר BYOC ככלל הטורנירים באירוע. זה אומר, שכל שחקן צריך להצטייד במחשבו האישי ואביזרים נוספים (ציטוט ממארגן האירוע, מועדון Game-Freak: "השחקנים צריכים להביא מחשב כולל מארז, מסך, כבלים לחשמל ולרשת, מקלדת, עכבר ואוזניות").
[u]רק קבוצות שנרשמו מראש ישתתפו בטורניר.[/u]
[u]אני רוצה לשחק! איך להירשם עם הקבוצה שלי?[/u]
מספר הקבוצות שישתתפו בטורניר ה-LAN מאוד מוגבל! בדקו שכל הקבוצה שלכם יכולה לשחק בתאריך הזה, שבחופשת חנוכה, ושלחו [url=http://lolisrael.co.il/ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2]הודעה פרטית אליי[/url] לקבל הוראות מדויקות איך נרשמים!
[u]אני רוצה לבוא לראות! מה עושים?[/u]
מצוין! באירוע יהיה מקום לצפות בטורניר מהתחלה ועד הסוף, קפיטריה פתוחה, מקום לשבת, ומספר מחשבים לקהל יהיו גם כן זמינים לבאים. גם במקרה זה, יש להזמין מקום מראש, מכיוון שמספר המקומות מוגבל. התקשרו למספר שמופיע למעלה (בציטוט של גיימפריק) להזמנת כרטיס התקף לכל היום. אם אתם באים מישוב שנמצא עד 40 ק"מ מהרצועה תקבלו הנחה משמעותית בכרטיס, אז כדאי לציין זאת.
[u]שאלות נפוצות[/u]
[list][*] [color=#00FFFF]שאלה:[/color] אני רוצה להירשם, אבל לא מתאים\נוח\נשמע טוב להביא את המחשב מהבית.
[list][*] [color=#FF0000]תשובה:[/color] בישראל הספורט האלקטרוני התחרותי אינו דבר שמתקבל כמו ספורט אחר כמו כדורגל ולכן אירועים כאלו לא קורים הרבה. חשוב לדעת ש-BYOC (אומר: Bring Your Own Computer) זה דבר מאוד מאוד נפוץ באירועים האלו, בגלל התקציב הענק שצריך להיות מושקע כדי לתת לכל שחקן מחשב משלו במהלך האירוע. הדבר גם אינו מסובך כמו שזה נשמע, ורוב האירועים העולמיים שהם לא גמרים \ יוקרתיים במיוחד, מתנהלים בצורה הזאת (ראו: Dreamhack).[/list]
[*] [color=#00FFFF]שאלה:[/color] למה משתתפים בטורניר צריכים לשלם 20 ש"ח יותר?
[list][*] [color=#FF0000]תשובה:[/color] המשתתפים בטורניר משלמים את הסכום של כרטיס הכניסה שלא משתנה: 50 ש"ח, וה-20 הנוספים מיועדים לפרס שינתן לקבוצה הזוכה (ככל שישתתפו יותר קבוצות, כך גם יגדל הפרס).[/list]
[*] [color=#00FFFF]שאלה:[/color] האם חייבים להיות רשומים לפורום כזה או אחר, והאם יש הגבלות כניסה כמו ELO וכדומה?
[list][*] [color=#FF0000]תשובה:[/color] בפירוש - לא. כל קבוצה שמעוניינת להשתתף בטורניר יכולה, בפרט שיש לה 5 שחקנים בקבוצה. לא משנה אם אתם גולשים ב-LoL Israel או ב-FXP, ולא משנה אם אתם 2000 ELO או לא רמה 30. במידה ויהיה ביקוש ליותר מדי קבוצות, יתקיימו מוקדמות בחינם דרך האינטרנט שיקבעו מי יהיו הקבוצות שיגיעו לטורניר ה-LAN.[/list]
[*] [color=#00FFFF]שאלה:[/color] האם יש הגבלה למספר הקבוצות שיכולות להשתתף?
[list][*] [color=#FF0000]תשובה:[/color] כן, מארגני האירוע הקצו ל-lolisrael עד 8 קבוצות שיוכלו להשתתף בטורניר.[/list]
[*] [color=#00FFFF]שאלה:[/color] פרסים!! יש פרסים, ואם כן, מהם?
[list][*] [color=#FF0000]תשובה:[/color] כל משתתף בטורניר משלם 20 ש"ח נוספים להשתתפות, והם הולכים במלואם לקופת הפרס - שבה תזכה הקבוצה במקום הראשון. צוות lolisrael מארגן פרסים נוספים, כגון RP וציוד גיימרים, עליהם נכריז בהמשך.[/list]
[*] [color=#00FFFF]שאלה:[/color] אני כן רוצה להשתתף, אבל יש לי \ להורים שלי \ לאשתי שאלות שלא צוינו כאן. איך אפשר לשאול ואת מי?
[list][*] [color=#FF0000]תשובה:[/color] כל שאלה ניתן לשאול בפורום 'מערכת' כאן ב-lolisrael. ניתן לשאול שאלות שלא קשורות לטורניר עצמו, אלא לאירוע (כגון איך משלמים, איך מביאים את המחשב, וכל שאלה שלא קשורה ספציפית לטורניר ה-LOL) בטלפון של מועדון GameFreak (המספר: 0775450607).[/list][/list]
[u]מצפים לראות הרבה קבוצות בטורניר! בהצלחה לכולם, צוות lol israel![/u]