כשרני משחק יש לוחמים לפעמים שהפוקימונים שלהם מגיעים לרמה ולא עולים מעליה (לדוגמא: יש לי לוחם עם בלדום שלא עובר אתה ה28) זה באג או שזה חלק מהמשחק? ואיך לתקן את זה?
Printable View
כשרני משחק יש לוחמים לפעמים שהפוקימונים שלהם מגיעים לרמה ולא עולים מעליה (לדוגמא: יש לי לוחם עם בלדום שלא עובר אתה ה28) זה באג או שזה חלק מהמשחק? ואיך לתקן את זה?
[QUOTE=Gallade123;1412192]כשרני משחק יש לוחמים לפעמים שהפוקימונים שלהם מגיעים לרמה ולא עולים מעליה (לדוגמא: יש לי לוחם עם בלדום שלא עובר אתה ה28) זה באג או שזה חלק מהמשחק? ואיך לתקן את זה?[/QUOTE]
זה חלק מהמשחק. זה בעצם לוחמים שהפוקימון לא ממש "מתאים" להם אז הלינק (החיבור) לא עולה מעל מספר מסויים (שאותו אתה יכול לבדוק בדף של הלוחם).
לדוגמה, הצ'רמנדר של האיש שמגייסים בהתחלה מגיע רק ל70 לינק
[QUOTE=Kirito;1412194]זה חלק מהמשחק. זה בעצם לוחמים שהפוקימון לא ממש "מתאים" להם אז הלינק (החיבור) לא עולה מעל מספר מסויים (שאותו אתה יכול לבדוק בדף של הלוחם).
לדוגמה, הצ'רמנדר של האיש שמגייסים בהתחלה מגיע רק ל70 לינק[/QUOTE]
אה....
אז אם אני לא רוצה לוותר על האיש (כי אני מסיפור שצריך לאסוף 40) אז פשוט לחבר אותו לפוקימון אחר שמתאים לו?
[QUOTE=Gallade123;1412196]אה....
אז אם אני לא רוצה לוותר על האיש (כי אני מסיפור שצריך לאסוף 40) אז פשוט לחבר אותו לפוקימון אחר שמתאים לו?[/QUOTE]
כן
אם ליד כפתור הלינק יש זהב, אז הפוקימון מתאים לו ב100%, אם יש כסף, אז מתאים לו ב70% כזה, אם יש ארד אז 50-30 ואם אין כלום אז זה ממש לא מתאים ויש איזה 12% חיבור. ד"א, אם אתה במשימות, אז לא צריך להיות לך אכפת, בטח ובטח לא במשימה של לאסוף 40.
[QUOTE=Kirito;1412199]כן
אם ליד כפתור הלינק יש זהב, אז הפוקימון מתאים לו ב100%, אם יש כסף, אז מתאים לו ב70% כזה, אם יש ארד אז 50-30 ואם אין כלום אז זה ממש לא מתאים ויש איזה 12% חיבור. ד"א, אם אתה במשימות, אז לא צריך להיות לך אכפת, בטח ובטח לא במשימה של לאסוף 40.[/QUOTE]
זה לא היה אכפת זה רק היה מהתעניינות כי חשבתי שיש לי בעיה ברום