-
שלום לכולם : )
[CENTER][IMG]http://fc08.deviantart.net/fs31/i/2008/203/5/c/CC_Chibi_by_NecroValmar.jpg[/IMG]
[COLOR="DarkOrchid"]שלום לכולם!
אנחנו, טל ומאי, נהיה מנהלות חת''מ לתקופה הקרובה.
אנחנו מקוות שננהל אותו בצורה הטובה ביותר שאפשר,
ושנוכל לעזור לשה''מים המתחילים.
[IMG]http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/36/34/61/613436/posts/18333047.png[/IMG]
אנו מצטערת מאוד עם בהתחלה נעשה מעט טעויות,
אנו די חדשות בעניין הניהול כפי ששמתם לב.
אם שמתם לב לבעיה מסוימת בכושר הניהול שלנו, או בשיטת הבדיקה שלנו, אל תחששו לפנות אלינו בה''פ ולתקן אותנו.
אנחנו מאוד מתרגשות לקראת הניהול, ורוצות לתת את הטוב
ביותר למשתמשי פורום זה, לעזור לשה''מים, לענות לה''פ,
וכמובן לדאוג שהפורום יוציא את מיטבו.
אני ומאי לומדות בחטיבה, ומאי חוזרת כל יום הביתה בסביבות חמש בצהריים, ואני (טל) בסביבות 1 עד 3, תלוי ביום. בנוסף לכך, יש לנו את המשפחה שלנו שלה אנו צריכים לעזור, ולכן יקח לפעמים קצת זמן להגיע להודעותיכם, אך אנו מבטיחות להשתדל כמה שיותר ושלאט לאט נתאים את עצמינו ואת המהירות שלנו ביחס לזמן שלנו.
אם אנו במקרה פוגעות במישהו מכם בלי לשים לב, בבקשה אמרו לנו ונתנצל, אל תחששו.
בנוסף לכך, לכל בקשה של פעילות או משהו דומה, יש לפנות אלי או אל טל בפרטי. אנו נשתדל לקיים המון פעילויות כדי שלכם, המשתמשים, יהיה הטוב שבעולם.
[IMG]http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/36/34/61/613436/posts/18333047.png[/IMG]
שימו ♥!
בנושא זה, ניתן לשאול שאלות, בכל נושא שקשור לחידות, ומשחקי תפקידים.
בקשות - מבקשים בה''פ בלבד.
[/COLOR][/CENTER]
-
[list][*]מותר לשאול שאלות בנושא זה?[*]האם תכינו מדריכים לגבי בניית מ"תים?[*]למה שמת את העיגולים בזמן שהגבתי? היה עדיף בלי =/[/list]
-
מותר לשאול שאלות בנושא זה? [b]כן בשמחה[/b]
האם תכינו מדריכים לגבי בניית מ"תים? [i]כן וגם מילוני מושגים אנחנו בדיוק עובדות על אחד כזה[/i]
למה שמת את העיגולים בזמן שהגבתי? היה עדיף בלי =/ [b]זאת לא אני@ מאי המעצבנת ערכה אותי חחח[/b]
-
[quote=asuna;1412336]מותר לשאול שאלות בנושא זה? [B]כן בשמחה[/B]
האם תכינו מדריכים לגבי בניית מ"תים? [I]כן וגם מילוני מושגים אנחנו בדיוק עובדות על אחד כזה[/I]
למה שמת את העיגולים בזמן שהגבתי? היה עדיף בלי =/ [B]זאת לא אני@ מאי המעצבנת ערכה אותי חחח[/B][/quote]
[LIST][*]נגיד ואני רוצה לעשות מ"ת. למי עדיף לשלוח אותו בימים אלו? למאי או לך? מי מכן תהיה יותר פעילה השבוע? או בתקופה הקרובה?[*]נו טוב היא שינתה יותר טוב.[/LIST]
-
[QUOTE=~BrAnD~;1412337][LIST][*]נגיד ואני רוצה לעשות מ"ת. למי עדיף לשלוח אותו בימים אלו? למאי או לך? מי מכן תהיה יותר פעילה השבוע? או בתקופה הקרובה?[*]נו טוב היא שינתה יותר טוב.[/LIST][/QUOTE]
לפי השיחות בסקייפ, בינתיים הן בודקות ביחד XD
בעיקרון, טל תמיד פנויה יותר, אבל כנראה שהיא בכל זאת לפעמים תענה לך יום אחרי, אז אתה תמיד צריך להיות סבלני!
-
אתן נותנות עדיפות למשחקי אנימות או ז'אנר מסוים אחר?
-
מגל תודה רבה על התשובה אבל יש לי ידיים להקליד איתםp=
בימים אלו זה בערך למי שאתם חושבים.
מידי פעם מאי תהיה פנוייה יותר ממני ולפעמים אני יותר ממאי.
בגלל שכרגע אנחנו בודקות את המ''ת הראשון שלנו אנחנו בודקות אותו יחד מן הסתם בשביל הניסיון וההבנה של שתינו.
-
[QUOTE=DragonPlatypus;1412348]אתן נותנות עדיפות למשחקי אנימות או ז'אנר מסוים אחר?[/QUOTE]
לא, אין עדיפות לז'אנר מסוים, אנחנו בעד כל הז'אנרים.
ניתן לכתוב משחק תפקידים על כל זאנר שהוא ונקבל אותו בברכה.
-
-
-
אשמח אם תכינו מדריכים לחתימות כלשהם, להחיות את הפורום.
שנית, המון בהצלחה בתפקיד החדש! :)
-
תודה רבה לכולכם!
איתי-
למה התכוונת שאמרת "מדריכים לחתימות כלשהם"?
-
[QUOTE=RedLikeBlood;1413083]תודה רבה לכולכם!
איתי-
למה התכוונת שאמרת "מדריכים לחתימות כלשהם"?[/QUOTE]
אני מניח שכשהוא ראה את המילה "חת"ם" הוא חשב שזה חתימות
בהצלחה בתפקיד
לפחות עכשיו אישורים יהיו פחות אביזיים
נתגעגע