-
עזרה|לקנות? ואם כן אז...
יש לי 2012 Ip (כן סכום דיי מגניב.)
עכשיו, אני יודע שעוד שניה נגמר הfw ואז אמומו'לה שלי יגנב.
האם כדאי לי להמשיך לחסוך כסף לדמויות יותר חזקות, או לבזבז עכשיו 1350 על אמומו.
אם לא כדאי לבזבז על אמומו, אז על מי מומלץ לפי דעתכם?
(מעדיף טנקים, קלים לשימוש)
-
אני קניתי אותו... הוא די טוב (אני פשוט גרוע איתו שזה סיפור שונה..)
אם אתה ממש רוצה טאנק אני חושב שרימוס הוא אחד היותר טאנקיסטים שיש.. למרותך שעדיין לא השתמשתי בו ראיתי את הסקילים שיש לו..
ואגב 1350 לא אומר שדמות חלשה זה פשוט אומר שהיא ישנה..
-
זה בסדר גם ככה עוד שבועיים/שלושה הוא יהיה שם עוד פעם
-
אמומו הוא טנק טוב מאוד, יש לו Cc מעולה (סטאנים ממש טובים) הוא עושה כמויות נחמדות של נזק אבל בעקרון הוא ג'אנגלר.. ככה שזה תלוי איך אתה מעדיף לשחק.
אם אתה יודע להיות ג'אנגלר טוב אני ממליץ לך לקנות את אמומו (אתה לא חייב לשחק ג'אנגל אבל לרוב אם אתה בא אמומו חבריך לקבוצה יחשבו שאתה תבוא ג'אנגל) אבל בכללי אני כן חושב שכדי לקנות את אמומו מפני ש 1350ip זה יחסית כלום ואין בעיה גדולה בלהרוויח אותם ככה שמקסימום תשיג עוד קצת כסף ואז תקנה מישהו אחר. אם אתה נהנה עם הדמות אין שום סיבה שלא תקנה אותה (אלא אם כן יש דמות שאתה עוד יותר נהנה ממנה ואז זה כבר לשיקולך)
-
[QUOTE=Ilan;1414424]אני קניתי אותו... הוא די טוב (אני פשוט גרוע איתו שזה סיפור שונה..)
אם אתה ממש רוצה טאנק אני חושב שרימוס הוא אחד היותר טאנקיסטים שיש.. למרותך שעדיין לא השתמשתי בו ראיתי את הסקילים שיש לו..
ואגב 1350 לא אומר שדמות חלשה זה פשוט אומר שהיא ישנה..[/QUOTE]
תודה אילן.. אני דווקא די נחמד בו. הוא סוג של מיין שלי כי אני משתמש בו הכי הרבה ):
[QUOTE=Iker;1414425]זה בסדר גם ככה עוד שבועיים/שלושה הוא יהיה שם עוד פעם[/QUOTE]
כן ברור.. אבל אני משתמש בו די הרבה והוא הדמות האהובה עליי. אני יודע שבקרוב הוא יהיה בFW אבל מה אני יעשה שלושהה שבועות בלי החתיך הירוק והקטן הזה ): פשוט לגלגל ולעשן ))):
[QUOTE=Shikamaru;1414426]אמומו הוא טנק טוב מאוד, יש לו Cc מעולה (סטאנים ממש טובים) הוא עושה כמויות נחמדות של נזק אבל בעקרון הוא ג'אנגלר.. ככה שזה תלוי איך אתה מעדיף לשחק.
אם אתה יודע להיות ג'אנגלר טוב אני ממליץ לך לקנות את אמומו (אתה לא חייב לשחק ג'אנגל אבל לרוב אם אתה בא אמומו חבריך לקבוצה יחשבו שאתה תבוא ג'אנגל) אבל בכללי אני כן חושב שכדי לקנות את אמומו מפני ש 1350ip זה יחסית כלום ואין בעיה גדולה בלהרוויח אותם ככה שמקסימום תשיג עוד קצת כסף ואז תקנה מישהו אחר. אם אתה נהנה עם הדמות אין שום סיבה שלא תקנה אותה (אלא אם כן יש דמות שאתה עוד יותר נהנה ממנה ואז זה כבר לשיקולך)[/QUOTE]
תודה רונאל (: (ככה קוראים לך, או שהתבלבלתי?)
אמממ.. דבר ראשון, אני לא משתמש בו כג'אנגל, תודה על העצות בכ"מ. כן, אני מאמין שאני אקנה אותו.
תודה לכולם על העזרה, קניתי D:
-
ץץאני חושב שתיקנה אותו או את מלפיט
שנייהם באותו מחיר והם טנקים חזקים
אבל עוד משהו 1350ip משיגים את זה מהר תיכך את זה בשיכולים שלך
לדוגמא לפניי שבוע בערך או שבוע וחצי קניתי את מלזהר ב4800ip ושלשום קניתי את אקאלי
-
[QUOTE=Dinoz;1414429]ץץאני חושב שתיקנה אותו או את מלפיט
שנייהם באותו מחיר והם טנקים חזקים
אבל עוד משהו 1350ip משיגים את זה מהר תיכך את זה בשיכולים שלך
לדוגמא לפניי שבוע בערך או שבוע וחצי קניתי את מלזהר ב4800ip ושלשום קניתי את אקאלי[/QUOTE]
אתה בעצם ממליץ לי על מאלפייט?
טוב ננסה. הוא באמת די קררע אותי כשהייתי במאסטר יי.
אבל קניתי את אמומו כבר כבר. נחכה שהוא יהיה שוב בFW...
-
[QUOTE=Dr. Pizza;1414431]אתה בעצם ממליץ לי על מאלפייט?
טוב ננסה. הוא באמת די קררע אותי כשהייתי במאסטר יי.
אבל קניתי את אמומו כבר כבר. נחכה שהוא יהיה שוב בFW...[/QUOTE]
רעיון טוב בחירה טובה תהנה בעיינתיים מאמומו יום טוב