-
את מי לקנות?
שלום
בינתיים קניתי את הדמויות הבאות (לפי סדר הקנייה)
טריינדה
ורוס
מלזהר
ואקלי שהחזרתי
יש לי עודד קרב אחד 6300 Ip ואני רוצה לקנות את בראנד אבל חברים שלי אומרים לי שקודם כדאי לי לבדוק אותו יותר בpbe או לחקות לfw החדש כדי לבחור
מה לעשות
לקנות את בראנד עכשיו או לא?
אם לא בראנד אז מי כדאי לי
אני מעדיף Range על Melee
אז כדאי לי לקנות את בראנד ....
תודה לעוזרים
חנוכה שמח
בברכה, דר בנודיז
-
יש לך את בראד בfw עכשיו.. אז תנסה אותו עכשיו..
-
[QUOTE=Ilan;1415095]יש לך את בראד בfw עכשיו.. אז תנסה אותו עכשיו..[/QUOTE]
ניסיתי נהנתי איתו מאוד זה למה אני רוצה לקנות אותו אבל אני לא בטוח האם כדאי לי לקנות אותו עכשיו או לחכות לFW הבא או דמות אחרת
ומה השם שלך בLOL והסקייפ בא לי קרב איתך
-
דר, אני מצטער לומר לך, אבל:
את כמעט כל פעם מפספס עם הW שלך, וגם עם הQ אתה כל הזמן פוגע במיניונים, אתה חייב ללמוד לכוון ולהשתמש ב-aoe.
גם עם האולט אתה לא כל כך טוב, שם אותו על מיניונים שבכלל לא קרובים אליי, כשאתה יודע שאני יכול להתרחק אפילו יותר...
אני ממלי לך:
או לתאמן איתו המון בפי בי אי, או לקנות דמות אחרת, שאתה יכול להשתמש בסקילים שלה בלי בעיה.
-
תיתאמן איתו ביומיים האלה ואם תשתפר ותהיה איתו טוב תקנה.
אם לא ופתאום תאהב דמות אחרת אז תבחר.
עם אתה אוהב ריינג'ד אני ממליץ גרייבס שיש גם בפרי.
אה ותגיד לי את השם שלך בלול.
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1415097]דר, אני מצטער לומר לך, אבל:
את כמעט כל פעם מפספס עם הW שלך, וגם עם הQ אתה כל הזמן פוגע במיניונים, אתה חייב ללמוד לכוון ולהשתמש ב-aoe.
גם עם האולט אתה לא כל כך טוב, שם אותו על מיניונים שבכלל לא קרובים אליי, כשאתה יודע שאני יכול להתרחק אפילו יותר...
אני ממלי לך:
או לתאמן איתו המון בפי בי אי, או לקנות דמות אחרת, שאתה יכול להשתמש בסקילים שלה בלי בעיה.[/QUOTE]
הפיספוס על המיניון זה הי כי יש לי בזמן האחרון 400+ פינגים
ודבר שני אתה הרבה יותר טוב ממני
[QUOTE=Gragas Style;1415098]תיתאמן איתו ביומיים האלה ואם תשתפר ותהיה איתו טוב תקנה.
אם לא ופתאום תאהב דמות אחרת אז תבחר.
עם אתה אוהב ריינג'ד אני ממליץ גרייבס שיש גם בפרי.
אה ותגיד לי את השם שלך בלול.[/QUOTE]
IsseiDar
ובPBE IsseiDinoz
לא אהבתי כל כך את גרייבס אפילו שהוא EZ קונג מאוו וקורקי הם אפשר לאמר הADC הכי טובים
-
[QUOTE=Dinoz;1415096]ניסיתי נהנתי איתו מאוד זה למה אני רוצה לקנות אותו אבל אני לא בטוח האם כדאי לי לקנות אותו עכשיו או לחכות לFW הבא או דמות אחרת
ומה השם שלך בLOL והסקייפ בא לי קרב איתך[/QUOTE]
יש לי אותך..
DOUBLE SUMMON
ותצטרף לקבוצה של הפורום בסקייפ..
חשבתי שאתה ליאור... כי ליאור מעריץ של יסי
-
זה שאומרים לך שאתה לא טוב עם ברנד לא אומר כלום - אתה תמשיך לשחק אותו ותשתפר בלי ספק. מה שחשוב כרגע זה שאתה אוהב את הדמות - אז לך עליו. הפואנטה זה ליהנות ותאמין לי שאתה תשתפר איתו ותהיה סוס אם תמשיך
-
אם נהנת מBrand זה מה שחשוב :)
אם אתה עדיין לא סגור חכה עד יום שני שבראנד יעלם מהFW.
בינתיים תמשיך לשחק איתו כשהוא מהFW
-
[QUOTE=chelsea fc;1415107]זה שאומרים לך שאתה לא טוב עם ברנד לא אומר כלום - אתה תמשיך לשחק אותו ותשתפר בלי ספק. מה שחשוב כרגע זה שאתה אוהב את הדמות - אז לך עליו. הפואנטה זה ליהנות ותאמין לי שאתה תשתפר איתו ותהיה סוס אם תמשיך[/QUOTE]
תודה אחי אז אני אחכה עד יום שלישי לפי הFW ולפי זה אני אבחר תודה רבה לכולכן אפשר לנעול
-