-
~הצעות לשיפור הפורום~
[b][i]שלום לכולם(:
עבר כבר מעט זמן מאז שעלינו ניהול וכבר חשבנו על כמה וכמה פעילויות שיעלו בעתיד הקרוב.
אבל
[size="6"]מה אתם חושבים?
[/size]
יש לכם הצעה לפעילות מגניבה לפורום חת''מ או שרשורים?
לא נוכל להצליח בהפעלת חת''מ ושרשורים בלעדיכם!
פרסמו מדריכים שווים
בקשו בקשות אישור למשחקים מגניבים לא בהכרח מ''תים
העלו פה בנושא הזה רעיונות שהייתם רוצים שאני ומאי נפתח
[/i][/b]
-
שיהיה אפשר להכין משחקים רק בשביל לשים אותם באימוץ ככה אולי אנשים בלי יותר מדי רעיונות למשחקים גם יוכלו לנהל משחק
-
[quote=!!!;1420028]שיהיה אפשר להכין משחקים רק בשביל לשים אותם באימוץ ככה אולי אנשים בלי יותר מדי רעיונות למשחקים גם יוכלו לנהל משחק[/quote]
האמת שזה דווקא רעיון נחמד אני אישית אהבתי:-)
כל הכבוד על החשיבה! אני אדבר עם מאי היום שתצא השבת על זה^^
-
להציע לפותחי סיפורים לפתוח משחק על הסיפור שלהם
-
לאפשר לשחקנים במשחק לעשות המשכים למנהל עצמו
-
[QUOTE=chopper;1420036]להציע לפותחי סיפורים לפתוח משחק על הסיפור שלהם[/QUOTE]
בעיקרון זו בחירה של הסופרים ואחרי הכל כבר היו בעבר מת''ים על סיפורים אני לא חושבת שצריך להציע זאת כי זה דבר ידוע
[QUOTE=Sheldon Cooper;1420047]לאפשר לשחקנים במשחק לעשות המשכים למנהל עצמו[/QUOTE]
זה לא שיטת המחזור?
-
[QUOTE=chopper;1420036]להציע לפותחי סיפורים לפתוח משחק על הסיפור שלהם[/QUOTE]
בעיקרון זו בחירה של הסופרים ואחרי הכל כבר היו בעבר מת''ים על סיפורים אני לא חושבת שצריך להציע זאת כי זה דבר ידוע
[QUOTE=Sheldon Cooper;1420047]לאפשר לשחקנים במשחק לעשות המשכים למנהל עצמו[/QUOTE]
זה לא שיטת המחזור?
-
נכון זו שיטת המחזור
ושימי לב שמשחקים שהיה בהם את זה התקדמו יפה מאוד.
-
אני גם בעד לאפשר את שיטת המחזור!
פשוט להוסיף את זה כעוד דרך לפתוח משחק...
מי שירצה לפתוח בשיטה זאת יכתוב על נושא המ"ת שלו בסוגריים "(מחזור)" וזהו.
[u][b]לצורך הדגמה, נדגים על שם המשחק שלי: [/b][/u]
"פוקימון - סכנות במחוז האמורי (מחזור)"
ככה ששחקנים שרוצים להיכנס ולקחת חלק במשחק של אותו שה"ם לוקחים על עצמם מראש שגם הם יצטרכו לעדכן לו בעצמם.
ושחקנים שלא רוצים לא יקחו חלק, כנ"ל שהמים... שיהיו כאלה שיפתחו עם ויהיו כאלה שיפתחו בלי.
-
[QUOTE=NivX10;1420880]אני גם בעד לאפשר את שיטת המחזור!
פשוט להוסיף את זה כעוד דרך לפתוח משחק...
מי שירצה לפתוח בשיטה זאת יכתוב על נושא המ"ת שלו בסוגריים "(מחזור)" וזהו.
[u][b]לצורך הדגמה, נדגים על שם המשחק שלי: [/b][/u]
"פוקימון - סכנות במחוז האמורי (מחזור)"
ככה ששחקנים שרוצים להיכנס ולקחת חלק במשחק של אותו שה"ם לוקחים על עצמם מראש שגם הם יצטרכו לעדכן לו בעצמם.
ושחקנים שלא רוצים לא יקחו חלק, כנ"ל שהמים... שיהיו כאלה שיפתחו עם ויהיו כאלה שיפתחו בלי.[/QUOTE]
+1
יש לי רעיונות מאוד טובים למ"ת, אבל אני לא שולח אותם לבדיקה כי אני ידוע שאני אשתעמם אחרי כמה ימים של שה"מיות. רוב המשחקים שלי הם משחקים שאני הייתי רוצה לשחק בהם, לדעתי הפתרון הוא שיטת המחזור.
-
קודם כל, לפי מה שאני רואה אל תמצצו פעילות. משחק השבוע או יומי, או כסף זה פשוט רעיונות מטופשים שלא יביאו לכן כלום.
דבר שני, תעלו את הרמה בטירוף! המשחקים פה כולם ברמה הכי נמוכה שאפשר לקבל! העלילות קצרות, לא מפורטות ופשוט נמוכות לרמה שהייתה פה. מניסיון חצי מהמשחקים פה, לא היו עוברים אישור קפדני. וזאת הערה אל המנהלות של הפורום. תתחילו לעלות את הרף שלכן, כי הוא ממש נמוך! ברגע שתעלו את תנאי האישור, ככה המנהלי משחקים יהיו צריכים להשקיע יותר בפיתוח המשחק עצמו ולהביא לכל הפוטנציאל שלו! לא מספיק רק שגיאות כתיב, אלה התוכן! וגם אם זה אומר לחפור,לחפור ולחפור!
הסתכלו שתיכן במשחקים ישנים יותר כאלה שאביזי,אני,אמיר ואחרים רבים אישרו. כולם ברמות הרבה יותר גבוהות! ככל שתשקיעו אתן בבדיקת המשחקים, ככה הם ישתפרו,הרמה הכללית תעלה, ואורך חיי המשחק ישתפרו!
תשקיעו פחות בהוספת תמונות להודעות שלכן ותתחילו להשקיע יותר בעבודה של בדיקת משחקים.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1424079]קודם כל, לפי מה שאני רואה אל תמצצו פעילות. משחק השבוע או יומי, או כסף זה פשוט רעיונות מטופשים שלא יביאו לכן כלום.
דבר שני, תעלו את הרמה בטירוף! המשחקים פה כולם ברמה הכי נמוכה שאפשר לקבל! העלילות קצרות, לא מפורטות ופשוט נמוכות לרמה שהייתה פה. מניסיון חצי מהמשחקים פה, לא היו עוברים אישור קפדני. וזאת הערה אל המנהלות של הפורום. תתחילו לעלות את הרף שלכן, כי הוא ממש נמוך! ברגע שתעלו את תנאי האישור, ככה המנהלי משחקים יהיו צריכים להשקיע יותר בפיתוח המשחק עצמו ולהביא לכל הפוטנציאל שלו! לא מספיק רק שגיאות כתיב, אלה התוכן! וגם אם זה אומר לחפור,לחפור ולחפור!
הסתכלו שתיכן במשחקים ישנים יותר כאלה שאביזי,אני,אמיר ואחרים רבים אישרו. כולם ברמות הרבה יותר גבוהות! ככל שתשקיעו אתן בבדיקת המשחקים, ככה הם ישתפרו,הרמה הכללית תעלה, ואורך חיי המשחק ישתפרו!
תשקיעו פחות בהוספת תמונות להודעות שלכן ותתחילו להשקיע יותר בעבודה של בדיקת משחקים.[/QUOTE]
אמ אוקיי אתה כנה אני משערת שזה טוב0-ם
אבל ברצינות עכשיו אז אתה יכול אולי לומר את זה בה''פ עם דוגמאות? לתקן אותנו במקום ישר לתקוף? למה אתה תוקף ישר? אני אשמח להקשיב לך ולתקן את הבדיקות שלי אם רק תגיד ותראה לי מה זאת אומרת ''רמה גבוהה יותר'' אתה לא צריך ישר לתקוף אותנו.
*Bilbo Baggins וSaber ההודעות שלכן לא רלוונטיות לחלוטין הן ייחמקו, פעם הבאה זה לא ייגמר רק ככה*
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1420881]+1
יש לי רעיונות מאוד טובים למ"ת, אבל אני לא שולח אותם לבדיקה כי אני ידוע שאני אשתעמם אחרי כמה ימים של שה"מיות. רוב המשחקים שלי הם משחקים שאני הייתי רוצה לשחק בהם, לדעתי הפתרון הוא שיטת המחזור.[/QUOTE]
מסכים. גם אני ככה מדי פעם. אני פשוט שוכח אותם.
[QUOTE=Ritsuka kun;1424079]קודם כל, לפי מה שאני רואה אל תמצצו פעילות. משחק השבוע או יומי, או כסף זה פשוט רעיונות מטופשים שלא יביאו לכן כלום.
תשקיעו פחות בהוספת תמונות להודעות שלכן ותתחילו להשקיע יותר בעבודה של בדיקת משחקים.[/QUOTE]
מסכים אבל אתה יכולת לשלוח ה"פ
-
[QUOTE=scizor-x;1424120]מסכים. גם אני ככה מדי פעם. אני פשוט שוכח אותם.
מסכים אבל אתה יכולת לשלוח ה"פ[/QUOTE]
היא ביקשה הצעות לשיפור ופתחה על זה אשכול
למה בדיוק הוא היה צריך לשלוח בפרטי אם היא ביקשה במפורש שיציעו לה איך לשפר?
-
לא, זה בסדר אבל למה תגובה כזאת? הוא היה יכול לומר את זה יותר יפה זה כל מה שאני אומרת-_-