-
מדריך|קאונטרים לקאטארינה
נמאס לכם להיתקע מול קאטארינה Op בליין???????
הנה מדריך במיוחד בשבילכם
יש אנשים שבוחרים מולה דמויות עם Cc או חרטות כאלה
זה לא עובד, סמכו עלי
כדי באמת לקאנטר קאטארינה צריכים לבחור את הקאונטר המרכזי שלי
קאטארינה!
כן כן שמעתם נכון הקאונטר של קאטארינה זה קאטארינה!
כשאתה עם קאטארינה נגד קאטארינה לקאטארינה השנייה אין מה לעשות מול הקאטארינה שלך זה ממש מצחיק
-
מסכים, היא שמה R אתה יוצא עם E, אם אין לה E את שם עליה R ואין לה איך לעצור את זה!
-
בעקרון, קטרינה היא הקאונטר לקטרינה בגלל שאם בדראפט אתה בוחר קטה היריבים שלך לא יכולים /:
אבל עכשיו רציני, מי שמקנטרים אותה חזק זה Janna, Fiddle, Ziggs... כל מי שיש לו Cc או משהו שמעיף אותה.
-
ממתי קטרינה Op? קטה זו המיין שלי, וממש לא קשה לקנטר אותה עם כל דמות שהיא
רק צריך לשים לב שאחרי שהיא מתוסכלת נגדך בליין, היא ככל הנראה תצא לגנקים בטופ או בבוט אז צריך ללכת אחריה כי מרמה 6 זה דאבל קיל בקלות
-
[QUOTE=chelsea fc;1419684]ממתי קטרינה Op? קטה זו המיין שלי, וממש לא קשה לקנטר אותה עם כל דמות שהיא
רק צריך לשים לב שאחרי שהיא מתוסכלת נגדך בליין, היא ככל הנראה תצא לגנקים בטופ או בבוט אז צריך ללכת אחריה כי מרמה 6 זה דאבל קיל בקלות[/QUOTE]
זאת בדיחה כמו מישו שמשחק עם ראמוס סאפורט.
בכל מקרה אם אתה חושב ככה למה היא המיין שלך?
-
[QUOTE=Birds;1419686]זאת בדיחה כמו מישו שמשחק עם ראמוס סאפורט.
בכל מקרה אם אתה חושב ככה למה היא המיין שלך?[/QUOTE]
אתה האפס המתלהב עם הנוב סטומפ?
בכל מקרה היא המיין שלי כי אני טוב איתה ואני נהנה לשחק איתה.
עוד משהו?
-
פיז מקנטאר כל קטאה עם הe שלו.
וייגאר יכול לעשות לה סטאן..
כנ"ל מורגנה.
סיביר עושה סל שילד.
בראד גם סטאן.
עושים לה פלאש מהאולט.
VI קורעת אותה בכאפה.
טאנקים עם דגש על MR יכולים לשרוד את האולט שלה.
-
אילן זאת בדיחה, לא לקחת ברצינות. חוץ מזה שטנק במיד שוחט את כולם riven mid FTW.
בכל מקרה שחקן קאטארינה טוב ממש קשה לעצור מנסיון. אבל שיש לך קאטארינה נגד הקאטארינה שלו זה ממש קל
-
[QUOTE=Birds;1419796]אילן זאת בדיחה, לא לקחת ברצינות. חוץ מזה שטנק במיד שוחט את כולם riven mid FTW.
בכל מקרה שחקן קאטארינה טוב ממש קשה לעצור מנסיון. אבל שיש לך קאטארינה נגד הקאטארינה שלו זה ממש קל[/QUOTE]
נגיד שעושים משחק בPROVING GROUNDS ושניהם לוקחים קטאה (עם אותו בילד) המשחק יגמר מתישהו??
-
נודר שkarma במיד אונסת קטרינה
-
[QUOTE=Ilan;1419811]נגיד שעושים משחק בPROVING GROUNDS ושניהם לוקחים קטאה (עם אותו בילד) המשחק יגמר מתישהו??[/QUOTE]
למי שיותר טוב, תקרא את התגובה הראשונה שלי, קאטא נגד קאטא זה בעייתי
-
[QUOTE=chelsea fc;1419828]נודר שkarma במיד אונסת קטרינה[/QUOTE]
karma אונסת את כולם