רציתי לדעת אם אני צריך את כל ה3 פוקימונים האחרים בשביל לקבל אותו כלומר הם חובה בשביל לקבל אותו? אני יודע שצריך אותם בשביל שאפשר יהיה ללמד אותו את הsacred sword. ואני יכול להוריד אותו גם אם אני רק בהתחלה של המשחק?
Printable View
רציתי לדעת אם אני צריך את כל ה3 פוקימונים האחרים בשביל לקבל אותו כלומר הם חובה בשביל לקבל אותו? אני יודע שצריך אותם בשביל שאפשר יהיה ללמד אותו את הsacred sword. ואני יכול להוריד אותו גם אם אני רק בהתחלה של המשחק?
לא צריך את כל השלושה, אני שיניתי אותו בלי זה.
אתה יכול להוריד אותו בתחילת המשחק, אבל הוא לא יצייט לך.
[quote=DonValentino;1422467]לא צריך את כל השלושה, אני שיניתי אותו בלי זה.
אתה יכול להוריד אותו בתחילת המשחק, אבל הוא לא יצייט לך.[/quote]
אוקי ועוד משהו אם אני מוחק לו את הsecret sword אני יכול להחזיר לו אותה? ואפשר להחליף אותו ופוקימונים אחרים בין שחור2\לבן2 לפוקימון לבן ושחור?
[QUOTE=lugia rules;1422483]אוקי ועוד משהו אם אני מוחק לו את הsecret sword אני יכול להחזיר לו אותה? ואפשר להחליף אותו ופוקימונים אחרים בין שחור2\לבן2 לפוקימון לבן ושחור?[/QUOTE]
ברור שאתה יכול להחזיר לו, ככה אני עשיתי.
בקשר להחלפה-אני לא חושב שאתה תוכל להחליף אותו בצורה המיוחדת שלו, אז לכל מקרה תוריד לו אותה.
[quote=DonValentino;1422498]ברור שאתה יכול להחזיר לו, ככה אני עשיתי.
בקשר להחלפה-אני לא חושב שאתה תוכל להחליף אותו בצורה המיוחדת שלו, אז לכל מקרה תוריד לו אותה.[/quote]
אז אם אני מחזיר לו את המתקפה או מוחק אותה אז אני יכול להחליף בין הצורות שלו שוב ושוב? ולגבי ההחלפה חוץ מkeldeo אפשר להחליף פוקימונים אחרים בין שחור ולבן 2 לשחור ולבן?
החלפה בין שחור ולבן לשחור 2 ולבן 2 זה החלפה רגילה באותו דור.
[quote=RealGamer;1422536]החלפה בין שחור ולבן לשחור 2 ולבן 2 זה החלפה רגילה באותו דור.[/quote]
אז החלפה רגילה באותו דור זאת אומרת שאפשר להחליף בין כל ה4 משחקים האלה? אוקי ומה בנוגע לשאלה שלי על אם אפשר להחליף בין הצורות של keldeo?
[QUOTE=lugia rules;1422543]אז החלפה רגילה באותו דור זאת אומרת שאפשר להחליף בין כל ה4 משחקים האלה? אוקי ומה בנוגע לשאלה שלי על אם אפשר להחליף בין הצורות של keldeo?[/QUOTE]
רק בשחור 2 ולבן 2 ניתן לשנות את הצורה, בשחור ולבן אי אפשר.
[quote=DonValentino;1422547]רק בשחור 2 ולבן 2 ניתן לשנות את הצורה, בשחור ולבן אי אפשר.[/quote]
כן אוקי אבל אני יכול לשנות אותו מצורה אחת לאחרת בכל זמן שאני רוצה במשחק? במקרה הזה פוקימון שחור 2
[QUOTE=lugia rules;1422570]כן אוקי אבל אני יכול לשנות אותו מצורה אחת לאחרת בכל זמן שאני רוצה במשחק? במקרה הזה פוקימון שחור 2[/QUOTE]
כן.
אם הוא בצורה המיוחדת תוריד לו את sacred sword והוא יחזור לצורה הרגילה.
אם הוא בצורה הרגילה תלך לעיר השנייה במשחק, תעלה עד לבית של אלדר,לך שמאלה ותעלה למעלה.משם אתה הולך ימינה, עולה למעלה ויש לך יציאה ליער.לך ביער עד להר כזה ותדבר עם סלע שיש לידו[הכי קרוב להר] וקלדיאו ילמד את sacred sword וישנה את צורתו.
אני רק רוצה לתקן משהו.
המתקפה הייחודית שלו היא לא sacred sword (שזו דווקא כן מתקפה ייחודית לו ולשלושה האחרים).
המתקפה הייחודית שלו שאתם מבקשים ללמד היא Secret Sword
ואני רק ממליץ לך לפני שאתה מוחק לנסות להחליף עם המתקפה.
[quote=DonValentino;1422581]כן.
אם הוא בצורה המיוחדת תוריד לו את sacred sword והוא יחזור לצורה הרגילה.
אם הוא בצורה הרגילה תלך לעיר השנייה במשחק, תעלה עד לבית של אלדר,לך שמאלה ותעלה למעלה.משם אתה הולך ימינה, עולה למעלה ויש לך יציאה ליער.לך ביער עד להר כזה ותדבר עם סלע שיש לידו[הכי קרוב להר] וקלדיאו ילמד את sacred sword וישנה את צורתו.[/quote]
רגע ואני יכול ללמד אותו את הsecret sword [B]רק דרך הסלע הזה?[/B] זאת אומרת אי אפשר ללמד אותו את זה חזרה דרך מחזיר המתקפות? ואפשר ללמד אותו את המתקפה מהסלע כמה פעמים שרוצים?
ו
שאלה אחרונה: אם אני מחליף אותו לשחור\לבן ואז מחזיר לשחור\לבן 2 אז אני כבר לא אוכל לשנות אותו בין הצורות שלו יותר?
[QUOTE=lugia rules;1422638]רגע ואני יכול ללמד אותו את הsecret sword [B]רק דרך הסלע הזה?[/B] זאת אומרת אי אפשר ללמד אותו את זה חזרה דרך מחזיר המתקפות? ואפשר ללמד אותו את המתקפה מהסלע כמה פעמים שרוצים?
ו
שאלה אחרונה: אם אני מחליף אותו לשחור\לבן ואז מחזיר לשחור\לבן 2 אז אני כבר לא אוכל לשנות אותו בין הצורות שלו יותר?[/QUOTE]
ברור שתוכל לשנות לו את הצורה,אפילו אם אתה מביא קלדאו משחור ולבן אתה יכול, העיקר שיש לך קלדאו שלא יודע secret sword.
בקשר למתקפה-אין לי מושג, תצטרך לבדוק לבד.
[quote=DonValentino;1422643]ברור שתוכל לשנות לו את הצורה,אפילו אם אתה מביא קלדאו משחור ולבן אתה יכול, העיקר שיש לך קלדאו שלא יודע secret sword.
בקשר למתקפה-אין לי מושג, תצטרך לבדוק לבד.[/quote]
אוקי תודה רבה על כל העזרה