עם הvs seeekr אפשר להילחם במאמנים שכבר ניצחת כמה פעמים נוספות שרק רוצים?
Printable View
עם הvs seeekr אפשר להילחם במאמנים שכבר ניצחת כמה פעמים נוספות שרק רוצים?
בהחלט
אבל
זה לא עובד ביער, בבניינים ובמערות
אחרי כל שימוש תצטרך ללכת 100 צעדים בשביל להשתמש בזה שוב
ובנוסף, גם שזה עובד, יכול להיות שהמאמנים באזור לא ירצו להלחם, זה אקראי
[quote=stm;1422809]בהחלט
אבל
זה לא עובד ביער, בבניינים ובמערות
אחרי כל שימוש תצטרך ללכת 100 צעדים בשביל להשתמש בזה שוב
ובנוסף, גם שזה עובד, יכול להיות שהמאמנים באזור לא ירצו להלחם, זה אקראי[/quote]
באמת אין לזה הגבלה? אה ושכחתי הפוקימונים של המאמנים שאני נלחם בהם שוב גם נעשים חזקים יותר או שהם נשארים אתו דבר? ועוד משהו אחרון מה הפוקימון שיהיה לי הכי טוב לתפוס איתו את הכלב האגדי אחרי הליגה? [זה יהיה סויקון במקרה שלי]
[QUOTE=lugia rules;1422819]באמת אין לזה הגבלה? אה ושכחתי הפוקימונים של המאמנים שאני נלחם בהם שוב גם נעשים חזקים יותר או שהם נשארים אתו דבר? ועוד משהו אחרון מה הפוקימון שיהיה לי הכי טוב לתפוס איתו את הכלב האגדי אחרי הליגה? [זה יהיה סויקון במקרה שלי][/QUOTE]
הם נעשים יותר חזקים... ואני ממליץ לך לתפוס את אנטי.
לא כל המאמנים נהיים חזקים יותר. חלקם נשארים אותו דבר, וחלקם מתחזקים הדרגתית עם מעבר שלבים שונים במשחק.
בנוגע לכלב, אני מציע לך להשיג wobbuffet כי הוא פוקימון שהחיים אצלו עולים ממש מהר ולכן המתקפות שלו counter וmirror move מאוד נוחות וגם היכולת שלו מונעת מהכלב לברוח.
לגבי הכלב אני ממליץ לך לעשות את מה שאני עשיתי לשמור את המאסטר בול בשבילו כך שלא תצטרך איזה שהוא פוקימון מיוחד בשביל לתפוס אותו.
וגם בגלל שזה ישר תופס אז חיסכון בזמן :)
לגבי הכלב אני ממליץ לך לעשות את מה שאני עשיתי לשמור את המאסטר בול בשבילו כך שלא תצטרך איזה שהוא פוקימון מיוחד בשביל לתפוס אותו.
סליחה שלחתי את אותה הודעה פעמיים טעות שלי
[quote=harelshami;1428481]לגבי הכלב אני ממליץ לך לעשות את מה שאני עשיתי לשמור את המאסטר בול בשבילו כך שלא תצטרך איזה שהוא פוקימון מיוחד בשביל לתפוס אותו.
וגם בגלל שזה ישר תופס אז חיסכון בזמן :)[/quote]
[quote=harelshami;1428482]לגבי הכלב אני ממליץ לך לעשות את מה שאני עשיתי לשמור את המאסטר בול בשבילו כך שלא תצטרך איזה שהוא פוקימון מיוחד בשביל לתפוס אותו.
סליחה שלחתי את אותה הודעה פעמיים טעות שלי[/quote]
לגביי ההודעה הכפולה במקרה כזה זה בסדר, כי רואים שזה בטעות נשלח פעמיים
אבל עשית הקפצה
התגובה האחרונה בנושא היא מלפני חודשיים
ואסור להגיב בנושא בו התגובה האחרונה היא מלפני יותר משבועיים
מתוך [URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=4392"]חוקי פורום אדום אש וירוק עלה:[/URL]
[quote]14. אסור לפרסם הודעה בנושא שההודעה האחרונה שכתובה בו היא מלפני יותר משבועיים.
דבר כזה מכונה "הקפצה" והוא אסור למעט 2 מקרים:
א. מותר להקפיץ כל נושא נעוץ.
ב. מותר להקפיץ מדריך בתנאי שהקישור למדריך מופיע בנושא [URL="http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=2083"][COLOR=#0000ff]מדריכים ושאלות נפוצות[/COLOR][/URL].
כל שאר המקרים אסורים בהחלט.
[/quote]
הנושא ננעל
תשים לב לתאריך התגובה האחרונה בנושא לפני שאתה מגיב בו